måndag 27 augusti 2018

Sverige går bra! - Hur många osanningar tycker politikerna att vi skall matas med egentligen?

Om nu Sverige går så himla bra, då undrar jag över följande:

Hur kommer det sig att så många tingsrätter, domstolar, polisstationer, sjukvård/sjukhus, järnvägar, fasta telefonförbindelser, service till hela landet - bara har lagts ner och vi betalar allt mer för allt mindre service och åtkomst för gemene man?

Hur kommer det sig att det finns alltfler utanförskapsområden, där alltfler människor är otrygga?

Skolan har väldiga problem. Socialtjänsten fungerar enligt godtycke liksom alltför många andra samhällstjänster.

Vi fullkomligen stampar på de mest svaga i vårt land, människor som har behov av LSS, sjukskrivna m.fl. - vi kan inte ens ge vård till cancerpatienter, eller unga människor som mår allt sämre.

Vi bältar och låser in sjuka människor.

Politiker och höga tjänstemän gör sig ständigt skyldiga till det som klassas som kriminalitet, när det gäller den vanliga medborgaren. De får inte sparken blir inte åtalade, utan får istället fallskärmar, fortsatt förtroende och inte helt sällan en spark uppåt i hierarkin, de blir försörjda på livstid

Rättsväsendet har i princip upphört att fungera. Dagligen läser vi om hur kriminella får straffrabatter, släpps t.o.m. ut i förtid trots att vederbörande inte skött sig under hela fängelsevistelsen och avtjänat fängelsestraff för de allra grövsta kriminella handlingarna. Domstolarna har helt plötsligt börjat döma rena avrättningar med 7-14 års fängelse istället för livstidsfängelse. Det delas ut mängdrabatter till kriminella. Maffia och rena kriminella strukturer får härja fritt med Regeringens och SÄPOS goda minne, liksom vi anammat parallella samhällen där rena sharialagar får råda.

Vi har politiska anhängare som anser att våld och dödande, regelrätta dödslistor är fullt acceptabelt från samhällets sida.

Vi har förött våra egna svenska företag och kan inte ens försörja oss längre själva på matfronten.

Äldrevården är ett hån mot alla gamla människor som slitit och släpat och som nu i många fall inte ens omfattar av de lagar som djurskyddet har. Den socialdemokratiska regeringen under Göran Persson tog pengar ur pensionsfonderna, utan att återställa dem som löftet nu faktiskt var och därmed har ett illa konstruerat pensionssystem fått än mer förödande konsekvenser.

År 2009 såldes 11,3 ton ur vår valutafond bestående av guld, som till skillnad från papper/aktier har ett bestående värde. Det var Regeringen Reinfeldt som stod för den försäljningen, samtidigt som de sålde till Wallenbergssfären hela Apoteksbolaget, som Wallenberg sedan i rask takt sålde vidare med god förtjänst.

Man har lagt hela försvaret i malpåse och ropar nu högljutt om pengar när den gamla rysskräcken återuppstått. Regeringen gör detta på fullt allvar trots att de inte förvaltade den goda grund som militärtjänstgöringen nu hade kunnat utvecklas till, där många samhällstjänster/yrken hade kunnat få en första  skolning och hade kunnat förfinas hur mycket som helst till många olika tjänster även inom samhällssystemet.

Vi säjer oss vara neutrala och gör samtidigt fortsatta och enorma vinster på just krigsmateriel. Vi har rena diktaturer till samarbetspartners.

Är det verkligen någon som på fullt allvar vill påstå att Migrationspolitiken någonsin har fungerat de sista decennierna då de stora flyktingströmmarna från 90-talet och framåt kom?

Inte minst är det någon som på fullt allvar tycker att den här politiska hönsgården överhuvudtaget har något friskt att tillföra ett land i helt uppenbar kris?
.

1 kommentar: