Google+ Followers

måndag 1 april 2013

Är det UFO-jakt, eller är kärringarna på väg tillbaka från Blåkulla på sina kvastar.

Jag satt imorse och skolade om lite frön som jag sått. Då hörde jag plötsligt ett sprakande/visslande ljud och världens brak i trädgården, hela huset hoppade/skakade till. 

Jag trodde att det var grannarna som spårat ur igen, men de syntes inte till. Helt dött på kvarteret. Så här ser det ut, det som är nerborrat i marken, det går inte att se var det hela slutar. Någon form av tub, ser det ut att vara.


Luktar mysko vidbränt. Ringa farbror Blå kan man ju inte göra. De kommer väl bara farandes om man fabricerar en bra rövarhistoria. Ringa i det här läget, då skulle man väl åka dit så att det sjöng om det hela. 


Någon hint om vad det kan vara? 

Herr H är ute på golfbanan och dottern sover fortfarande. Om du nu tycker att det är konstigt, att hon inte vaknade av braket, då kan jag tala om att det är inget ovanligt. Hon har en osedvanlig god sömn. Jag betvivlar att ens en bomb ute i trädgården skulle kunna väcka henne. 

En gång var det ett så fruktansvärt åskväder, att jag trodde att det var ett flygplan, som hade kraschat i trädgården. Jag var helt vettskrämd, när jag klarvaken stod på bråkdelen av en sekund nere på golvet och undrade vad som hade hänt. Fastän jag var helt övertygad om att det måste vara ett flygplan som hade kraschlandat. 

När jag frågade henne senare vid matbordet om hon inte hört braket mitt i natten, hade ingen susning om vad som hade hänt. Hon hade inte hört något, bara sovit gott.

För en liten stund sedan måste ha varit en militärhelikopter, som körde över här, därför att det durrade rejält i alla fönster. Men det finns inga tecken som visade att planen från Landvetter, som ibland tycks förirra sig över våra hus, har kört över här imorse. Så tanken om att det kan vara något som trillat lös från något plan känns inte heller troligt.

2 kommentarer:

  1. aja inte illa för att vara första april

    SvaraRadera
  2. Okey då. Det var väl den lilla termosen, som blev fotad för att se om det skulle bli någon intressant bild. Kan motvillig medges så här den 2 april och dags att bekänna färg över lurendrejeriet. Fastän lite sant var det, det där om Herr H och dottern var inte något påhitt och jag HADE tänkt skola om plantor, men orken tog slut.

    SvaraRadera