Google+ Followers

onsdag 16 mars 2016

Norge kanske borde ha lite utbyte med Eritrea - de kunde byta en Anders Behring Breivik mot en Dawitt Isaak.Kommer man in i en rättssal och gör en Hitlerhälsning har man inte förstått överhuvudtaget varför man sitter där man sitter. Han är en fara för resten av de intagna och skall absolut inte ha något samröre med dem. Ett fängelse skall inte vara en plats för fortsatt kriminell verksamhet och helt uppenbart är det detta som rör sig fortfarande i hans huvud.


Jäkla sillmjölke kan jag tycka. Han får väl göra som andra intagna i isoleringen på ett fängelse gör. Sitta och tycka synd om sig själv i en helt självförvållad situation kommer man inte långt med det är tämligen kontraproduktivt.

Dessutom kan det inte vara någon större skillnad till hur han levde innan han mördade en massa oskyldiga människor. Han var väl inte väldens socialaste mönstermedborgare precis innan han hamnade bakom lås och bom. Han är där han hör hemma och har det dessutom bättre än många andra fångar runt om i världen, som inte ens gjort sig skyldig till något brott. Vilket man knappast kan påstå om den här vettlösa kraken.
Jag vet egentligen inte vad som skiljer Adolf Hitler och den här killen åt, men allt som har med empati att göra är som att hälla vatten över en gås. Hitler var också övertygad om att han gjorde helt rätt när han mördade en massa oskyldiga människor, exakt samma sak som Anders Behring Breivik anser. Världen behöver inte fler galningar utan färre och helst inga alls.

1 kommentar:

  1. http://www.aftonbladet.se/nyheter/article22467064.ab
    Vad är det för svammel hans advokat påstår: Jag har en klient som är psykiskt sårbar, säger han.

    Han krävde därefter att Norge ska fällas för brott mot Europakonventionen om de mänskliga rättigheterna.

    Ett av knäppgökens krav är att han ska få ta emot brev och publicera böcker. Han har redan visat att han fortsatt att ägna sig åt samhällsomstörtande terrordåd, som bara har ett enda syfte att döda andra. Nu får nog advokaterna fundera över om det är förövare eller brottsoffer som skall skyddas.

    SvaraRadera