måndag 24 september 2018

Med den 30-åriga Miljöpartisten Leila Ali Elmi i Sveriges Riksdag har debattnivån nått en rekordbottennivå.

Leila Ali Elmi kom in i Sveriges Riksdag genom att få personkryss. Det är tydligen lönande att göra egen personvalskampanj i förorterna och inte minst bland somalierna där vi båda bor en bit ifrån varandra.

Jag läser i Göteborgs-Postens torsdagsupplaga att Leila Alii Elmi har delat en video där frilandsjournalisten Joakim Lamotte hängs ut som:
rasist, 
kukhuvud, 
skadedjur... 

Tja, kära nån sucka mitt hjärta sucka, om det ändå hade varit i ungdomligt oförstånd, men det är det ju tyvärr inte fråga om. Om man nu inte räknar en 30-åring som ungdomligt oförstånd, förstås. 

Det märkliga är ju att hennes partikamrat och Miljöpartiets språkrör, Gustav Fridolin, säger att han ser fram emot att arbeta ihop med Leila Ali Elmi. Hur går det ihop? Är det så han skall fixa den svenska skolan, som han skulle ha gjort på 100 dagar när den rödgröna röran kom till makten. Är det avancerad mobbing som är svaret?

Allvarligt?

Men det är väl kanske en vanlig svensk språknivå Leila Ali Elmi lagt sig till med när hon var placerad på Sparregården i Vänersborg, ett behandlingshem för ungdomar mellan 12 och 18 år som specialiserar sig på psykosociala problem, relationsproblem och skolproblem. Sedan att hon kommit in i Sveriges Riksdag kan hon tacka sin mamma för, som insåg att hon var ett klassiskt problembarn och behövde kvalificerad hjälp. Två år på Sparregården hann det bli. Men svenskt språkbruk ingick tydligen inte där och inte i partileden.

Leila Ali Elmi har bedyrat att hon skall driva frågor i den stadsdel där hon är skriven i. Då kan jag ju tycka att det var märkligt att hon och hennes miljöpartistkamrater anammat det jag själv har kämpat emot och stridit för i många år= att Länsstyrelsen och Göteborgs stad och dess partipiskor tillåter att Lerjedalens dalgång, ett unikt Natura 2000 område, får belamras med kontaminerade massor. Det har dessutom skett upprepade gånger och just nu är skövlingen bara ett fullbordat faktum och pågår för fullt på Lerdalens golfbana. It´s just business as usual och det stinker verkligen om hela historien!

Jag ser ofta rovfåglarna som står och ryttlar i luften och tänker med sorg i hjärtat att snart är er saga all, liksom salamandrarnas och flodmusslornas. Människorna är korrupta och tar framtiden ifrån dem som framtiden tillhör.

Tur att jag aldrig blev Miljöpartist. Inte ens övervägt att bli det trots att jag hela mitt liv inte gjort annat än just värnat om naturen, såsom det fjällets barn jag är och också förstått att det största hotet mot naturen finns i containertrafiken som håller på att förvandla våra hav till ett stinkande träsk, för att inte tala om vad som finns i dessa slutna containrar som myndigheterna världen över inte har någon som helst insyn i vad de innehåller. Det är fritt fram för allsköns maffia.

Hade min tillit stått till vad som lärs ut i svenska lärosäten hade det varit illa. På den punkten har i alla fall Gustav Fridolin bidragit till att dra ifrån de värsta dimridåerna genom sin dokumentärserie som han och Erik Sandberg producerade och som sändes i TV 4 år 2009. Naturligtvis inte i korrupta SVT där partipiskan når och råder.

Det som är trist är att det finns reklam emellan, men det går att scrolla förbi:





Inte blev jag Socialdemokrat heller och det kan jag tacka min uppväxt i ett allmänbildat politikerhem, främst mina föräldrar för inkl. pappas bröder.



Jag har sett och ser fortfarande hur godtyckligt människor behandlas och att hela rättssystemet är totalhavererat på bred front.

