Google+ Followers

tisdag 11 april 2017

Det är inte utan att jag funderar hur många sekunder det skulle ta innan jag blev omhändertagen, om jag kastade stenar och molotovcocktails på polisen.

Nu har det hänt igen, på någon s.k. utsatt plats i Sverige. Den här gången i Hammarkullen.

http://www.gp.se/nyheter/g%C3%B6teborg/kaf%C3%A9chef-i-hammarkullen-just-nu-%C3%A4r-de-irriterade-p%C3%A5-polisen-1.4232029

Samma polischef vittnar än en gång om hur det kriminella systemet fungerar. Det är samma polischef som blev hudflängd och försvarsadvokaterna, Thomas Ekbrand och Edip Samuelsson vid Göteborgs tingsrätt här i mars/april. Försvarsadvokaterna som faktiskt gjorde sig skyldig till något som finns upptaget i lagen som ett brott, att i en rättssal kunna utsätta ett en inkallad sakkunnig i en rättegång för förtal, borde verkligen tas på högsta allvar. 

I.e. var inkallad av åklagaren som sakkunnig i en rättegång av dignitet och redovisade konkreta fakta, som var sammanställd av polisen, men enligt reportaget i Göteborgs-Posten, syftet hos de båda advokaterna har varit att väcka missaktning av polischefen. Visserligen får en sakkunnig finna sig i att bli ifrågasatt vid en rättegång, men på det sätt som det framförts finns en allmänprevention som det inte går att se förbi:

http://www.gp.se/nyheter/g%C3%B6teborg/polischef-maffialiknande-sl%C3%A4kt-styr-brottslighet-i-angered-1.4212317

och fortsättningen av denna rättegång:

http://www.gp.se/nyheter/g%C3%B6teborg/sl%C3%A4ktr%C3%A4tteg%C3%A5ngen-misst%C3%A4nkt-kallade-domaren-f%C3%B6r-dj%C3%A4vla-idiot-1.4227017

Om man nu inte ens kan hålla ordning i en rättssal då undrar vän av ordning: hur illa måste det bli innan samhället inser vart det är på väg.

Vi kanske skall bjuda Drottninggatasterroristen på lite avkoppling och mjuka samtal?

Det vore i vart fall helt i fil med hela statsapparaten, som gått fullständigt över styr. Det är väl så det blir när det är ett gäng aningslösa navelludsskådare som styr och ställer i det här landet. 

 Fru Justitia, rättvisans gudinna kör numera helt utan ögonbindel i det här landet och värre lär det bli!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar