måndag 6 augusti 2018

Äntligen har sanningen om Socialdemokraterna kommit i dagens ljus - Det var verkligen inte en dag för sent.

Jag har haft väldigt svårt för Socialdemokratins skenhelighet. Varje gång som statsministern Stefan Löfvén uttalat om att rasisterna, dvs. Sverigedemokraterna är rasister, har kräkkänslorna kommit farande.

Här är filmen som Socialdemokratin vill stoppa till varje pris. I demokratins anda finns det verkligen ingen anledning att stoppa den! Det hela påminner om vad som skedde i Italien under andra världskriget, då man lierade sig med Hitler men när Hitler förlorade kriget gjorde man avdelning halt och hängde Benito Mussolini. 


https://www.youtube.com/watch?v=CGS9AuiIVnAFörsvinner denna film från youtube så är det enbart för att ljuga sig igenom verkligheten och mäktiga agendor. Socialdemokraternas smutsiga historia finns bevarade. Judiska familjer, vuxna och barn fick avslag av Sverige och förpassades istället till koncentrationslägren.

Andra världskriget tjänade Sverige stora pengar på att bistå nazisterna. Man t.o.m. pantade den norske kungen, som fick fly till England men inte med svenskarnas hjälp!

Jag kan hela den här historian eftersom jag hade föräldrar och min pappas syskon, som var klart medvetna och vuxna under andra världskriget och visste vad som hände i Sverige och aldrig blev skenheliga och det är jag dem innerligen tacksam för. De valde att aldrig bli skenheliga trots att inte ens vår egen släkthistoria blev fläckfri från Hermann Göring och nazismen. En sagolik historia.

Hermann Göring som sannolikt var anledningen till att Sverige inte invaderades av av Hitler, det behövdes inte eftersom Göring länge gått som son i konungariket Sverige=maktens korridorer. Lyssna till Edda Göring, Hermann Görings dotter som är ett bra vittnesmål om hur saker och ting vänts, som kappan efter vinden.


Adolf Hitler själv och Eva Braun fick hjälp av USA att ta sig till Sydamerika. Det har jag redan skrivit om i min blogg.


Våren 2009 sände TV 4 dokumentärserien Vår mörka historia, producerad av Laika Film och Television, där Gustav Fridolin (MP)  tillsammans med Erik Sandberg granskade den svenska rasismens historia. Det finns en anledning till att den aldrig fick sändas på SVT.

Jag tillhör själv båda leden: dvs. "kortskallar" = same/ursprungsbefolkning, men faktiskt också "långskallar", eftersom jag även har mitt ursprung i det svenskaste svenska. - I takt med utpekandet av Sverigedemokraterna som rasister har min avsky tilltagit. Tidigare har jag aldrig någonsin fäst någon vikt vid mitt genetiska arv, men det flitiga slungandet av ordet "rasism" har fått mig att avsky denna dubbelmoral. På senare tid har man t.o.m. i Wikipedia tagit bort nationalsocialism ur historieskrivningen både hos Socialdemokraterna och även det som nu är Moderaterna.

Själv är jag uppväxt i ett politikerhem, ett politikerhem som fostrat mig till en allmänbildad person. Jag har själv varit föremål för Malmbergets Högra Allmänna Läroverks försök till hjärntvätt och det hade säkert lyckats dvs. om jag inte hade haft allmänbildade föräldrar, som aldrig valde förljugenheten.
Hade man nu haft en önskan om att stoppa NMR - ett nazistparti hade man redan gjort det. Men agendan är rätt uppenbar:

https://popularhistoria.se/politik/ideologier/nazismen-i-sverige

Jag har på senare tid blivit helt övertygad om att det finns en dold agenda hos Regeringen, högst sannolikt pga att Socialdemokraterna tecknat ett avtal med Islamska rådet om att "normalisera islam". Det gör ju att de inte kan agera i det här fallet heller. Socialdemokraterna vill väl antagligen inte att sanningen skall komma fram till deras dubbelspel och sannolikt också anledningen till att vi numera har både hedersmord, könsstympning, tvångsgifte och en kultur som accepterar att ett kvinnligt barn inte har samma rättigheter som män. 

Det går ju inte att skicka ut dimridåer hur länge som helst av karaktären "rasism".

År 1973 åtalades Göran och Vera Oredsson samt en partifunktionär för brott mot lagen om förbud mot politiska uniformer eftersom de hade burit armbindlar med solkors. Vid rättegången hävdade de åtalade för det första att solkorset inte var politiskt utan endast symboliserade nordisk samhörighet, för det andra att armbindlarna burits på privat mark.

De tre friades senare av domstolen med motiveringen att armbindlarna burits på enskild plats.

Det är ju inte riktigt så det är när det gäller NMR, eller vill man hävda att våra gator och torg är "enskild plats". Finns ju hur mycket bildbevis som helst mot dem. - Men t.o.m. JK har tagit ställning trots att tecknet, tyrrunan, är NMR:s politiska tecken och som återfinns hos nazismens Tyskland och som står för "förintelsen":
https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/MM2QR/jk-nmrs-tyrruna-inte-hets-mot-folkgrupp


Transpersoner och homosexuella får sina brevlådeinkast markerade med NMR:s politiska tecken, Tyrrunan, det anser tydligen SÄPO vara helt ok.

Vad socialdemokraterna utsatt zigenare, "idioter", funktionsnedsatta,  homosexuella, tvångsomhändertagna barn etc. det vill jag helst av allt glömma. Aktivt dödandet i Sverige av dessa personer har man också glömt bort.

Det vore bra om det här landet kunde tas hand om innan det är totalt ödelagt. Valfläsket får de ägna sig åt inom de inavlades skara - här, hos mig, har de inget att hämta.

2 kommentarer:

  1. https://www.etc.se/debatt/sds-dokumentar-forsoker-dolja-deras-nazistiska-historia

    SvaraRadera
  2. https://popularhistoria.se/samhalle/brott-straff/einar-abergs-judehat-ledde-till-hetslagen

    SvaraRadera