Google+ Followers

söndag 11 juni 2017

Jag anslutar mig till 100% till Patrik Sjöberg, som hängt ut pedofilen Patrik Windahl, som nu håller sig undan lagföring.

En pedofil som dessutom erkänt brottet, skall inte skyddas av någon normalfuntad person, oavsett att vi ännu har bristande lagar i det här landet.

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=2842&artikel=6714266


Jag håller fullständigt med Patrik Sjöberg i hans tankegångar, utan ett fungerande samhälle är vi ändå dömda att gå under. Det är barnen som skall skyddas inte pedofilerna!
 

F.d. höjdhopparen Patrik Sjöberg om någon vet vad det handlar om!  https://sv.wikipedia.org/wiki/Det_du_inte_s%C3%A5g

I biografin "Det du inte såg" beskriver Patrik Sjöberg hur hans eget liv varit. Nog fick han den dagen  Göteborgs stad döpte en gångstig efter pedofilen tillika hans före detta styvfar och tränare Viljo Nousianen. Nog fick jag av pedofiler och de som skyddar dem redan när jag jobbade på tingsrätten. Det borde vara lika straffbart!

Här på Patrik Sjöbergs instagramkonto finns namn och bild på pedofilen Patrik Windahl som håller sig undan lagföring:
https://www.instagram.com/p/BVAGILnjB9u/
Patrifk Windahl pedofilen som håller sig undan lagföring

Jag väljer att följa Patrik Sjöbergs uppmaning att reposta hans inlägg på Instagram:


 • 242patrikDetta är pedofilen och rovdjuret Patrik Windahl som försöker hålla sig undan svenska rättsystemet och fällande dom. Jag har läst igenom förundersökningen och blir fullständigt bedrövad och ledsen, Patrik Windahl har känt målsäganden sedan låg och mellanstadiet och även varit hennes handbollstränare och utnyttjat sin roll som både tränare och lärare. Om Patrik håller sig undan i sex dagar till så kommer han undan med grovt sexuellt utnyttjande av underårig och grovt sexuellt utnyttjande av person i beroendeställning. Han har redan erkänt brotten i förhör och menar att det var ett misstag.. Ett misstag pågår inte under flera år och inte på ett så manipulativt sätt som Windahl gjort som framgår i förhören som han lämnat i förundersökningen. Att åklagaren släppte honom efter 24 timmar är en gåta, Patrik Windahl är en ond människa och samhället måste skydda alla våra barn för en så sjuk individ som Windahl. Att hans familj och släkt förmodligen hjälper honom att gömma sig är beklämmande och borde vara brottsligt! Jag bestämde mig för att lägga ut namn och bild och tar även konsekvenserna om nu Windahl känner sig kränkt och vill dyka upp i en eventuell rättegång mot mig. Patrik jag uppmanar dig att genast lämna över dig till polisen och ta ditt straff och tro inte för en sekund att det håller att gömma dig i sex dagar till för att sedan byta efternamn och börja jobba med barn igen.. Om någon känner igen Patrik Windahl så ring polisens tipstelefon 0105635540 så kommer ni direkt till utredarna som specifikt jobbar med detta fallet.Windahl är skriven i Tumba men har synts till i Stockholm och Uppsalatrakten enligt uppgifter. Reposta det här och dela så mycket ni kan så Patrik inte får en chans att förgripa sig på ett oskyldigt barn igen.

 •  
   Tyvärr så gick min tekniska begåvning bet på att publicera fotot av Patrik Windahl, men fotot/bilden av honom finns på Patrik Sjöbergs instagramkonto som länken här ovan leder till.
  https://www.instagram.com/p/BVAGILnjB9u/
  Patrifk Windahl pedofilen som håller sig undan lagföring


  2 kommentarer:

  1. håller man sig undan så länge har man god hjälp av omgivningen

   SvaraRadera
  2. Ja, ingen skall ju komma och tala om för mig att det inte känt till var han hållit hus. Det är dylika människor som accepterar hans brott. Å andra sidan är det föga förvånande. Minns en rättegång där mamman till de utsatta barnen i förskoleåldern, blev uppjagad då karlsloken hade hittat en ny yngre kvinna och ville skilja sig, än att hon lyfte på ögonbrynet åt att hennes småflickor hade blivit systematiskt utnyttjande. - Kräk! säger jag bara åt dylika människor, som skyddar en sådan person.

   Men det här att nära anhöriga blundar för förövarna är mycket vanligt. Det händer t.o.m. att den som blivit sexuellt utnyttjad istället blir familjens svarta får, istället för förövaren.

   Jag efterlyser dels att preskription inte inträder, när brott vänder sig mot minderåriga, men också att det med kraft inbegriper skyddande/undanhållande av brottsling.

   Vi börjar ha en rätt sunkig värld.

   SvaraRadera