lördag 4 februari 2017

De här nätbedragarna de blir bara fler och än mer förslagna. Den senaste i ledet är en s.k. John Becker, Founder, 1K Daily Profit.

Det hela började med att jag öppnade min mailbox imorse och läste med stor förvåning följande mail:

----- Original Message -----
To: Min mailadress
Sent: Saturday, February 04, 2017 6:00 AM
Subject: RE: Intervju 10.02.2017

Datum 10.02.2017 

--Privat och Konfidentiellt-- 

Hej ,

Vi söker för tillfället nya personer till vårt team.
Vi är imponerade av din bakgrund och skulle vilja att du ansöker så snabbt som möjligt.

Vi erbjuder: 
- Jobba hemifrån
- En stabil grundlön på 23.000 kr i månaden
- Bra bonus system
- Arbetstider som passar dig

Vi har förberett mer information om tjänsten och företaget. Du kan hitta informationen här.
Vi har enbart ett få platser att erbjuda, därför föreslår vi att du ansöker så snabbt som möjligt.

Ansök nu! 

Med vänliga hälsningar
HR Avdelningen

Verkar ju inte speciellt märkligt, mer än att någon är imponerad av min bakgrund och dessutom helt anonymt vill erbjuda mig en stabil grundlön på 23 000:-/månaden, bra bonussystem mm. Dö helt nyfiken vill jag ju inte, eftersom jag anar mig till vad det här egentligen är fråga om.

Normalt brukar jag bara klicka bort dylika mail. Men jag kände att jag ville syna bluffen lite mer ingående, eftersom jag anar mig till att många godtrogna (vi människor har ju lätt att tro gott om andra människor) kan tjonga dit så det bara smäller om det hela. Sagt och gjort, jag klickade på länken som handlade om allt annat än "jobba hemifrån".

En fantastisk video rullades upp! Snacka om "guld och gröna skogar" och bara sitta med armarna i kors och låta miljonerna hagla in över mig! HA HA HA ... och tror man på det finns antagligen ännu fler lögner som man skall korvstoppas med, tills man varken vet om skosulorna är fram eller bak. Trots den "övertygande videon" om att de inte vill åt mina kontonummer etc. är det solklart just de som de kommer att vilja komma åt. Det är absolut inte frågan om något annat än just det! - För hur skulle de annars kunna sätta in alla dessa fantastiska "förtjänster" och det där snacket om att sitta och jobba hemifrån, med arbetstider som passar mig: DET föll som en sten!


Men jag kan inte låta bli att undra: finns det verkligen någon som på fullt allvar går på den här "marknadsföringen"?

OM det finns det, måste man vara väldigt desperat och desorienterad uppe i knoppen!

Mest av allt ville jag skicka den här till polismyndigheten dvs. OM det nu hade funnits någon avdelning för nätbedrägerier, vilket dessvärre inte finns mig veterligen. Det får därför bli mitt bidrag att jag skriver om det hela i min blogg.

Jag är tveksam att du kan se videon, men du skall få länken dit och ansiktet på hur en "bluffmakare av digra mått" låtsas stoltsera med ansikte och allt. Vilket naturligtvis också bara är en bluff. Jag kan svårligen tänka mig att denne "John Becker, Founder, 1K Daily Profit" ser ut så här. Jag kan bara undra vems foto som har kapats, gissningsvis lär en bedragare inte visa sig på bild. http://1kdailyprofit.net/?ot=00b8c3b7e0fb64f7a5147ee49033e756&clickid=1478041682&aff=ajmedial&oigc=GTM-NPVLSC8&token=55ab031a36bdea0a07ec02d0fb0a240a&ct=55ab031a36bdea0a07ec02d0fb0a240a


Låt mig presentera dagens 1:a aprilskämt så här den 4 februari! Jag bifogar också en länk där man mer ingående kan läsa om vilka "kvaliteer" detta "jobba hemifrån mail har": https://translate.google.se/translate?hl=sv&sl=en&u=http://www.binaryscamalerts.com/1k-daily-profit-review-scam-software/&prev=search



Welcome! I’m John Becker
Founder, 1K Daily Profit
I’d like to take the time to personally welcome you to 1K Daily Profit!

You’re here because you received a private invitation from me personally or another one of our members who thinks very highly of you and has put in a special request for YOU to join our inner circle.

When I created the 1K Daily Profit software, I knew that I wanted to create a community of regular hard-working people like you and I. A community who can all enjoy in the happiness and FREEDOM that making $1,000 in profits every day brings to our life.

The little-known algorithm I tell you about in the video is the very same system billionaire investors like Warren Buffet have already been using for years.

Please fill in the form with your correct details so we can talk some more in the member’s area. Enter your details right now and I’ll see you there!
John Becker
Founder, 1K Daily Profit


16 kommentarer:

  1. För mig hette grundaren Johan Bergman och texten var på svenska, samma foto dock XD

    SvaraRadera
  2. Johan Bergman heter han även för mig, samma foto. Nu har de dock "fått hjälp" även av Bert Karlsson som har klippts in på en kopia av DN. "Bert" rekommenderar varmt verksamheten. Undrar om han vet om det?
    Pops
    http://198.187.30.79/~cnn/Bert-Karlsson-avslojar-trick/?key1=30-bert&campaign_id=23842633344980464&adset_id=23842633345090464&adset_name=1+-+Lookalike+%28SE%2C+10%25%29+-+LA+SE+FTDS%2C+Desktop+Feed&ad_id=%7B%7Bad.id%7D%7D&ad_name=Ad+4&placement=Desktop+Feed&age=30-65&gender=-&interest=-&sxid=aghijmul476w

    SvaraRadera
  3. De här bedragarna är ju som löss! Det går ju inte en vecka utan att man får rensa bort allsköns dynga ur mailboxen.

    Antingen är det fonder som man skall omplacera, mobiltelefoner som de skickat och fått i retur, tillgodohavanden dittan och dattan, miljonarv som man skall få ta del av, IKEA, Telia, olika banker och gudarna vet allt vad de hittar på, så varför ens tro att någon som Bert Karlsson skulle gå fri från de här lössen. Det är ju inte ens tänkbart.

    Det värsta av allt är ju att de inte kan SVENSKA i alltför många fall, vilket bara blir ett ytterligare element att bli förbannad över. De här lössen måste ju tro att man är fullständigt blåst!

    Men vi har ju en regering och EU-parlamentariker, som tycker att det här är ok helt uppenbart, eftersom de inget gör åt situationen. Samma fenomen som de här ligorna som ägnar sig åt människohandel som hela Sverige verkar svämmas över av. Men det har de ju också politikernas och de egna hemländernas gillande, så varför ens bli upprörd. Jag orkar inte ens bry mig längre. Hela Sverige har ju blivit så korrupt att det liknar ju inget!

    Så vi har väl mao de politiker som vi förtjänar antar jag, liksom en illa skött samhällsfunktion på hela linjen. Vet egentligen ingen myndighet eller svensk samhällsverksamhet som fungerar. Gör du det käre "anonym"?


    SvaraRadera
  4. Ja om det är för bra för att vara sant, så är det säkert FÖR Bra.

    SvaraRadera
  5. Blåst på 250 euro som jag aldrig lär få se röken av..

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tror inte att man skall göra några köp om det inte är med någon känd bank som har bankgarantier, som är godkända av staten.

      Jag skulle i vart fall inte låna ut mig till någon av alla dessa bedragare som använder suspekta medel för att komma åt mina kontonummer etc.

      Just nu har det varit ovanligt många som jag skall få ärva! Haha... jag tror nog bara på arv som jag känner till varifrån de kommer. Men det är ju jag det.

      Radera
  6. Om man har en smula gärna så få man fråga sig varför de driver ett företag för att jag ska tjäna så mycket pengar. Han kan ju satsa 100.000 euro och få miljoner euro, om det är så lätt som de påstår. Jag tror inte på det , låg inte luras.

    SvaraRadera
  7. Tack Gun Ek! Jag sällar mig till skaran som får blodstörtning när Johan Bergman dyker upp. Jag har inte fått ngt mejl, men på youtube dyker han upp regelbundet och gratulerar till att jag är "en av 25 utvalda.." Det är fult att ljuga.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tyvärr är det inte det enda som rasar in i mailboxen. Det verkar inte finnas något filter alls att få när man är kund hos Telia.

      Inte blir det väl så mycket bättre av att ha gått med i EU och därmed inte alls har något skydd.

      Det jag en gång i tiden var dum nog att rösta för EU gjorde jag därför att jag i min enfald trodde, att vi skulle ha någon form av gemensam brottsbekämpning.

      Nu visade det sig istället att vi blev föremål för en hejdlös flod av människor med etiken och moralen obefintlig.

      Radera
  8. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

    SvaraRadera
  9. Tack Gun Ek. Ja va så jävla dum att jag gick på det här med 250 euro för mej hette han Johan Bergman ja fan döda den jäveln om jag får chansen.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Väldigt irriterande med dessa bedragare. Min man blev en gång lurad att köpa en fin dator för en bråkdel av priset, swishade hälften och sedan kom den aldrig. Ännu en känd av polisen.
      Kan tyvärr hända vem som helst som är optimist, både för o nackdel. /Nina

      Radera
  10. Säger tack jag också. Såg deras annons på youtube och blev dumt nog intresserad så jag klickade för att skriva i ett formulär med namn, telefonnr och mailadress (kommer väl få en drös mail fr dom nu). Klickade mig vidare o började svara på några harmlösa frågor när telefonen ringde fr ett 08-nr. Men det var ingen stockholmare eller svensk överhuvudtaget i andra änden, det var nån utländsk kille som pratade dålig engelska. O jäklar vad han pratade! Fast jag fler ggr sa att jag inte har råd med ens 250 € fortsatte han mala på. När jag avbröt för tredje ggn sa jag att jag kommer lägga på nu, "have a nice day, bye". Hörde honom fortsätta medan jag la på. Sedan ringde det fr samma nr 4 ggr direkt efter varann. Han har väl provision och de blir väl bannade eller nåt för varje nekande samtal... Kände ändå lite ångest efteråt, tänk om jag missat nåt stort nu, så googlade lite o hittade till din sida. Nu kan jag andas ut!

    SvaraRadera
  11. Det är ganska uppenbart när det ringer oseriösa. Först brukar det inte vara någon där man man svarar. En säker indikation att det är någon försäljare som ringer, inom kort.

    Men det spelar ingen som helst roll:

    JAG skulle aldrig någonsin göra upp något avtal via telefon eller via mail, om så självaste kungen ringde! ;)

    Telia s.k. när man kan spärra mail är tyvärr bara rena dyngan. Förut var Telia ett seriöst bolag, det är mer än jag kan säga idag om dem.

    Rena haveriet!

    Det är ingenting som funkar där inte, inte ens dess ledning! Råd och Rön har inga vackra ord att skriva om dem.

    Inte jag heller!

    SvaraRadera
  12. Jag såg annonsen på Youtube och tänkte fan va bra meeen nånstans måste det va knas och sökte och kom hit....
    Så jag måste tacka för min misstänksamhet mot andra människor q🤣
    För en gångskull så lönar det sig 🤣

    SvaraRadera