tisdag 7 augusti 2018

Prideparaden i Stockholm hade anordnat en paneldebatt där de hade inbjudit alla partiledare utom SD - på deras plats hade man placerat en elefant.

https://www.youtube.com/watch?v=5NhXkzjXagA

Sucka mitt hjärta sucka!

https://www.youtube.com/watch?v=Yv0Z7A8yrSw

https://www.youtube.com/watch?v=smM1bc-rR6o
Märkligt att en representant som hurrar kommunismen som tagit död på allra flesta människor, kan få sitta i TV-rutan och inte behöva svara på relevanta frågeställningar. Har Sverige blivit ett enda kafferep?



Jag förstår inte vad det här är för debatt. Ju mer som jag dyker djupare i problemet Sverigedemokraterna, desto mer framstår det att det här blivit någon form av viskalek och väldigt lite om sakliga frågor.

Jag har gillat operasångaren Rickard Söderberg, men när han börjar tala om att det är Sverigedemokrater som kletar bajs på hans cykel då blir jag ännu mer fundersam. - Det är beklämmande att man inte kan Sveriges egen historia.

När man inte ens har förstått att migrationspolitiken är havererad har man inte problem då? Massor av år har jag drivit frågor i Migrationsdomstol där jag personligen konstaterat hur illa hur den här Migrationspolitiken fungerar i PRAKTIKEN!

Lyssna på Björn Ranelid som jag normalt inte har så vidare mest mycket gemensamt med, det han säger är relevant. Denna Paloma är så fylld av förblindat hat att hon inte ens respekterar sina egna vänner och andra förvirrade personer som nu ger sig tillkänna.

Jag har alltmer börjat förstå varför Sverigedemokraterna kommer att få en jordskredsseger.

Jag gör det i kölvattnet att jag haft nära vänner som varit just marginaliserade: homosexuella som dött i Aids. Jag har upplevt en hel tillvaro där man vänt dessa ryggen och dessutom ifrågasatt mitt föräldraskap, därför att jag haft just dylika vänner.

Den enda elefant som finns i rummet är hatet.

Man kan nu undra är vi en demokrati i Sverige eller är vi det inte? Jag tycker nämligen inte att vi uppfyller de kraven på långa vägar.
Rätten att rösta är en förutsättning för demokrati. När vi röstar väljer vi vilka partier och personer som vi tycker bäst företräder våra åsikter i riksdag, kommun, landsting och i EU-parlamentet. 
HUR demokratiskt är det då att ha en regering där en del av partierna, som ingår i regeringen har så låga valantal, att de med viss möda kan sitta kvar som riksdagsparti. - Förklara det gärna för mig, därför att jag begriper mig inte längre på det här pajasföretaget Sverige.

4 kommentarer:

  1. det här stod i göteborgsposten sett och läst det om Ung vänster?

    http://www.gp.se/nyheter/g%C3%B6teborg/ung-v%C3%A4nster-planerar-att-st%C3%B6ra-%C3%A5kessons-torgm%C3%B6te-1.7548363

    SvaraRadera
  2. det talas mycket om samtal i det vuxna rummet men det finns allt mindre samtal i de vuxna rummet

    https://www.expressen.se/nyheter/val-2018/jamstalldhet/busch-thors-kritik-mot-prides-debatt-hade-tackat-nej-om-vi-vetat/

    SvaraRadera
  3. https://www.youtube.com/watch?v=sfTCznrF6T0

    SvaraRadera
  4. Här pratar man enbart om folk som flyr för sina liv. Men är det inte så att de här i debatten sitter och ljuger!

    Har man verkligen flytt för sitt liv, när man i nästa stund åker på semester till det land som de säger sig ha flytt ifrån. NEJ! Naturligtvis inte.

    Om du har 10 barn, så inte låter du de 10 barnen vara utan mat och bostad för att grannens barn istället skall få det.

    När jag lyssnar på dem i debatten blir jag rätt illamående och förstår vilka konsekvenser det här kommer att leda till, en fullständig kollaps av hela landet Sverige!

    SvaraRadera