Google+ Followers

tisdag 17 juni 2014

Ibland är polis och försäkringskassan så flata att man slår sig för pannan - de här spritlangarna hur länge skall de få fortsätta?

http://www.gp.se/nyheter/goteborg/1.2400765-gp-avslojar-domd-langare-har-skaffat-egen-buss

Polisen säger att de inget kan göra? När någon kör omkring i en oförsäkrad buss, som dessutom har körförbud och langar mängder av alkohol från Tyskland, utan att ha tillstånd för alkoholförsäljning.

Är polisen alldeles snurriga nu för tiden?


För att inte tala om tullen, som känner till att man langar till minderåriga!

Varför Försäkringskassan jagar svårt sjuka människor och nekar dem sjukersättning, men helt uppenbart inte dessa individer, det måste man trots allt starkt ifrågasätta.

De här personerna kan absolut inte ha de problem de säger att de har, då skulle de inte kunna ägna sig åt denna verksamhet överhuvudtaget. Det behöver man knappast vara raketforskare för att förstå.
http://www.gp.se/nyheter/goteborg/1.2403154-panik-och-social-fobi-men-klarar-spritresorSjälv blir jag bara rent ut sagt heligt förbannad, när jag läser om den här dyngan än en gång och för vilken gång i ordningen har jag faktiskt tappat räkningen på!

Nog har vi fått ett underligt land, när kriminalitet får fortgå, men svårt utsatta människor sparkas det på den ena gången efter den andra.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar