lördag 7 juli 2018

Min analys av Centerpartiet i Almedalen och deras politik - i juli 2018.

Annie Lööf, Centerpartiet, lät som en hackig grammofonskiva, det blev väldigt tjatigt med alla dessa:
Det är allvar nu.
Mina Vänner

Det räcker nu.
Det är allvar nu.

Sverige kommer aldrig att tillhöra hatarna. -
Nähä, det var ju skönt att höra, men det var väldigt mycket hat som fyllde hennes eget tal.

Jag förstår inte att de är så många partier som är emot att lämna EU, eftersom alla de här partiledarna nu stått och klamrat sig fast i just alla de som är anslutna i EU och som de tycker är så vidriga. I min värld går det helt enkelt inte ihop, hur kan man förespråka EU när man i samma stund talar om hur det ser ut i Europa.


Ja, det räcker att bara lyssna på henne för att bli matt och inse varför jag aldrig röstat på Centerpartiet. Vill man nå fram till några väljare måste man ha något med substans att förmedla, inte bara stå och tomtugga om saker och ting som borde vara uppenbart för varje människa. https://www.svtplay.se/video/18352918/partiledartal-i-almedalen/partiledartal-i-almedalen-annie-loof-c-2

Liksom Liberalernas Jan Björklund och senare även Socialdemokraternas Stefan Löfvén skulle göra målade även hon upp Sverigedemokraterna som sin huvudfiende. Det är till att ha förstått lite vari de allvarliga problemen i samhället finns. Inte för så länge sedan så var det Sverigedemokraterna som var persona non grata, eftersom man poängterade att Migrationspolitiken var fullständigt havererad. Det verkar alla de här partierna nu har glömt. Förutsätter man att väljarna inte kommer ihåg det?

Märkligt blir det också att man nu talar om miljöförstöringen, när man som Alliansregering inte brydde sig om att det statligt ägda LKAB, var och är en miljökatastrof där man köper på sig utsläppsrätter, eller att man fördrev ortsbefolkningen från sina bostäder.


Alliansen har ju själva varit med om att skapa den situation som råder i samhället idag, må den som är oskyldig kasta den första stenen. Därför att det har verkligen inte funnits någon som helst anledning att skapa straffrabatter, eller att inte följa det som Brottsbalken har i sin straffskala.

Redan på 80-talet när jag var utlånad till Malmö tingsrätt och bodde granne med judiska församlingen, noterade jag hur de utsattes för vandalism och attacker i synagogan. Det har fått fortgå. Det är låt-gå-attityd som nu börjar bära frukt på allvar.

Märkligt att NMR får störa talet som Annie Lööf håller, när hon talar om attacken på synagogan i Göteborg, som hade kunnat sluta på ett fruktansvärt sätt. Kastar man molotovcocktails är man ute för att döda inget annat.

https://www.expressen.se/gt/brandattacken-mot-synagogan-nu-kommer-domen/

Trovärdigheten hos Centerpartiet är verkligen noll. Enda dagen så skall man stödja Sverigedemokraterna och nästa gång då är det stängd dörr till Sverigedemokraterna. Mycket snack och lite verksta!


Analyser efteråt med temat "kom och köp konserverad gröt". Vem vill bli provanställd hela livet. Det kan inte bli mer jobb av att göra lättare att bli av med folk och dumpa löner. Den enda poängen är att Centerpartiet uppmärksammar småföretagarna, det är verkligen navet i Sverige.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar