Google+ Followers

lördag 15 april 2017

Gåtorna kring den utpekade mördaren Rakhmat Akilov - Drottninggatan i Stockholm..

Bilderna från såssialdemokraternas väckelsemöte i Göteborg prydde i torsdags Göteborgs-Posten, flankerat av Rakhmat Akilov, utpekad mördare på Drottninggatan i Stockholm och att Regeringen snabbutreder en utökad terrorlag.

Sanning att säga blir jag rätt matt av alla dessa tre nyheter. Alla tre nyheter skorrar falskt i mina öron. Väldigt falskt.

Socialdemokraterna är långt ifrån det ursprungliga partiet som de en gång i tiden var när det skapades. Så långt ifrån att det vänder sig i magen på mig vid blotta tanken på hur det har urartat sedan Palme tog över. Det har blivit något av ett lögnens och svekets parti och jag förstår bara inte hur man kan gå och rösta på detta parti av ren slentrian. De sparkar numera på precis allt som förut var dem heligt.

Det Regeringen tillsammans med SAMTLIGA partier i Sveriges Riksdag borde snabbutreda är den förskräckliga Migrationspolitiken som den s.k. rättsstaten Sverige ägnar sig åt.

Det borde vara i lag förbjudet att plocka in människor i landet, placera ut dem i en ovisshet som gränsar till raffinerad tortyr.

Bygg upp förläggningar kring de platser där de anländer och där fick de vara i förvar tills deras ärenden hade gåtts igenom och beslut fattats och där barn finns är prio ett för snabbehandling. Man sätter inte barn i en evig ovisshet och berövar dem tryggheten i livet!

Det som skulle vara obligatoriskt för varje vuxen person som anländer inkl. barn som närmar sig den vuxnes ålder, skulle få information vad det är för lagar som gäller i det här landet: dvs. här är alla människor fria, fria att välja religion, men också att välja bort religion. Här får kvinnor varken bli könsstympade, bortgifta eller stå under ett patriarkalt herravälde, eller vara föremål för hedersmordskultur. Man får inte heller vara straffad i något annat land och man får inte ägna sig åt kriminell verksamhet, då kan det permanenta uppehållstillståndet och ev. beviljat medborgarskap återtas. Man har också en skyldighet att ta de arbete man anvisas oavsett om man är kvinna eller man, om man själv inte kan ordna med egen utkomst på laglig väg. I det här landet förutsätts att man kan försörja sig själv. - Kan man inte under sanningsförsäkran intyga att man skall hålla sig till dessa regler då är Sverige inte det rätta landet att bosätta sig i!

HUR svårt kan det vara att göra Sverige fritt från både det ena och det andra. 

Den här djupingen, Rakhmat Akilov, från Samarkand i Uzbekistan, håller jag ett starkt kort på att han gjort detta dåd enbart för att få stanna i Sverige, dvs. få ett svenskt fängelsestraff där man får både betalt, fri bostad, ordnad mat och sysselsättning, än att få krypa in i fängelse i det forna hemlandet, som säkerligen inte ens har de korta strafflängder som man har här i Sverige, där man numera t.o.m. begagnar sig av både straffrabatter och tidigarelagd frigivning!


För en dylik person måste valet ha tett sig tämligen enkelt.


Svenskt fängelse måste te sig som rena rama drömtillvaron i jämförelse med vad som hade väntat honom och det har han naturligtvis varit mycket väl medveten om. Den som påstår något annat är tämligen blåögd, oavsett om han är rätt gärningsman eller inte.

Sedan måste jag tillstå att jag är rätt förvånad, när jag läser lastbilschaufförens uppgifter och inte minst utsago till Expressen. Jag utgår ifrån att han svarat som han gjort. http://www.expressen.se/nyheter/akilov-bodde-30-meter-fran-spendrups-chauffor/


Chauffören och utpekad gärningsman har bott grannar och 30 meter ifrån varandra. Chauffören uppger att han inte känner igen den utpekade gärningsmannen, i samma stund som han tycker att det är något bekant över honom. För att i nästa stund säga:  
- Nej, nej det var inte så länge, på frågan om att ha bott grannar.

Jag ställer mig också frågande till Göteborgs-Postens uppgift om att den utpekade gärningsmannen skall ha under år 2015 försökt att ta sig in i Syrien från Turkiet och sedan gripits och deporterats till Sverige! Hur är det ens möjligt att detta valhänta land ens har låtit honom stanna kvar med tanke på att han anlänt till Sverige med falskt namn när han anländer till Sverige i oktober 2014 och först efter en månad uppgett sitt riktiga namn. Ingen klocka som ringt? hos Migrationsverket, eller de ytterst ansvariga = den Svenska Regeringen!

Jag tycker att det hela vittnar om en sådan fullständig inkompetens att jag blir rätt matt.

Socialdemokraterna som ärvt makten av förra inkompetenta Regering, de säger att Sverige går bra! Samtidigt som de inte ens står för den demokrati som de påstår finns i det här landet!


HUR skulle Sverige kunna gå bra, eller ens vara en demokrati? Två politiska block lämnas utanför terrorsamtal som den svenske statsministern, Stefan Löfven inbjuder till, alla utom Sverigedemokraterna och Vänsterpartiet. Det är inte demokrati, det är anarki!

Vi lånar pengar för att hålla näsan ovanför vattenytan, man tömmer precis varenda kassa för att pytsa in pengar i en totalhavererad Migrationspolitiken, samtidigt som man låter massor av människors öde vara egalt för dem. Hur många människor är det som behöver humanitär hjälp, som lämnas därhän därför att man inte ens kan vanlig huvudräkning.

Sveriges egna landsbygd är snart helt nedlagt. Det finns varken polis eller domstolar värda namnet och som kan trygga medborgarnas rättssäkerhet. Inte heller finns det bostäder, acceptabel sjukvård, skolor, äldrevård, eller trygg hantering av de mest utsatta dvs. de personer som behöver LSS och omsorg.Jag säger som någon TV-kändis sa för bra många år sedan: Skämmes! Med adresslapp till den svenska Regeringen, både den nya och den gamla, för att inte tala om det här Maranataliknande såssegänget, som fanns på bilder från deras senaste kongress i Göteborg, men som Göteborgs-Posten klädsamt raderat från deras nätupplaga. Snacka om masspsykos!
 

Socialdemokraterna drog sig inte heller från att rida på det som hände längs Drottninggatan. Bara det att hålla en kongress i Göteborg, i en stad som så fullständigt är körd i botten på alla tänkbara sätt, det är ett regelrätt hån!

Under de tre senaste dagarna har jag suttit med Herr H i den berömda sjukvården i Göteborg. Vi har suttit i kö under dessa tre dagar, så länge att jag är fullständigt förbi, men det är ingenting emot personalen, som vid 22-tiden i torsdags höll på att gå mitt itu av läget och frustrationerna, efter att han sprungit runt som skållade råttor och försökt hålla ställningarna! En av sköterskorna fick gå in på ett rum för att samla sig helt kort, när ytterligare patienter anlände i den redan katastrofala situationen. Jag kan inte annat än beundra personalen som överhuvudtaget står ut med en sådan arbetsmiljö och under dylika katastrofala arbetsförhållanden!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar