Google+ Followers

torsdag 12 oktober 2017

Den urusla migrationspolitiken som man häcklar budbärarna, Sverigedemokraterna med, har äntligen börjat få ett uppvaknande även i Mediavärlden.

Min fråga är ju bara när den svenska Regeringen skall vakna upp, eller den s.k. oppositionen.

Läs den utomordentliga ledarsidan som Göteborgs-Posten har idag om den fruktansvärda Migrationspolitiken. Det finns andra länder att lära sig av. När det gäller Migrationspolitiken är Kanada ett gott exempel.

http://www.gp.se/ledare/cwejman-dags-f%C3%B6r-en-ny-svensk-migrationspolitik-1.4720935

När det gäller att låta hela Sverige leva är Norge ett sådant föredöme, att jag inte begriper ett jota i vilken ointaglig värd politikerna på beslutsfattarnivå befinner sig.
Svenska landsbygden dör medan den norska blomstrar:
 

https://www.svt.se/nyheter/inrikes/politik-skillnaden-mellan-doende-svensk-glesbygd-och-norskt-decentraliserat-valstand?cmpid=del%3Afb%3A20170724%3Apolitik-skillnaden-mellan-doende-svensk-glesbygd-och-norskt-decentraliserat-valstand%3Anyh%3Alp

Arrogansen som finns bland ledande personer går det inte att ta miste på:
https://www.youtube.com/watch?v=Hpy-MS0FZno det är bara att fortsätta och lyssna på de youtubeinslagen som fortsätter/går igång, när Björn Rosengren i uttalandet : - Norge er den siste sovjetstaten.

Fortsätt att lyssna på nästa inslag som automatiskt fortsätter med:
"The very best of Göran Persson". https://www.youtube.com/watch?v=PzTEtHcBg9U

Det är samma gamla positiv som körs om och om igen. Något handlingskraftigt som handlar om LANDET Sverige, det verkar inte finnas i deras medvetande. Det är bara ett evigt tjafsande som inte leder till något positivt för Sverige.

Jag är övertygad om och har varit det ända sedan barnsben, att politik är en utdöd kvarleva. Nya tider, nya förhållanden kräver nya grepp.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar