söndag 6 mars 2016

Men hur skruvade är den här regeringen egentligen i Migrationsfrågan.

Ja, jag vet. Det är egentligen en mer notorisk fråga än en retorisk fråga.

Det är ju helt förunderligt att ibland finns det hur mycket pengar som helst i den svenska statskassan och ibland finns det inte ens till de minimala humana till gamla människor där äldreboendena minskat dramatiskt enbart inom Göteborg.

Sanning att säga höll jag på att trilla av stolen, när jag läste om kvinnan från Somalia som tillsammans med sina SEX (6) barn bor i en campingstuga för 
40 000:- i månaden i ett undermåligt boende. Efter att tidningen blandat sig i så verkar det som om hon skall få en lägenhet för 50 000:- i månaden.

http://www.gp.se/nyheter/goteborg/1.3013676-hon-tvingas-bo-pa-camping-for-40-000-i-manaden 


Enbart i hyra kostar den här kvinna 480 000:-/år, lägg sedan på ytterligare pengar som hon kvitterar ut för sig själv och sina barn därför att självförsörjande kommer den här kvinnan inte att bli.

Ensamkommande flyktingbarn bor för 3-4 000:-/dygn. Sedan tillkommer ytterligare kostnader för dem. HUR har den har den här regeringen tänkt att det här skall fungera.

Skall vi låna upp pengar och göra landet fullständigt bankrutt, samtidigt som miljontals människor i flyktinglägren svälter och det här tjusiga EU bygger stängsel och det är helt uppenbart att människosmugglarna har sötebrödsdagar. 


URK säger jag bara.
 
Hela det här EU har blivit ett enda jippo och den Svenska Regeringen de fortsätter med sina sanslösa vägbyggen precis överallt. Hela Göteborg är en enda stor uppgrävd håla och värre skall det bli. Men det är klart det är ju bra att de gräver många hål, då har de någonstans att stoppa ner huvudet även i fortsättningen så existerar ju inte problemen.Övriga landet förutom i storstadsregionerna är nedlagt, det finns varken sjukvård, polis eller något annat av samhällsfunktioner.

 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar