fredag 2 mars 2018

2 åring inlämnad på hundpensionat medan övriga familjen åkte på semester i Oman

lackbergStrax lyfter det här galna gänget mot Oman! Jag, Simon, Wille, Fanny, Meja och Charlie. Och såg att Simon dragit någon rövarhistoria på sin insta om att Polly skulle vara med farmor och farfar. Stämmer naturligtvis inte - självklart lämnar vi som vanligt in henne på hundpensionatet i Bagarmossen. Rottweilern Rut hade längtat efter henne rapporterar personalen.
 
***************
 
Råkade av en slump se kändisstormen i Aftonbladet, eller är det twitter/instagram eller var det nu kan tänkas ha ägt rum. Jag råkade få syn på det när jag egentligen sökte något helt annat i nyhetsväg på webben. Händelseförloppet var följande: 
 
Camilla Läckberg åker på familjesemester – utan yngsta dottern 2 åriga Polly. - Det får Camilla Läckbergs följare att rasa.

Kära hjärtanes då vad folk kan vara galna.
 
Själv är jag både farmor och bonusperson och rest med barnen har vi gjort sedan de varit 2 år. Föräldrarna har lämnats på hemmaplan. Nu är det i och för sig så att de här barnen har egendag/vecka hos farfar alt. hos farmor, så de har vanan inne att dela vardagen och även natta över när det varit aktuellt. De är trygga och införstådda med vad som är förestående. Jag ser att det är nyttigt och utvecklande för dem helt enkelt.
 
Dessutom har det varit små äventyr att på egen hand ha sitt eget liv fritt från det som är vardagen med föräldrarna. Kan det bli så mycket bättre och de har senare när de själva har kunnat varit delaktiga i samtalet själv önskat följa med, liksom att de har varit hos oss när det funnits behov av det.
 
Det är väl bara underbart att barn kan ha och känna sig trygga med andra vuxna än enbart sina egna föräldrar. De är varken svikna eller akterseglade, snarare tvärtom.

2 åringen på ett av de många egna äventyren med farfar och Gun - ett av de många barnbarnen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar