onsdag 3 juli 2013

Almedalsveckan - sicket hejdlöst jippo för att inte tala om tidningarnas ledarsidor TV-debatter & grädde på moset = USA:s spioneri på EU & oss vanliga medborgare.

Hela världen är upp och ner. Jag undrar om det är schizofrena idioter, som härskar överallt. Hitler och Stalin skulle ha varit överlyckliga över den mentalitet som finns idag ute i världen!

I tisdags när jag var på väg till Hagabadet på morgonen satt jag och lyssnade på P 1. Man blir faktiskt inte så lite upprörd över hur illa det står till bland programledarna också. Sverige det har blivit en riktig lekstuga där de som borde veta bättre saknar insikter om det mesta.

Någon klok kvinna hade ringt in till programmets telefonsvarare och var bekymrad över att vi i Sverige inte kan försörja oss själva. Det går bra att tala om öppna landskap och låta de filosofiska planerna sväva ut från Riksdagens talarstol och jippot i Almedalen. De öppna landskapen, öppnar sig inte själva och Sveriges bönder de har inte en chans i hela världen att klara sig. HUR har makthavarna tänkt att vi i Sverige skall kunna försörja oss själva på något som elementärt som mat, när vi har skrotat det mesta av jordbruken och gör allt för att alla slags bönder inte skall klara sig. 

Vi kan knappast käka skog, eller tugga i oss Green Pellets!

Med i direktsändning kom en solklar invandrare av både namn och brytning att döma. Han var upprörd över att bankerna hade rena terrorutfrågningen, när han vill sätta in 2 000:- på sitt bankkonto: var han hade fått pengarna ifrån osv. Han jämförde Sverige med all rätt med forna Sovjetunionen! Nu skall man inte tro att programledaren var så pass uppdaterad, att hon kände till att detta förekommer. NEJ, det var överdrivet, sånt´förekommer inte i Sverige, tyckte hon istället. 

- Vilket pucko var hittar de sina programledare, kunde jag inte låta bli att undslippa, där jag satt ensam i bilen och rattade mig fram genom bilköerna.

För någon tid sedan, dvs. innan Swedbank drog in allt vad ALL kontanthantering heter: insättning i HELA Göteborg, råkade jag ut för att jag behövde föra över pengar till en lånamorteringen, som skulle ske, från andra konton jag hade. När det inte gick att sätta in via insättningsautomaten, gick jag fram till kassan. DÅ råkade jag ut för världens korsförhör, efter att först ha vägrats att sätta in pengar på mitt eget konto! Jag förklarade att jag måste sätta in pengarna, eftersom det skulle dras pengar till mina huslån!

Frågorna haglade:VAR hade jag fått pengarna ifrån? I den stunden skall jag ärligt och uppriktigt tala om, att jag hade lust att ge ett helt annat svar än jag nu gjorde, när jag svarade "från mitt eget konto". VAD har banken att göra med, om jag så hade stått och sjungit ihop pengarna i Nordstan, eller trampat vindruvor och förtjänat pengarna.

Jag tror knappast att de kotlettkammade frillorna från Östermalm, behöver förklara för någon snorhyvel på banken var pengarna kommer ifrån, när de står inne på banken och vill sätta in pengar på sina konton.

För någon vecka sedan ville jag sätta in pengar på mitt lönekonto i Swedbank. Det visade sig att det fanns inget bankkontor i hela Göteborg längre, där man kunde använda insättningsautomat! Jag fick åka till en grannkommun för att kunna sätta in pengar via en insättningsapparat på mitt eget konto i Swedbank! 

För något år sedan fick jag ett brev från SBAB, som bad mig redovisa mina innehav i utländska banker?! Nämen säger jag, vad fasen tror de att jag är släkten Rockefeller? Räcker det inte att man haft polisen flåsande i nacken varje gång vi varit på rundresa utomlands. Passen fotograferas på varje hotell och skickas in till den lokala polismyndigheten, trots att vi rest inom EU och hållit oss till de regler, som gäller för vistelser utan särskilt tillstånd.

NU börjar det bli rågat för min egen del.

Jimmy Åkessons tal på Almedalsveckan och efterföljande TV-diskussion. Är folk dumma i huvudet på allvar? 

Jasenko Selimovic´född i Sarajevo Bosnien, glädjeskutt i Göteborg, dryg är bara förnamnet, numera statssekreterare hos integrationsministern Erik Ullenhag. Han förespråkar att man avskaffar den svenska kulturen och gemenskapen så att alla invandrare lättare skall kunna känna sig hemma i Sverige, utan att själv behöva göra avkall på sin identitet. Karl´n är ju inte ens allmänbildad, där sitter han och får hålla låda utan att programledaren kan ställa någon vettig motfråga. 

När man börjar jämföra USA som bra modell, då är det illa ställt med allmänbildningen och argumenten! USA som först har slagit ihjäl urbefolkningen och satt dem i reservat, forslat dit negrer och hållit dem som slavar och fortfarande bespottar dem! Det finns mormoner, katoliker, judar, italienare och gud vet allt vilka kulturer och yttringar, som finns i USA och de behåller sina egna traditioner! T.o.m. svenskbygder finns, som försöker att behålla fädernelandets traditioner.

Jag tänker fasen i mig inte göra avkall på de svenska traditionerna och ducka för att inte riskera att bli kallad för rasist. Det här är inget annat än omvänd rasist.

Fortsätter den här enögda propagandan att mala på, kommer jag inför valet 2014, att bli något som överhuvudtaget inte funnits på min världskarta förrän nu: SVERIGEDEMOKRAT!

Nu har jag fasen i mig ledsnat. Då kommer de att få en 62 årig, gråhårig, ursvensk representant i sitt parti. Det finns inget annat parti som har fått trä skott för sina alkoholister/missbrukare, pedofiler, sexköpare, notoriska felparkerare, skattesmitare, falskdeklarerare, hustrumisshandlare etc. som det funnits gott om i de andra partierna! Vad fasen är ett fyllgäng som (t.o.m. uteslutits av samma anledning) och som har plockat upp ett par järnrör från marken, som de dessutom inte använt, att jämföra med allt det andra som finns  representerade inom politikens högdjur.

Det finns mycket som jag inte gillar med Sverigedemokraterna, men deras partiprogram är det mycket som jag tycker ger klara besked och som jag stödjer till fullo, till skillnad för den här sörjan, som alla de andra partierna står för. VAD är det de ens står för de andra partierna? 

Hycklande människor har jag faktiskt fått nog av. Man låtsas inte vara för humaninvandring och så sätter man i själva verket dem i karantän, där de inte ens kan skaffa sig ett jobb hur mycket de än vill det, eller bli svenska medborgare när de vill det. Eller låter kvinnoförtryck, könsstympning och hedersmord få fortsätta. 

För min del var måttet rågat när puckot, som inte vet vad tjänsten innebär, får 30 000:- i ersättning för att han förnedrat en kvinna och vägrat ta henne i hand och den utsatta kvinnan åter blivit utsatt och förnedrad!

Jag undrar också när EU skall meddela ett enhälligt beslut om att alla EU-länder tar emot dessa människor, som visat hur USA begår allvarliga krigsbrott och olagliga handlingar. 

När skall sådana som Bradley Manning, Edward Snowdon och Julian Assange få ett erkännande för ett ovanligt stort civilkurage av EU. Eller är det tänkt att alla EU-länder skall fortsätta att gå i USA:s ledband och t.o.m. godkänna att det finns installerade avlyssningsapparater, inte nog med att det landet har sänkt hela världsekonomin och kränker oss vanliga medborgare!

Stjärnornas krig http://gun-m-ek.blogspot.se/2012/03/stjarnornas-krig-i-robotbyn-vidsel.html och allt annat som börjat bli vardagsmat, sådant trodde jag tillhörde det kalla krigets tidevarv. 

Jag tänker på vad som står skrivet, det kanske inte är helt taget ur luften: Den som har förstånd skall tolka odjurets tal, ty det är en människas tal, och talet är 666.

6 kommentarer:

 1. Gun, Sverigedemokrat?

  SvaraRadera
 2. Härligt Gun, äntligen någon som "törs", tar äntligen tummarna ur ***let och talar om sakernas tillstånd i Sverige. Du ska få min röst om du ställer upp i nästa val ;-)..Kraven på programledarna i både tv och radion verkar vara att man endera är eller representerar homovänligheten. Inget om dem men man kan bara undra varför?. Är det för att visa att vi inte trakasserar dem? Man ksnske inte ska ställa alltför stora krav på dem. Hypokratiskt?

  Mad Max
  Ps. Ha en fortsatt fin sommar.

  SvaraRadera
 3. Politikernas enda ursäkt för all slags övertramp är: -Vi ska se till att det inte upprepas. Vilket svammel och ställningstagande av dem fega. Rädda för sitt eget skinn, ingen vill eller törs tala i klarspråk. De är alla rädda för "nästa val". Jadu min skapare.
  Mad Max

  SvaraRadera
 4. Mad Max, mig behöver du aldrig riskera att få rösta på. Jag passar inte som någon politiker, det har jag varit på det klara med redan som väldigt ung. Jag skulle aldrig kunna valsa med partiet om jag själv hade en avvikande åsikt. - Ha´själv en fortsatt fin sommar!

  Men efter att ha hört Fredrik Reinfeldts tal i Almedalsveckan, gör jag som Magnus Uggla sjunger: där går min gräns för vad jag pallar med, då lägger jag en pizza och går ut!

  Har man gett både Miljöpartiet och Sverigedemokraterna respass, då är man inte så mycket till förhandlare av goda livsvillkor för Sveriges väl och ve! Med det visade Fredrik Reinfeldt med all övertydlighet, att han inte är något annat än ännu en uppkomling, som nu har bekänt färg. Tider av oro och svårigheter kräver något helt annat än det Fredrik Reinfeldt igår visade sig att han var och stod för. Han värnade inte ens om de egna alliansvännerna, som han är så beroende av att de överlever.

  Antagligen så tror han att han kan undvika Göran Perssons fadäs och valnederlag genom att inte agera som han gjorde. Problemet är bara att de som har någon form av minne, inte gick på hans utläggningar. Smeka Mona Sahlin medhårs nu, när han inte gjorde det när det var aktuellt, är helt enkelt ett till grovt misstag, om man inte själv erkänt att man haft fel!

  Det Reinfeldt ångade på helt OLOGISKT, hade jag väl kanske kunna se som ett olycksfall i arbetet, men innehållet i hans tal blev så hatiskt, avogt och arrogant till alla andra partier, alla andra människor som inte delar hans åsikter, att han förbrukade precis allt av trovärdighet han möjligen har haft hos mig. En statsminister har en mycket viktig roll, han skall kunna ena och till 100 % ha landets bästa för sina ögon. En cyklop som dessutom har struten tättslutande kring huvudet, är inte så mycket att hänga i julgranen inför den framtid, som kommer att bli problematisk och kräva mycket av konsten att kunna förhandla och ena.

  HAN var ju gu´bevars den enda som var påläst till skillnad på resten. Han var ju maratonlöparen! En maratonlöpare som snubblar över skosnörena innan loppet ens har startat!? Hans utseende påminner nog dessvärre om vad resten av hans valrörelse kommer att vara. Det törs jag sätta min vårhatt på. - Det gäller att täppa till öronen med öronproppar och fetvadd i lager på lager i annat fall kommer man inte att uthärda fram till valet 2014.

  Sverigedemokraterna de skulle Reinfeldt röka ut ur riksdagen, som någon form av ohyra. Men när man står och snackar om demokrati och talar om att man skall frysa ut ett parti ur riksdagen, som dessutom redan i många stycken har haft en vågmästarroll, då är man inte bara korkad, då börjar det bli lite väl magstarkt för min del. Det han sa i praktiken var att vi har yttrandefrihet och demokrati i Sverige, så länge som ni tycker som JAG, Fredrik Reinfeldt gör. De kungar han också häcklade, påminde han själv starkt om: despotens roll!

  Men han kunde inte ens berätta HUR den perfekte mannen Fredrik Reinfeldt själv skulle hantera invandringspolitiken och kostnaderna. De har kommit allt eftersom smygvägen! Anfall är aldrig bästa försvar, eller att ducka för svar som faktiskt börjar bli aktuellt, att varje parti tar ställning till och berätta för väljarna, hur de själva tänkt ha hantera något som är åt skogen galet! Invandringspolitiken är så fruktansvärt inhuman, att man skäms över att vara svensk.

  Men jag tänker INTE skämmas för mitt eget ursprung eller mina egna traditioner, eller skrämmas till tystnad. Den gubben går inte hem hos mig! Man kan lura mig till mycket, men jag tänker inte framstå som någon jubelidiot av rädsla att bli kallad för rasist! Jag är ingen rasist, däremot för humanmänsklighet och den invandringspolitiken står inte Sverige för!

  SvaraRadera
 5. När invandrarna som vill jobba t.o.m hindras att kunna ta ett jobb, eller få ett svenskt medborgarskap. Hur har han då tänkt sig "bidragsberoendet", som han kölhalade sossarna med för att det var det som de gick till val med. Vilka fåntrattar det var som applåderade Reinfeldts utfall mot Sverigedemokraterna, får mig också att inse hur lite pålästa de själva är. De har ju inte en susning om vare sig det ena eller det andra, än mindre hur det egna systemet fungera i praktiken. Systemet är både korrupt och genomsyras av en sådan förljugenhet att det saknar motstycke!

  En politiker eller tjänsteman som inte kan bemöta saker och ting på ett sakligt sätt, den har inget att hämta hos mig! Vill man ha mig att framstå som dumhuvudet, när man själv står och ljuger, då är man så körd, att man genast borde stoppas tillbaka genom ett speciellt hål och göras om fullständigt!

  Jag gick på läroverket när Reinfeldt föddes, det innebär att jag har sett fler uppkomlingar av hans kaliber, änhan själv antaligen kan räkna till! Det betyder också att jag vet var hans "vi är ett land som inte haft krig på 200 år" egentligen betyder,eller att här har kvinnorna haft rösträtt sedan 1921. DET om något är en så förljugen bild av verkligheten att han borde gå hem och skämmas.

  Klart som korvspad att vi inte blev involverade i Hitlers krig, Sverige kryllade av nazister och agerade hantlangare till Hitler. Hela omvärlden skattar åt de skenheliga svenskarna. Men statsministern han begriper ändå noll!

  Judarna i det här landet var förföljda under kriget. Problemet är att det är de igen och inte är det precis normalsvensken som ägnar sig åt det.

  VAD gör vi i Afghanistan? Jo, vi för faktiskt krig i Afghanistan och vi kohandlar med NATO, fastän vi utåt sett är något annat än vi utger oss för att vara. Vi är präktiga! Statsminsterpräktiga!

  Den integrationspolitik som förs här, får det att vända sig i magen på mig. Hela rättssystemet är dessutom havererat, förutom att det sitter pellejönsar och swischar ut våra skattepengar. Ta bara en sådan sak som Uppdrag Granskning om lönegarantierna. Noll koll på det mesta. Thomas Quick - ändå verkar de aldrig dra någon lärdom av misstagen. De fortsätter istället att rulla på.

  Jag tillhörde den där gruppen människor som röstade på "Drag under galoscherna", som Reinfeldt också gjorde till åtlöje. Det året var jag så dödligt less på allt politiskt skitprat från högborgen i Fjollträsk! Jag insåg att precis vad som helst, t.o.m. två pajasar, var ett bättre alternativ än det som stod till buds. Pajasarna Bert och Ior var åtminstone roliga att lyssna till! Det kan man knappast anklaga Fredrik Reinfeldt för.

  SvaraRadera
 6. Jag vet inte vad jag ska säga. När jag har läst det du har skrivit. Det är sanningen helt, fullt ut. Vårt land har börja praktisera för mycket korruption i alla led ovanför gräsrötterna.
  anette r

  SvaraRadera