onsdag 13 januari 2021

Den 13:e dagen 2021 - Statsminister Stefan Löfvén verkar vara i akut behov av läkarvård OCH hela svenska samhället är i FRITT FALL!

Jag trodde att jag hörde FEL när jag lyssnade på Stefan Löfvén från Riksdagens talarstol idag på SVT 1 Rapport kl. 18. så jag blev tvungen att kolla på SVT play om jag hade missuppfattat VAD han sa!

NU är det nog dags att hela Sveriges Riksdag plockar bort vår egen svamlande "Donald Trump" personifierad: statsminister Stefan Löfven.

Jag är less på Stefan Löfvéns evighetsutspel om SD för att freda sig själv, men NU den här gången har Stefan Löfvén vida överrätt VAD som är acceptabelt att säga när man är ett lands statsminister!

Stefan Löfvén försöker sig nu på UPPVIGLING i den svenska Riksdagen för att klara sitt eget skinn i den dåligt skötta hanteringen av pandemin, som han idag i Riksdagen fick kritik från både höger och vänster och mittemellan...

Det här varken kan man eller får man låta passera. Någon måtta får det trots allt vara.
 
- NU har karln överträtt varje anständighetsgräns som överhuvudtaget går att passera!
 
Lyssna från 2 minuter! Karln kan inte vara riktigt frisk och lyssna vad Jimmie Åkessons svarade honom i en replik! Jag slår mig för pannan...

Som om detta inte kunde räcka:

Dessutom,
lyssna vidare på 16,6 och lyssna vad socialminister Lena Hallengren säger ang. Modernas vaccin som inte omfattas av läkemedelsförsäkringen. Lena Hallengren säger på presskonferensen, "citat:  Så skall motsvarande försäkring kunna ges av staten!"

- Det är ett utomordentligt tveksamt svar. DEN formuleringen finns det absolut ingen bärighet för, speciellt inte som det inte ens finns något beslut på Regeringsnivå om det.

För att visa vilket fullständigt haveri, denna myndighetsgallematias består av, lyssna VAD som sägs när det gäller avslöjandet om KRAVgårdar: Det är kravboden själv som skall upplysa Krav om de gjort sig skyldiga till brott!!!

Det är fullt jämförbart med att tro att kriminella skulle rapportera till polisen vad de har gjort sig skyldiga till!!!😳

Nämen, nu är måttet rågat för inkompetensen som råder i det här landet. Det finns INGET som fungerar som det borde göra!
 
https://www.svtplay.se/video/29627326/rapport/rapport-13-jan-18-00-6?start=autohttps://www.svtplay.se/video/29627326/rapport/rapport-13-jan-18-00-6?start=auto
Rapport - Ikväll 18:00
svtplay.se
Rapport - Ikväll 18:00
Nyheter från Sverige och världen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar