tisdag 5 juni 2018

Nu blir jag på allvar mörkrädd! - Har vi inte relgionsfrihet i Sverige? - Med relionsfrihet menas att man har sin fulla rätt att avstå religion!

Hur skall ett barn som inte ens vare sig är röstberättigad eller ens vuxen kunna tacka nej till påtvingad religion, eller bli könsstympad (det gäller också omskärelse av pojkar, som inte är påkallat pga. kroppsliga problem).

Det här har gått alldeles för långt, när man tillåter att män tar sig makt över sina kvinnor, mödrar, systrar, döttrar. - Faktiskt har det gått så långt att jag mår illa och kom nu inte dragandes med att jag är någon rasist!


Jag är för alla människors frihet och det finns ingen människa som kan kallas för fri som lyder under ett religionshot/dok.

Länge har jag varit tveksam till de länder där man infört förbud mot diverse kvinnoförnedrande religiösa attribut, men jag får nog faktiskt tänka om på den fronten. 

Det här är nog betydligt allvarligare än jag någonsin har trott, efter att ha läst mig till i dagens Göteborgs-Posten att svenska förskolor är medverkande till denna absurda företeelse där man akterseglar små flickor!

http://www.gp.se/nyheter/gp-granskar/27-av-40-f%C3%B6rskolor-s%C3%A4ger-ja-till-sl%C3%B6jtv%C3%A5ng-1.6326768 

Själv blev jag konfronterad den verkligheten, när jag häromdagen hämtade mitt barnbarn från dagis/förskolan och möttes av en kvinna i personalen som bar slöja. HUR i hela fridens dar skall jag kunna förklara och rättfärdiga det inför mitt barnbarn av manligt kön?

Här har jag fostrat mina egna söner till att respektera kvinnan som den fristående person hon är och här blir jag själv ställd mot väggen, när det gäller mitt eget barnbarn av manligt kön.


Jag möter dessa avarter till män, som beter sig mot mig i egenskap av kvinna, precis som om jag är en andra sortens människa som man inte behöver ta hänsyn till.

De upptar handikapparkeringsplatser utan att blinka och på ett sådant fruktansvärt sätt, att jag mest av allt bara har lust att köra fingrarna i näsborrarna på dem!


Män, där de sitter och pöser bakom ratten och anser sig t.o.m. äga rätt att köra före mig, fastän jag kör inne i en rondell, eller håller mig till gängse trafikregler.
 
NEJ, ursäkta det här är inte längre ok!  

Jag bor inte i något arabland där kvinnan är underställd mannen.

Jag vill inte längre åse hur småflickor springer omkring som påskkärringar till vardags!

Jag vill inte längre mötas av småflickor på badhuset som idkar klädsim pga. religonsförtryck!

Alla dessa små flickebarn som inte ens är könsmogna! - Är de pedofiler hela det här manliga religiösa gänget eller vad är det fråga om egentligen?

Och kom inte och kalla mig för rasist! - RASISTEN är den som angriper det jag här skriver om å alla fria kvinnors vägnar oavsett ålder och härkomst!

Åker jag till ett arabland tar jag seden dit jag kommer - men jag vägrar att åse det här i Sverige längre!


Utöva gärna era religioner där de hör hemma och det är inte i Sverige - I Sverige har vi instiftat lag om religionsfrihet - Religionsfrihet betyder frihet att inte välja någon religion!

1 kommentar:

  1. heder åt Gustav Fridolin (MP)Nu kallar han Skolinspektionen och huvudmännen i Göteborg, Stockholm och Malmö till möte för att diskutera situationen.
    – Flera av exemplen är solklara brott, säger Gustav Fridolin.

    SvaraRadera