Google+ Followers

söndag 12 oktober 2014

Den nya svenska regeringen.

Ännu fungerar tydligen masspsykosen över Sverigedemokraterna, eftersom man inte kan skönja en enda krusning på Facebooksidorna, eller några märkbara farhågor för det som nu återfinns i vår "nya svenska regering".

Anfall är tydligen en gångbar metod, vilket förvånar mig ypperligt, eftersom man tagit fokus ifrån de verkliga problemen under rätt ansenlig tid. I det här fallet har hjärntvätten med Sverigedemokraterna, som ett allvarligt hot mot Sveriges interna problem grasserat i fritt fall. Vilket syftet än må ha varit så har man lyckats alldeles utomordentligt!

 
Jag och Herr H satt i bilen och lyssnade på bilradion, när sista hyllningshälsningarna och presentutdelningen direktutsändes och den då avgående statsministern Fredrik Reinfeldt än en gång utdelade hjärntvättsmantrat "öppna våra hjärtan" och man sparkade igång på allvar den "nya politiska eran inom svensk historia". Jag väljer att avstå från egen utförligare recension, utan använder mig av Peter Hjörne Göteborgs-Postens ledarkrönika: https://www.gp.se/nyheter/ledare/ledarkronika/1.2514850-peter-hjorne-vems-ar-ansvaret-

 
Den nye statsministern Stefan Löfven han talade dock hela tiden om de andra partiernas ansvar, dvs. han har nu lagt in ytterligare en till hjärntvätt i svenska folkets medvetanden. Mao är det dåligt med egen eftertanke i det Löfvenska huvudet. Det han egentligen sa var, att OM man nu röstade mot den nya regeringen hade man bristande ansvar. Ett märkligt uttalande med tanke på vad som pågår inom det socialdemokratiska partiets innersta kretsar, sedan väldigt många år tillbaka.

I mitt stilla sinne undrar jag hur länge Vänsterpartiet skall agera dörrmatta till socialdemokraterna, som ohämmat fortsätter att torka av fötterna på vänsterpartiet trots att deras medverkan hjälpt socialdemokraterna, att ta sig till regeringsmakten.

 
Det finns mycket att oroa sig över. Ta bara ett sådant exempel som ABF, vilket jag hoppas att jag inte behöver någon närmare presentation över vems folkbildningsfalang de tillhör, de bl.a. inbjöd inte för så länge sedan ett seminarium om Irak, Palestina och Afghanistan, en av talarna var Gilad Atzmon. Han är en internationellt ökänd antisemit med en världsbild bland förintelseförnekarna och vars propaganda är grov helt avklädd och omöjlig att missförstå. I SVT:s "Uppdrag granskning” 2.5.2006 framgick det, att organisationen har ett nära samarbete med extrema, islamistiska grupperingar. http://www.expressen.se/debatt/socialdemokrater-bjuder-in-kanda-antisemiter/ 


Men det finns nog inget längre som kan förvåna mig.

Jag vet inte riktigt heller hur Expressen har tänkt, när de jämför Memeth Kaplan med Jimmie Åkesson http://www.expressen.se/debatt/kaplan-regeringens-svar-pa-akesson/ På ett seminarium om islamofobi jämförde Mehmet Kaplan svenska jihadister, som strider i Syrien med svenska frivilliga, som stred i finska vinterkriget 1939-1940 mot Sovjetunionen! Mig veterligen har partiledaren Jimmie Åkesson, Sverigedemokraterna, aldrig någonsin gjort den kopplingen.

Sedan är det väl upp till svenska folket och dess skvallerpress, som journalistiken numera har utvecklats till, att bedöma, Memeth Kaplan, som blev Sveriges nye Bostads- och stadsutvecklingsminister. Personligen är jag för ett totalt avskaffande av både politik och religion, med rätt till påverkan i ett nutidssamhälle.

 
Det är lite tal om fred och bilden av Sverige, som en förebild för fredsförebyggande åtgärder känns alltmer fjärran. Det ivras för att Sverige skall gå med i NATO och dåliga omen förekom helt nyligen under Carl Bildts gudomliga överseende då visselblåsaren Edward Snowden fick det alternativa Nobelpriset, Right Livelihood-priset. Utnämningen uppges ha lett till att utrikesminister Carl Bildt, M, portade organisationen från UD:s lokaler, enligt SVT. 

 
Samtidigt pågår sådant, som ger dåliga vibbar bara här i Göteborgsregionen.

Hur Göteborgs tingsrätt resonerat är ett smärre mysterium:
http://www.gp.se/nyheter/goteborg/1.2513018-29-aring-falls-for-hot-mot-gp-debattor Man kan med fog undra vad domstolen anser, att en villkorlig dom med samhällstjänst i 220 timmar, skall förändra ett beteende, som varje normal personundersökare skulle klassa som något helt annat. Den 29-årige mannen dömdes här i veckan för olaga hot efter en debattartikel i GP av Gun Holmertz, föreståndare för Caritas, som delar lokaler med föreningen.

Gun Holmertz hävdade i debattartikeln, att några av dessa män i föreningen, tidigare uteslutits ur Bellevue-moskén för wahhabism och att hon oroade sig över den växande religiösa extremism, som hon tyckt sig kunna iaktta i Hjällbo.


Åklagaren hade yrkat på ansvar för, att den nu 29-årige mannen hade dödshotat Gun Homertz. http://www.gp.se/nyheter/goteborg/1.2199424-28-aring-atalas-dodshotade-holmertz Själv minns jag Gun Holmertz debattartikel väldigt väl, eftersom den gav uttryck för något, som de flesta skulle ducka för att överhuvudtaget föra fram offentligt. Samme man som enligt åklagaren dödshotat Gun Holmertz är identisk med en av de tre män, som i december 2011 åtalades för förberedelse alternativt stämpling till mord mot konstnären Lars Vilks vid konstbiennalen på Röda Sten i Göteborg. Utredningen rubricerades initialt som terrorbrott. Dock så friades samtliga tre såväl i tingsrätt som hovrätt.

SÄPO har dock i en annan tidningsartikel gett uttryck för det komplexa i hela situationen, liksom även i nuläget:
http://www.gp.se/nyheter/varlden/1.2514166-sapo-ser-ett-exceptionellt-stort-resandeVad finns mer att sucka över i den svenska regeringen, ja kanske att Åsa Romson, som i valet utmärkte sig som mer eller mindre analfabet i ekonomi, nu är Sveriges vice statsminister. Dessutom ska hon vara Klimat- och miljöminister, vilket får mig att lyfta lite på ögonbrynet, eftersom damen ifråga knappast lever som hon lär.

I Sverige finns ett upparbetat och accepterat företagande, som är förankrat av svenska regeringar. Man fortsätter flygandet hit och dit, man skickar t.ex. svenska räkor för skalning till länder som har slavliknande löner, för att räkorna sedan kan hamna på de svenska konsumenternas bord bara för att nämna ett (1) av alla galenskaper, som äger rum. Men det är inte slut där.


Utan det kommer mera: Ardalan Shekarabi, mannen som dels/alt. trots sin juristexamen inte klarar av att fylla i deklarationer rätt, dels har ett anmärkningsvärt förflutet inom SSU = manipulering av konton. Han blev Civilminister.

Så den evige Duracellkaninen, Ibrahim Baylan, såväl misslyckad utbildningsminister, som misslyckad partisekreterare till Mona Sahlin under valet 2010. Han kan numera titulera sig som Energiminister. Man undrar vad den olyckan nu skall ställa till med inom energiområdet. Vi kanske skall börja betala ännu mer för elöverföringen, som sedan länge tangerat kostnaderna för själva elräkningarna och vars ledningar & business man kan ha all anledning att fundera över och på kuppen bli rätt gråhårig av vid blotta tanken.

Anna Johansson blir statsråd i Löfvens regering och får hand om Infrastrukturfrågorna.
Dvs. hon kommer att ha hantera folkomröstningen i Göteborg, som sa NEJ till trängselskatten här i Göteborg, dvs. en av hennes egna käpphästar inom det egna partiet, som varit för trängselskatt. Hennes egen far den f.d. socialdemokratiske kommunalrådet Göran Johansson, var den som över en fikapaus fick till detta med, att även Göteborg skulle ha trängselskatt trots de stora skillnaderna mellan Göteborg och Stockholm.

Hela projektet Västlänken är en katastrof i sig och det finns inte heller några likheter där mellan Stockholm och Göteborg, som det från Socialdemokratiskt håll mot bättre vetande har hävdats här i Göteborg. T.o.m. Riksrevisionen har slagit bakut, men inte ens det har blivit en varningsklocka för de göteborgska politikerna.

Margot Wallström, som fanns på Aftonbladets framsida, när jag äntrade planet från Visby. Hon näpsande av president Obama i Aftonbladets rubriksättning, denna trötta EU-kommissionär, som hon med tiden blivit och som gjort märkliga politiska ställningstaganden, utan att i övrigt ha önskat blanda sig i svensk politik och tagit avstånd ifrån under ett stort antal av år. Hon titulerar sig numera "Utrikesminister". Jaha, vad mer är att tillägga, än att det hade ju kunnat bli ett betydligt värre val. Det är i vart fall glädjande att Carl Bildt är ute ur bilden innan han försatt oss i en riktigt bedrövlig krigssituation! Det är redan illa nog som det är.

Resten av regeringsfolket känns, som en synnerligen vinglig historia: Man slår sig t.ex. för bröstet och hävdar den svenska skolans framgångar, trots att alla undersökningar visar på katastrof. Finnarna utvärderat/analyserat, att den svenska skolans undergång beror helt och hållet på alla lgr som stått som spön i backen, sedan man monterade ner hela det tidigare fungerande svenska skolväsendet. Det skedde samtidigt som man började på stort allvar, att lägga ner hela den svenska landsbygden.

Som bäst pågår massuppsägningarna inom byggbranschen, de svenska girighetsföretagen vädrar morgonluft och vinster, när man istället slänger ut alla svenska byggnadsarbetare i en arbetslöshet, vänder nosen till tidigare öststatsländer, där man kan anställa och köpa in dessa tjänster under slavliknande förhållanden.

Den svenska åkeribranschen har redan tilldelats dödsstöten och är utom all räddning. Det makabra är att det nu sitter en fackpamp på statsministerposten, vars parti och fackförening LO godkänt den totala nedmonteringen av svensk arbetsrätt dvs. man har medverkat till en massarbetslöshet, som vi ännu inte ens sett konsekvenserna av.

Själv har jag fullständigt gett upp hoppet om mänskligheten och beundrar dem som alltjämt orkar översköljas av all världens ondska, som är under stark frammarsch. Så mycket till "öppna hjärtan" är det i vart fall inte fråga om, vare sig här i Sverige eller runt om i världen.


ibland verkar inte kontakten nå fram...
2 kommentarer:

  1. http://www.di.se/artiklar/2014/10/14/debatt-mp-ministerns-dolda-agenda/

    varför fanns inte den här debatten INNAN valet?

    SvaraRadera
  2. Den frågan behöver knappast något svar, eftersom den är en självklarhet. Det finns ingen tidning eller reporter som hade vågat sticka ut näsan innan valet, när rasistpropaganden yrde som värst.

    Det här är ett ytterst välformulerat debattinlägg: http://www.aftonbladet.se/debatt/debattamnen/varlden/article19691892.ab

    SvaraRadera