Mest bedrövad blir jag över hur illa ställt det är med pajkastningen på SD, som visserligen haft ett djupt nazistiskt agenda. Men som är bortstädad för länge sedan,
Jenny och Steffo träffar partiledarna del 3 - Jimmie Åkesson:

https://www.tv4play.se/program/jenny-och-steffo-tr%C3%A4ffar-partiledarna/10002584

Hade det inte varit bortstädat hade de inte fått min röst överhuvudtaget! Jag är inte heller emot invandring även min egen släkt & familj och vänskapskrets ser ut som FN,  men jag är klart emot en oansvarlig Migrationspolitik eller en oansvarlig Integrationspolitik. Jag kommer ALDRIG att acceptera parallella samhällen med hedersvåld, könsstympning, religiös omskärelse, religionskontroll av diverse slag.

Det är inte heller rimligt att Sverige fortfarande inte beviljat svenskt medborgarskap till en afghansk, hasar, som kom hit innan han ens var i målbrottet, men som fortfarande 15 år senare inte har ett svenskt medborgarskap. Jag har slagits för honom t.o.m. i Migrationsöverdomstolen och trots att Utrikesdepartementet i Kabul och RK känner till att man inte har den registrering som finns i Sverige, så godkänner de inte ett afghanskt pass som utfärdats av Afghanska konsulatet i Oslo! Hans högsta önskan om att enbart få bli svensk medborgare så att han kan planera sitt liv och få tillträde i det svenska samhället fullt ut det beviljas inte. Hans liv är satt på vänt. Jag skulle verkligen vilja fråga de här som påstår att SD är rasister:  vad är då de andra partierna = de här s.k. "öppna våra hjärtan-landet".

Det enda som skaver är att SD stödjer Israel vilket är ett av FN:s värsta beslut någonsin, som en eftergift för Hitlers hantering av judarna. Men sorgligt nog förblev de homosexuella och romerna inte accepterade på samma sätt, eller uppmärksammades att det också hamnade i Hitlers gaskamrar. Jag är ingen judehatare, snarare tvärtom och jag ser också med sorg i hjärtat hur Sveriges judar är utsatt för så grovt hat och attentat. Jag har under den här värsta politiska pajkastningen förstått, att alltför många ännu inte lärt sig sin egen historia, än mindre lärt sig att skärskåda, analysera.

Socialdemokraterna, eller för den delen Vänstern som krokat arm med Socialdemokraterna och inte bryr sig i demokratiska regler, utan bedriver tillsammans med den intelligensbefriade krigsivraren Jan Björklund en hetskampanj som saknar motstycke inom Svensk historia. Jan Björklund, Liberalerna, som inte ens förstår vad det är han säger. Jan Björklund har lovat sina adopterade söner att slåss emot SD. Men är det inte att vifta efter något som inte existerar mer än i Jan Björklunds egna stillastående värld? Han som klagar på "det bruna ute i Europa", men som i samma stund vill ha "mer EU".... NEJ, jag förstår inte den abrovinschen heller.

För att inte tala om den där skrikhalsen som ständigt går upp i falsett och inte vet vad det är hon snackar om: Centerpartiets partiledare, Annie Lööf.

Gud bevare Konungen och Sverige för den svenska Riksdagen, en enda stor odemokratisk sandlåda, där man får uttala vilka osanningar som helst, helt ostraffat dessutom. De kommer att piska upp en stämning som de inte ens kan ana sig till vart den kommer att sluta. Totalt oansvarligt!

Han hade nog rätt H.B Palmaer som avsåg att skriva på en platta att sätta på riksdagshuset - tilläggas bör att Palmaer var riksdagsman för borgarståndet vid mitten av 1800-talet, nämnd som landet kvickaste karl och som ville att det skulle stå ovanför Riksdagens ingång -  "Här fattas visa beslut". 
Kan man nu svenska och förstår att ett ord har många betydelser, så förstår man också storheten i devisen.







1 kommentar:

  1. den här skrikhalsen du skriver om:
    https://www.expressen.se/debatt/elitorganisationen-som-annie-loof-talar-tyst-om/

    att de inte skäms!

    SvaraRadera