torsdag 24 maj 2018

Justitiemord med löpandebandprincipen i Sverige p.g.a. bristande rättssäkerhet - igår var det läkaren Erik Enebys tur igen.

https://justitiemordet.wordpress.com/2018/05/24/resningsansokan-sista-striden-trailer-2/

Jag blir så trött och matt på denna maktfullkomlighet som äger rum i våra domstolar, utan att de ens behöver gå in på sakskäl eller något som helst bemötande av uppradad fakta.

Är det verkligen så här vi vill ha det, en domarkår som sitter med foliehattarna på och agerar pellejönsar och den ena domvillan efter den andra slinker igenom rättsstatens maskor.

Det är bekymmersamt över lag med våra svenska myndigheter. De har blivit en elit som inget biter på och de gör som de vill, någon respekt eller sans och balans finns inget spår av.

Undra om det är jag som blivit alltför genomskådande eller om det alltid har varit så här bedrövligt fastän jag själv inte förstått eller insett det.


Är det någon som vill se hela filmen om Dr Erik Eneby så finns den på nätet. Jag själv såg den när den hade premiär i Göteborg. - Om du inte sett den så kan jag varmt rekommendera den och se hur samhället fungerar som värst, dvs. när samhället inte fungerar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar