tisdag 10 juli 2018

Min analys av Socialdemokraterna i Almedalen och deras politik - i juli 2018.

Ja, jag har behövt uppehåll för att kunna vara något så när nyansera, men nu inser jag att det spelar inte någon roll om jag så väntar till 9 september så kommer min ilska och besvikelse över dessa människor som påstår sig värna samhället finnas kvar. De är de största hycklarna inom politiken, så det där ordet som de flitigt använder i media ohämmat mot Sverigedemokraterna: fascister är nog fullt applicerbart på dem själva.

OM du inte tror mig så titta på talet och efterföljande gallimatias, om du nu inte såg det i TV, eller betvivlar min uppriktiga avsky.

https://www.svtplay.se/video/18298654/partiledartal-i-almedalen/partiledartal-i-almedalen-stefan-lofven-s-1?accessService=signInterpretation

Utspelet inför Statsminister Stefan Löfvéns tal i Almedalen var att NU skulle pensionerna höjas. För den som nu bara snubblar över valfläsk och rubriker utan att ta reda på mer, blir det bara ännu ett att bli rent ut sagt förbannad över! - Det här gäller M Ö J L I G T V I S  år 2040, skall bli
M Ö J L I G T V I S    70 % av arbetsinkomsten! - 
Konklusion: ännu bara en till råsop mot våra gamla som byggde upp det här samhället och en ännu större råsop mot de egna Per-Albin Hansson (S) där han även var statsminister och sådana som Gustav Möller (S) socialminister.

Nej, det var länge sedan socialdemokraterna vara något att hänga i julgranen.


Socialdemokraterna som lusar ner social media ger jag inte mycket för. Bara inledningen på dessa inlägg får mig att fysiskt må illa, när jag tänker på dem som socialdemokratin vänt ryggen. Vilket är hela svenska folket.

Man har i årtionden lagt ner tingsrätter det pågick för fullt medan jag var anställd vid tingsrätten i Gällivare och med det hela rättssystemet, utan tingsrätten blir det per automatik också polis, åklagare etc. Men inte minst så har de lagt ner hela den svenska landsbygden.

Hur det är på andra väsentliga delar, som sjukvård, LSS, sjukskrivna.

Dessbättre finns det motvikt i FB till Socialdemokraternas SPONSRADE valfläsk i Facebook. Sedan några dagar tillbaka så finns varje dag ett inlägg från boken "Läget i landet" av Bo tidholm
boken http://www.tegpublishing.se/katalog/laget-i-landet/

Slår jag upp Göteborgs-Posten på morgonen möts jag av en leende Stefan Löfvén i en annons med rubriken "I det starka samhället blir du inte fattig som gammal" och en till staplad floskler i samma annons: "Ett starkare samhälle. Ett tryggare Sverige".  - Den karl och de partivännerna har inte ens en levande skam i kroppen. Detta är ett direkt hån mot just dessa grupper som socialdemokratin i spetsen redan har gjort urfattiga och som de akterseglat fullständigt!

När KU granskade regeringsne hantering av skandalen på Transporstyrelsen fick Anders Ygeman (S) skarp kritik. Själv anser han att han borde få beröm!

Efter skandalen i Tranportstyrelsen uppdagades blev Anders Ygeman (S) gruppledare i riksdagen. - I FB så förekommer dylika knasbollar som Peter Hultqvist (S) försvarsminister, men efter Transportstyrelseskandalen med ersättare i Riksdagen. Dvs. sparkad men ännu glappar det på för fullt ur den munnen i oförminskad storlek! Så kliver Sveriges statsminister upp på scenen i Visby och försöker dra politiska poäng, göra poäng av nazityskland, de pratar friskt om sin syn på demokratin. Ville man nu värna judar eller samer, så har de haft gott om tid att ratificera ILO169. Samerna är den enda ursprungsbefolkningen i världen som ännu har negligerade rättigheter. Fortfarande pågår statens mål mot Girjas Sameby där ord fällts av statens advokat, som jag så här i efterhand önskar att jag aldrig hade hört. Men hört är hört och gjort är gjort. Jag har aldrig tidigare hävdat mitt samiska ursprung, men nu har ilskan väckt det också. Jag är en gatukorsning: jag är både "kortskalle" enligt Svenska statens rasbiologi som vi servade Hitler med, men jag är också "långskalle" i mitt Dna. - Men jag är hellre "kortskalle" än trögskalle, eller det allra värsta Socialdemokrat.

Man måste vara blind om man inte läst om kvinnor som fått gå i landsflykt för att de kört bil. Man stiftar en tvivelaktig lag om Afghanska ensamkommande, som nu Migrationsdomstol underkänt liksom lagrådet gjort. Jag undrar vad Socialdemokratin gjort för att stödja kvinnorna, eller aldrig funderat på varför det är män som i övertal står för Migrationssiffrorna. Samtidigt får man läsa om hur förskola, skolpersonal ser till att bistå moralpoliserna.

För mig är det ingen gåta överhuvudtaget att Sverigedemokraterna gått framåt. Jag blir ypperligt förvånad om inte lejonparten lägger sin röst på just det partiet den 9 september.

Jag skall bjuda på lite FB-tjafs från FB för er som inte kan läsa vad socialdemokraternas sponsrade sida sticker under näsan på bl.a. mig som inte ens bett om det! Fin bild av Peter Hultqvist som intygar att vi kommer aldrig att samarbeta med Sverigedemokraterna.

JA! Vi har hört det till leda nu, så dum är nog ingen att vi inte hört och förstått detta mantra. - Men jag är nog inte ensam som alltmer ifrågasätter hur man kan strunta att prata med ett parti som enligt siffrorna är f.n. Sveriges näst största parti. -

Men deras beröringshysteri har spridit sig i samhället som håller på att spricka mitt itu av ett herrelöst godtycke. Läs kloka Göteborgs-Postens, Alice Teodorecus "Lyssna till Visbys varningsklockor", det är precis som Annie Lööf sa i sitt tal, ungefär 100 gånger: Vänner det är allvar nu! - Ja, det är allvar nu när godtycket har spridit sig som en löpeld i Sverige:

http://www.gp.se/ledare/teodorescu-lyssna-till-visbys-varningsklockor-1.6967754

*******************

Mest relevanta är valt, så vissa svar kan ha filtrerats bort.
Det är det som står på deras sida när man gör inlägg, som bemöter vad de påstår och väljer att inte svara på.
Gun Ek Jag som trodde att demokrati verkligen betydde det, men i det här landet bryr man sig inte i vad en väldigt stor del har röstat på, eftersom de inte röstar på "rätt parti". Vägrar man att samarbeta på sin arbetsplats ute i arbetslivet betyder det bara att det är skäl för uppsägning. Det kanske är dags att införa normala arbetsregler inom Riksdagen också?
Hantera


Svara2d
Daniel Örtoft Demokrati betyder inte att man måste samarbeta med alla. Politiska partier vet du. Herregud.
Hantera


Svara1d
Socialdemokraterna P.S Vi svarar så snabbt och så mycket vi kan på kommentarer. Kommentarer som inte handlar om ämnet i fråga eller kränker andra tar vi bort. Tack för att du kommenterar och tack på förhand för ett bra samtalsklimat!
Hantera


Svara2d
Gun Ek Jag skulle verkligen önska att jag slapp läsa om valfläsk i ett forum som skall odla vänskap. Jag pådyvlar ingen mina åsikter och det borde inte någon annan heller göra!

Ni socialdemokrater har så många miljoner i reklampengar och stöd från LO så ni har faktiskt råd att hålla FB fritt från dylika inslag. Det vore verkligen sann demokrati.
Hantera


Svara2d
Anders Lönegård ... vi får aldrig vika oss för människofientliga krafter ... aldrig!!!
Hantera


Svara2d
Socialdemokraterna Vi är lojala mot våra väljare och står för det majoriteten av svenska folket vill - det är demokratiskt. Våra väljare vill att vi ska stå upp för allas lika värde och för en bra välfärd. Vi lovar att samarbeta med alla partier som är demokratiska för Sveriges bästa. SD tycker inte att judar eller samer är svenskar, de vill begränsa kvinnors aborträtt och avskaffa samkönat äktenskap. Dessutom vill SD sänka skatten för rika, tillåta vinstjakt i välfärden och införa marknadshyror vilket riskerar att chockhöja hyror för miljoner svenskar. Vi vet bättre än att samarbeta med ett extremt parti för rika. /Jesper
Hantera


Svara2d
Anders Lönegård ... tack Jesper ... jag vet var jag står ideologiskt ... gjort sedan jag blev politiskt medveten om världen där utanför som 13 åring 💪🏿
Hantera


Svara2d
Lizz Ådén Socialdemokraterna Jag tycker ni ska berätta detta för era representanter i kommunerna tex i Karlstad som kör en helt annan tolkning .. Berätta hur ni ser på demokratin och hur ni tillämpar den ..för här har det helt gått överstyr .
Hantera


Svara2d
Hjärntvätt kanske fungerar på andra människor, men inte på mig och förhoppningsvis inte på många fler röstberättigande i Sverige.

1 kommentar:

  1. Svensk politik har förvandlats till rena dokusåpan. Man har glömt bort att politik har följder i en krass verklighet.

    SvaraRadera