torsdag 1 december 2016

Kent Ekroth (SD) beter sig som en omogen snorhyvlel och skall verkligen inte sitta i Regering/Riksdag och allra minst i något Justitieutskott!

Ibland är det inte bara skönt, utan helt enkelt helt nödvändigt att inte befinna sig i mediabruset. Bara vara helt avstängd ifrån yttervärldens elände. Ingen TV, ingen radio, inga tidningar som man förstår vad det står i dem. Men att komma tillbaka och inse hur mycket skit som hinner hända medan man är borta någon vecka får mig att fundera över tillståndet i världen.
 
 
 
Det finns en hel del riksdagsmän jag inte har några högre tankar om, men när det gäller den här priffen Kent Ekeroth har mitt förtroende aldrig funnits och kommer heller aldrig heller att finnas där. Här man inte ens ordning i sitt eget privatliv skall man verkligen inte vara Sveriges ansikte utåt som nu alla folkvalda är.
 
Än värre blir det att Kent Ekeroth är ute och trillar runt kl. 03.00 med säkerhetsvakter i hasorna, som kostar oss skattebetalare fruktansvärda pengar.
 
Nu är det nog hög tid att se över det här herrelösa slöseriet och lägga pengarna på där det behövs istället och det är INTE på dylika personer, som inte ens besitter vanligt folkvett!

2 kommentarer:

 1. ”Jag försvarande mig reflexmässigt genom att ge angriparen en lättare örfil tillbaka” skriver Ekeroth i ett sms till SvD.

  SvaraRadera
 2. Reflexmässigt?

  OM någon tycker annorlunda än vad jag gör och säger en massa dumheter så är knappast en örfil som sker per automatik.

  Den killen är våldsbenägen och hör inte hemma i Sveriges Riksdag eller några övriga officiella platser där han representerar Sverige eller någon myndighet. Han kan gå och söka sig ett vanligt jobb, utan att vi skall försörja honom eller övriga riksdagsledamöter som lever i en skyddad värld sedan de avtroppat. De är socialbidragstagare av värsta sort helt enkelt, som har sett till att sko sig rejält!

  Det är ju rätt märkligt att man kan bli riksdagsman eller sitta i Sveriges regering och inte ha kvalifikationer till sitt ämbete. Ta bara denna finansminister som igår stod i TVrutan och talade om att privatresorna med flyg var det värsta miljöhotet. Hon måste helt enkelt ha många pållar på grönbete, eller så känner hon inte till vad containertrafiken gör med vår natur GLOBALT!

  SvaraRadera