Google+ Followers

onsdag 15 september 2010

Valrörelsens utspel är nog den smutsigaste i

- den 15 september 2010, kl 22:16

förstora
Sveriges nutidshistoria.

I synnerhet som denna politikerelit inom en mycket snar framtid kommer att framstå som en "skyddad verkstad". De är redan en skara frånvarande "knapptryckare" i Sveriges riksdag, med föga insikter om vad de egentligen håller på med.

Visserligen kommer vår svenska politikerkår inte att tillhöra t.ex. Samhalls låga ersättningsnivåer. Nej, för dessa politiker är det fråga om livslång försörjning & utlösta fallskärmar. Men nog är det väl handen på hjärtat länge sedan de här människorna tappade greppet om verkligheten. De verkar inte ha en susning om vad de pratar om, eller hur deras "strålande" idéer slår i verkligheten. http://www.friatider.se/riksdagen-antog-grundlagsforslag

Den 2 juni antog Sveriges riksdag denna omfattande lagändring i vår grundlag, dvs. i regeringsformen. Den antogs i en nära nog tom riksdag!!!

Den innebar så många allvarliga förändringar, att det fick mig att känna livets tappade sugar över mänskligheten. Omfattningen var så häpnadsväckande att jag inte har möjligheter att relatera för allt som det kommer att påverka.

Men vi kommer inte längre att vara tillnärmelsevis självständiga och vi kommer i fortsättningen att vara omgiven av mycket, mycket, mycket godtyckligheter. Ungefär som den anda som redan har påbörjats för ett bra tag sedan. Det finns liksom ingen balans i vare sig rödgrönt eller åt andra blåhållet. Antingen skall man sälja ut rubbet av det som är vinstgivande, eller så skall man gå i taktfast led och vara så inordnad i systemet, att man får ringa grannen på morgonen och fråga om det var röda eller gröna trosor som gällde för dagen.

Politikerna är numera inte en kategori som svenska folket tillsatt, det är människor som genom att stå ovanpå andra nått svindlande höjder. Medan svenska folket blivit en samling marionetter. Den som nu trodde att dylika fenomen som turerna kring mordet på Olof Palme, eller Tsumaninkatastrofens katastrofhandläggning, är något udda som skett i historien, kommer att få vänja sig vid att det är detta som kommer att vara en regel snarare än ett undantag. Man frångår t.o.m. offentlighetsprincipen. Det nya styret heter oantastbara EU kommissionärer. Vad som sedan är inbyggt i detta hemlighetsmakeri det är tydligen en ny ådra av "demokrati", som är svår att känna igen ordet demokrati i http://www.dn.se/nyheter/varlden/carl-bildt-i-mote-med-bilderberggruppen-1.750933

Jag kommenterar det inte ens, det är upp till var och en som läser detta att avgöra vad det betyder fullt ut.

Men är det då så farligt, att omfattas av den EU-skatt, som allt av döma kommer att bli en verklighet inom kort?

Tja, det är väl något som varje svensk medborgare också måste bilda sig en uppfattning om. Bl.a. kommer det att betyda att det blir en hel del prishöjningar på mat, el och bensin etc. i Sverige. Till detta tillkommer bara i år en medlemsavgift på 30 miljarder. Betänker man då att vi redan betalar skatt på skatt på skattens skatt, blir det en aning svindlande tankar att ägna sig åt. Hur skall det räcka till de uppenbara hål där det redan saknas pengar och människor?

Men är det detta som våra kära politiker står och tjäbblar om i de politiska valfläskdebatterna?

Nej, verkligen inte. Jag har inte hört två andetag om detta! Det är tyst som i graven! Har någon annan hört något i någon valdebatt?

Jag har noterat att i den svenska valrörelsen. Där är man engagerad i sådana invecklade diskussioner som t.ex. bröstpumpar. Ungefär som om det är "totalhaveri i Tjernobyl", eftersom bröstpumpmannen inte ens känner till hur samspelet mellan mor och barn fungerar för att en amning skall kunna fortgå och fungera. Nej, på med kolchosstövlarna och knytschalen runt huvudet. Här skall kavlas upp ärmar och ut och jobbas, dvs. om man är en svensk kvinna i arbetsför ålder. Människorna skall styras av staten fullt ut, några hyss om att bestämma över sig själv, det skall man glömma bort. Här skall det vara staten som säger vad och ev. hur man skall få göra och de där eviga hurraropen om demokrati och makten åt folket.

Demokrati-ordet stämmer väldigt illa och i alltför många svenska kommuner förekommer maktfullkomlighet och mycket dunkla saker.

Här i Göteborg visade "demokratin" sitt verkliga ansikte i lördags, liksom det redan skett och därefter skett på många andra platser runt om i Sverige.

"Demokrati à la Sverige", det är när man har rena rama upplopp och stan är på fötter med till bristningsgränsen hatfyllda människor, som handgripligen ger sig på Sverigedemokraterna, trots att de sökt och fått tillstånd för ett torgmöte, precis som alla andra politiska partier. Polisfinkornas svarta lådor hade åter åkt fram dagen till ära. De brukar köras fram när det är fotbollsdeby i stan, det är det vi använder våra och andra inkallade poliser till! Ja, det är ju det stuket på folk nu för tiden: VETTLÖSA!

Men hur det ens kan vara möjligt att inte ens polisen kunde trygga de som sökt och fått tillstånd till att hålla ett torgmöte, det är obegripligt. Det är svensk demokrati på hög nivå! Med alltför gott minne av "Göteborgskravallerna" vid EU-toppmötet, kände jag att där går definitivt min gräns. Det här är på många sätt något som jag har fjärmat mig från.

Inte blev det väl så mycket bättre av att Reinfeldt såg förvånad ut över Danmark som ville sända valobservatörer till Sverige. Det visade sig att det var just precis det som borde ske. Här i Nordstan, den största förtida röstningsplatsen i Sverige, har visat sig ägna sig åt just valfusk. Där har man kunnat rösta genom att bara uppge ett personnummer! Sedan om man i själva verket har hetat Kalle Anka, eller ens varit röstberättigad, det har varit av underordnad betydelse. Alltså är hela valet redan nu ogiltigt!

Ledande politiker i Sveriges riksdag säger upprepade gånger och inför olika media, att de "aldrig i livet" kan samarbeta med det och det partiet, den och den personen. Hade det här gällt en helt vanlig svensk arbetsplats hade dessa samarbetsvägrande personer stått på utsidan av arbetsplatsen, på två röda sekunder, med en skriftlig uppsägning, som senare hade anlänt med snigelpost. På varje svensk arbetsplats är detta skäl för uppsägning, när man inte kan och inte vill samarbeta, men inte på den viktigaste arbetsplatsen, navet, för hela Sverige!

Det har varit så mycket att jag nästan inte vet vart jag skall börja eller sluta. Men jag höll nästan på att köra i diket och det var nog tur att bilkön ringlade sig fram, när jag satt och lyssnade på P 1. Där hade Thomas Bodströms utläggning om FRA-lagen, som de röstade igenom. Nu darrar han på manschetten, därför att nu har han insett att vara så styv i korken och anse sig veta något, som han inte hade en aning om, när den röstades igenom. Det var verkligen ingen lyckad idé. Nu vill han istället riva upp FRA-lagen och utröna vilka verkningar den kan få eller fått! Det vet redan varenda normalfuntad människa vad FRA-lagen är. Det är faktiskt den mest integritetskränkande lagen i svensk historia, om man nu inte skall gå tillbaka så långt som till rena rama slaveriet.

I min värld blir det därför inte ens obegripligt, att dylika partier som Skåneparitet kan ha fått sådan bärkraft. I jämförelse med Skånepartiet måste trots allt Sverigedemokraterna framstå som "dagisgänget ute på lekstund".

Runt om i Malmö har Skånepartiet hängt upp plakat föreställande en naken & tillika gammal man. I sin hand har han sin nakna 9 åriga hustru. Bilden föreställer enligt Skånepartiet pedofilprofeten Muhammed med sin 9 åriga hustru. Bilden finns också att skåda & beställa på Skånepartiets hemsida.

Hur kommer det sig då att ett dylikt parti sett dagens ljus i Sverige? Ja, det är kanske inte att undra på. I Malmö pågår faktiska hatbrott riktade mot svenska judar, sedan väldigt många år tillbaka. Det har fått till följd att judar, som undkom Hitler och trodde att de var säkra i Sverige, de flyr Malmö. De flyr undan från individer som själva säger sig ha flytt undan Palestina/Israelkonflikten. Men saken är den att de har överfört konflikten till Sverige. De vill rensa ut judarna och de fanatiska falangerna gör inte heller någon hemlighet av detta.

