Google+ Followers

lördag 20 april 2013

Igårkväll låg jag i soffhörnet och slötittade på Graham Norton show på BBC.

Det var säsong 12, avsnitt 11 de sände, såg jag i TV-tablån. Så det var väl ett gammalt program, eftersom det avhandlades både nyår, drottning Elisabeths II tal i 3 D och mycket annat i en väl avvägd mix av allt mellan himmel och jord.

Men det kan kvitta, Graham Norton show är alltid lika underbart skruvat, glädjefyllt och underhållande. Gästerna kommer verkligen till tals, trots denne väldigt specielle programledare, som påminner starkt om en alltför tidigt avliden gammal & god vän med samma läggning.

- Det är annat än den där Skavlan, undslapp det ur Herr H, när han kom inbalanserande med en liten bricka fylld av något, som mer liknade en svallvåg än något till kvällskaffet. 

Det märkliga är att Herr H inte rullar fram. Han borde göra det, om man ser till flodvågen, som väller in strax efter avslutad middag och en liten stund in på kvällskvisten, men inte minst med det han bär hem från affären av onyttigheter till sig själv. Själv behöver jag bara titta på något otillbörligt så reagerar vågen hämningslöst och med omedelbar verkan! Hur orättvist kan livet egentligen vara...

Men han slog sig ner i soffan framför TV:n, till skillnad från när Skavlan kör igång, som han mer än gärna undflyr.

http://www.youtube.com/watch?v=MYiVdtIF6Kg 

30:02 in på programmet började skratten, att höras från Herr H och vid 31:22 höll han på att trilla ur soffan p.g.a. desamma.  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar