fredag 11 maj 2018

Statsvetaren Stig-Björn Ljunggren om den skitnödiga samtiden -

han tror att den ganska surmulna, deprimerade och håglösa socialdemokrati som nu uppträder, med nervösa människor som inte har ett liv utanför den offentligsubventionerade partistiska tillvaron, inte har så mycket att komma med inför framtiden.
 
Vill man få lite nya infallsvinklar och insikter kan man med fördel lyssna till Stig-Björn Ljunggren i den kloka Ann Heberlein show om debattklimatet:

 
Stig-Björn Lunggren har själv trampat rejält i klaveret när jag i en tidning berättade att den socialdemokratiska kvinnoklubben hemma i byn kallade sig själva för ”hängbröstvänstern”. Kvinnoförbundsbossarna i Stockholm gillade inte detta utslag av folklig humor och det blev ett jäkla liv tack vare denna fadäs blev han inskriven i den legendariska boken ”Bevingade ord”.

det är inte mycket som har förändrat sig trots att det här sista inslaget är från 2015.
Alexandra Pascalidou är fortfarande lika verklighetsfrånvänd.
Vi har alltjämt den politikerkår vi förtjänar!

 
 
 

1 kommentar:

  1. https://www.youtube.com/watch?v=5_w3t7Iy5aY

    Alexander Pascalidou skulle kanske tycka att det var ok att bli spottade i ansiktet av en nioåring. Hon kanske skulle ta hand om några av dessa barn istället för att sitta där och tro en massa vem som skall hantera det här när de ansvariga politikerna inte kunnat hantera situationen som de har försatt oss allihop i!!

    SvaraRadera