tisdag 28 maj 2019

En del långfingrade går ränderna aldrig ur - de besitter samma bedrägliga beteende varthän de än vänder snoken.

F.d. socialdemokratiske statsministern Göran Persson, ni vet han som snodde massor av miljoner ur våra svenska pensionsfonder och lovade dyrt och heligt att, citat "varje krona skulle betalas tillbaka".

Så skedde naturligtvis inte!

Dessutom begicks även den stölden helt ostraffat mitt framför näsan på oss svenska medborgare.

För varje socialdemokratälskare vill jag det uppmärksammat på, att det är himmelsvid skillnad mellan lån och medveten stöld. I hans fall är det absolut det sista som gäller, eftersom han inte ens haft en tanke på att betala tillbaka något.

En del skulle behöva få livslångt näringsförbud att gälla över hela linjen, Göran Persson är definitivt en av dessa!

Här har han efter han "drog sig tillbaka", som det så vackert heter i dessa långfingrade kretsar, hunnit ägna sig åt en hel del fanstyg.

SUCK och NEJ, jag orkar inte dra allt vad den gubben pysslat med, men omoral är nog ett alltför lindringt ord att använda.

Men önskar att jag åtminstone kunde  säga att jag blev förvånad, när jag såg att han än en gång är insyltat i en stöldhärva ända upp och över halsmandlarna. Den här gången riktar sig stölden mot skogsägare i Rumänien av alla ställen!

https://www.di.se/nyheter/uppgifter-goran-perssons-bolag-delagare-i-stulen-rumansk-skog/

Jag kan bara säga en enda sak, blir Göran Persson ordförande i Swedbank kommer jag att lämna den banken med omedelbart verkan, nu får det vara nog med allt tjuveri och oegentligheter som man blir indragen i helt ofrivilligt.

Bedrövligt var det den dagen jag ofrivilligt blev av med Sparbanken Nord, en fristående sparbank som jag var född och uppvuxen med, pga. att korruptionen i Göteborg= där dels stadsbyggnadskontoret i Göteborg, Swedbank i Torslanda, Älvsbyhus inkl. en ljusskygg firma Jimmie Lif (finns en hel del olika stavningar på just det företaget, olika på namnen beroende på vilken av räkningarna som droppat in) ägnade sig åt att lura skjortan av husköparna.

Det var inte mycket som fanns med i den huspärmen, som i slutändan visade sig stämma överens med materialvalet som egentligen återfanns i husen. =

Kährs parkettgolv visade sig vara ett andra sorteringen, lövtunn yta, inköpt från Rusta.
Det svarta takteglet blev i slutändan något i rödaktigt av diffust ursprung och kostnad.
Alla vitvaror stämde inte heller med det som fanns i "kundpärmen/huspärmen". Den s.k. förberedda ekologiska spolningen i toastolarna kliar jag mig ännu i skallen över hur de nu tyckte att de ville förklara den, eftersom toalettstolarna är av billigast tänkbara sort och kvalité, dock inte förberett för något ekologiskt system snålspolande/avskiljande system.

Som om det inte kunde räcka, hela den sommaren som utsättning av tomterna på villaområdet ägde rum fanns det en stor skylt hängande på området "matgjord säljes" mobilnumret gick till Jimmie Lif. Den gubben sålde bort all fin matjord som fanns på området (det hade varit en gammal jordbruksmark och på den tomt som skulle bli vår, hade ett stort jordgubbsland legat). Kvar lämnades bara lerjord!

De där "fina körsbärsträden" som skulle planteras på den gemensamt ägda plätten som vi genast döpte om till "limpan", där står de stackars träden fortfarande i ungefär samma skick som när de planterades 1998. Inte ens det körsbärsträdet som jag försökt att vattna och ge näring har växt mer än möjligen 2 dm på alla dessa år!

Så är det någon som har någon idé om vad man planterar för träd på en dylik plats, finns det nog idel öra till.

NEJ, jag tänker inte ens kommentera EU-valet och Stefan Löfvén och socialdemokraternas lögner. Men glad blev jag när jag såg att det äntligen fått en del att tappa tålamodet och anmält socialdemokraterna från att ha blivit uppringda av dem och där de talat om att man skall rösta på dem.

Själv har jag blivit uppringd av den enfaldige Peter Hultgren vid inte mindre än inför två riksdagsval. Pappenheimaren kan ju inte ens läsa innantill. Hur vore det med lite vett och etikett hos socialdemokraterna, som nu hade hängt upp valaffischer i anslutning till vårt villakvarter, där det stod att de var emot extremism och allt vad de nu ljuger om.

De kunde ju börja rensa upp i det egna partiet! Det är rätt allvarligt att ha en partiledare tillika statsminister som står och blåljuger inför svenska folket. Han kunde ju rensa upp i det egna partiet i Malmö vars partimedlemmar trampade fot och hatade judarna i Malmö.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar