torsdag 5 februari 2009

Thailand calling, igen!

- den 5 februari 2009, kl 14:02


Larsson suckade djupt när han sa:

- Ibland tror man inte sina öron, det är rena rama "Cockoo´s Nest" mellan varven.

Jag undrade vad saken gällde nu då.

Det hela visade sig att Larsson och "Gurra" (vi kallar honom så för säkerhets skull) hade legat i allsköns ro utsträckta på varsitt badlakan, efter ett par dyk i havet, när de hade fått syn på "Sexmaskinen", som hade kommit gående längs stranden med så brådskande och bestämda steg, att sanden fullkomligt yrde runt omkring honom.

Det var inte bara sanden som yrde runt omkring honom, skrattade Larsson, som samtidigt förtydligade, att jag kanske kunde lista ut varför han kallades "Sexmaskinen". Nja, jag kunde medge att det var lite svårt att förstå, eftersom det trots allt rörde sig om en herre i 70 års ålder, men ok då, jag kunde nog förstå vad det hela gick ut på utan närmare detaljer.

"Sexmaskinen" hade skrikit till "Gurra" redan när han befann sig en bra bit ifrån dem, att nu skulle han fan i mig slå "Gurra" på käften, vad faen höll han på att ringa till hans tjej för?

Väl framme vid Larsson och "Gurra" visade sig att "Sexmaskinen" var alldeles svart i ögonen av ilska. "Gurra" tog det hela dock med ro och svarade:

- Jag håller inte på att ringa till din tjej, jag svarar bara på SMS... och så hade han åter lagt sig ner på badlakanet.

Svaret hade fått "Sexmaskinen" att bli fullständigt skogstokig och nu djävlars SKULLE han slå "Gurra" på käften!

Larsson fortsatte:

- Två fullvuxna karlar den ena i ca 65 års ålder och den andra i 70 års ålder, ja, jag menar vad tror de egentligen? Den här thailändska bruden kanske är i 30 års ålder. Det är ju alltid lite vanskligt att åldersbestämma de här thailändskorna, fortsatte Larsson bekymrat, men ungefär i 30 års ålder kan hon vara. Men vad tror de att det är fråga om för hennes del? Inte nog med det, vet du vad de här två knäppgökarna gjorde? Jo, de skulle börja SLÅSS där på stranden, som några andra småglin! Röck och slet i varandra, så sanden yrde runt omkring dem! Helt otroligt! fortsatte Larsson. Sedan kommer jag till det bästa av allt. Vet du vad "Gurra" sa då till "Sexmaskinen", när de höll på att tjafsa som värst? Jo, så här sa han:

- Hur många av mina tjejer har du tatt då? MINST 4 tjejer!

- Vadå, svarade "Sexmaskinen" håller du inte käft skall jag slå dig på käften!

- Nä, sa Larsson och suckade djupt, ibland är de rena rama dårhuset.

- One Flew East, One Flew West´ One Flew Over The Cuckoo´s Nest´? försökte jag trevande...

Den nya djupa sucken som kom till svar, via det fördröjda Skypeljudet från Thailand, blandades av en minaretutropares röst i bakgrunden och en smattrande moped.

2 kommentarer: