Google+ Followers

tisdag 3 juni 2014

Här får svenska folket och också svenska regeringen i allra högsta grad en rejäl åthutning!Själv rekommenderar jag att läsa boken ""True Story of the Bilderberg Group" and What They May Be Planning Now" av Daniel Estulin. Författaren har studerat och forskat i Bilderberggruppen i snart två decennier.

Där framgår med all tydlighet agendan sedan Bilderbergsgruppens första möte på Hotel Osterbaek 1954, vem det är som styr världsordningen.

Det är inte en slump att lobbyisterna i EU är betydligt fler, än de bakom ljuset förda politikerna, typ Marit Paulsen (FP), som folk kryssade in i EU, dvs. kvinnan som inte ens visste att hon skrivit i en lobbyisttidning!


Den 14-19 maj 2009 hade Bilderberggruppen ett möte där man bl.a. talade om två världsstrategier.

Så det där att i demokratisk anda gå och rösta i höstens val, det är på något sätt lika livgivande som att sticka ut tungan genom fönstret och vifta en liten stund. Åtminstone är det lika inflytelserikt. 
 
Bilderberggruppens roll är och har definitivt hela tiden varit en världsomfattande kartell, som ersatt det demokratiska samhället.
Vilka som finns med i denna pakt råder delade meningar om, men ju mer man gräver desto mer mörkrädd blir man onekligen.
 
Gräver man lite djupare över vilka av våra egna politiker, som varit med på Bilderbergsgruppens Fort Knoxmöten, kan man inte annat än bli uppgiven. Man förstår också att underordnar de sig kan de få hjälp att sitta kvar vid makten, som någon form av marionett.

Här följer en länk, som är lite gyttrig att läsa, men det vore kanske idé att svenska befolkningen läste den och funderade en stund innan de gick till valurnorna till höstens val.


http://uppenbar.info/uppenbar/rev/nvo.html

Så sent som idag kunde man läsa på text-TV att EU, denna samling som styrs av kluvna tungor, vill att man begränsar avdragsrätten på bostadslån i Sverige, en åtgärd som skulle kombineras med höjd fastighetsskatt.

Utfasning av hyresregleringen och ökad avtalsfrihet för enskilda hyresgäster är ett annat av kommissionens förslag, vilket antas kunna öka effektiviteten på bostadsmarknaden.

En åtgärd som talar sitt tydliga språk: Det skall bli fritt fram för kapitalet att sträcka sina giriga fingrar ännu mer in i folks plånböcker tills inget återstår att leva eller bo av/med.

De senaste avslöjandena där de kluvna tungorna är avslöjade fick mig så när att le, om det nu inte hade varit så djupt tragiskt allvarligt. 

http://www.svd.se/naringsliv/avslojat-nazisternas-slavarbetare-tvingades-bygga-bilar-at-audi_3616722.svd
 
Men har man en gång i livet stått och läst listorna, som finns i Berlin,utomhusmuseet kvarteret Terror, över vilka som bidrog med pengar till att Hitler skulle få hjälp att komma till makten, så kan man aldrig någonsin mer bli grundlurad. Man har för evigt förlorat sin oskuld.
Det enda som krävs av människan är att vara läskunnig, så löser sig också resten.

1 kommentar:

  1. https://www.youtube.com/watch?v=fIrcNL9PfUU
    The Islamisation of sweden

    SvaraRadera