Man sticker också byggnader och bilar i brand i Göteborg/Malmö, räddningstjänsten blir attackerade och får arbeta med livet som insats!Till vissa adresser kommer ingen ambulans om man inte fått poliseskort. Dvs akutsjuk skall man inte vara och dödsfall har inträffat pga detta. Man beskjuter bussar. Bostadsområden som t.ex. Rosengård i Malmö är ett faktum.

Allt detta visar enligt Skånepartiet att svenska politiker tappat greppet helt och hållet och man vill därför att Skåne skall bli självständigt. Man vill sedan befria Skåne ifrån Islam, dessa individer skall förpassas till Sverige! Man reagerar mot att svenska medier och myndigheter skrämts till tystnad inför hot om vedergällning från islamister och det är enligt Skånepartiet en av anledningarna till ett fritt Skåne.

Själv känner jag mig ytterst bekymrad över utvecklingen i Sverige, det har gått väldigt fort utför och det är i storstäderna som problematiken visar sig först, det råder det ingen tvekan om. Tro att det kommer att stanna härvid är att vara blåögd. Men rätt hanterad invandringspolitik, ser jag inte några som helst problem med.

Det är inte till storstäderna invandringen skall ske. Den skall fördelas jämt över landet och där skall större byar och samhällen komma ifråga, därför att det har visat sig att t.o.m. skolproblemen och integrationen faller väl ut. Hemspråk har blivit något av ett mantra. Underligt tänker jag och även om jag ALDRIG vill se USA som något föredöme, finns där faktiskt ett facit. Där får man ta seden dit man kommer om man vill studera eller arbeta. Pice of cake! Det finns också kommuner som insett hur en bra integration och utfall bland skolbetyg skall hanteras. Varför inte titta lite närmare på hur det kommer sig att de har lyckats.

Invandringsproblematiken i storstäder som Malmö och Göteborg har ökat katastrofalt. Det är inte utan att jag undrar över hur säkerhetspolisen ser på vissa individer, som faktiskt måste äventyra rikets säkerhet, eller är det nu judarna vi skall kasta på dörren som flydde undan Hitler. Vilka kommer sedan. Romer? Handikappade? Långtidssjuka? Gamla?

Förvånansvärt många toppolitiker rycker på axlarna åt invandrarproblematiken med extrema inslag. Jag undrar hur länge de tänkt vandra runt med protestbilder över hedersrelaterade mord, utan att göra något radikalt åt det hela. Det är bara att säga som det är, det är inget normalt i att döda sin dotter, eller syster! Eller känna till att det pågår könsstympning, utan att man hanterar saken för vad det verkligen handlar om: grov misshandel!

Människor körs över, som i Malmberget av statligt ägda LKAB. Statliga Vattenfall tar betalt för det som de inte kan leverera problemfritt och de manipulerar underhåll av kraftverken och kunderna får betala något helt tvivelaktigt. Människor med så allvarliga sjukdomar som MS lämnas därhän till ett enormt lidande, eftersom de inte får den medicinering de borde ha. Har du fått cancer, men good luck då, har du tur får du tid till varje "instans" med högsta tillåtna tid enligt vårdgarantin, detsamma gäller akutsjukvården. - VAD är det som skall få regeringen att reagera, Sverige har trots allt förbundit sig med en jädrans massa avtal om mänskliga rättigheter.

Har Sverigedemokraterna helt fel? Varför lägga ner stora pengar på t.ex. "turistinvandring", ensamkommande flyktingbarn här, istället för att hjälpa dem där problemet uppstått, eller varför kosta på dyra pengar till utbildningar till nikabbärare. Den sistnämnda gruppen kommer ändå inte att få praktikplatser, eller bli accepterat ute i arbetslivet? I sista numret av Lärarnas tidning, nr 13/10, kunde man läsa om hur DO flat vikt ner sig och lagt ner det anmälda ärendet. Jag tillåter mig att saxa ur tidningen, eftersom det inte går att få upp det reportaget via webben:

En kvinnlig SFI-elev i Strömsund har anmält kommunen för könsdiskriminering sedan skolan gett efter för kraven från en grupp muslimer om separat undervisning för kvinnor och män. Kvinnorna fick bland annat inte sitta inom synhåll för männen och inte heller tala samtidigt.

*******

Jag ser hur många människor i min omgivning nästan går på knä på sina jobb och ändå är det så många, som de inte har kunnat hjälpa! - Men ursäkta vilken normalfuntad människa kan känna, att det är en demokratisk röst man lägger på söndag?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar