måndag 11 april 2011

Har Sveriges Vänsterfalang och övriga "ivrare" blivit komplett galna?

- den 11 april 2011, kl 18:51

Igår hände det igen. Sverigedemokraternas ungdomsförbund, SDU, hade i laga ordning ansökt och fått tillstånd att genomföra en demonstration i centrala Göteborg.

http://www.metro.se/nyheter/kaos-vid-sd-mote-pa-avenyn/EVHkdk!yGhn2XCC8DxTI/

http://www.gp.se/nyheter/goteborg/1.598106-massiva-protester-mot-sdu-taget

De här som vill kalla sig för "antirasister" bl.a. "Ung Vänster" kastade ägg, bar sig allmänt illa och våldsamt åt, förutom att de åter kränkte rätten till yttrandefrihet. De hade själva inget tillstånd att genomföra någon demonstration. Det allra allvarligaste av allt, de verkar inte förstå vad dylika handlingar i förlängningen betyder. Jag vill då verkligen inte ha ett samhälle, som förföljer och åsiktsregistrerar människor. Jag vill inte leva i laglöst land, där lagar och förordningar kan kullkastas godtyckligt.

En medlem i Ung Vänster och en av arrangörerna, Mazdak Farrokhzad, uppgav till tidningen Metro, att SDU fick ta in folk från hela landet för att få ihop till de 50 personer som var med i SDU:s demonstration. Då kan jag verkligen inte förstå varför man måste vara ca 600 äggkastande och våldsamma personer, som saknar alla former av legitimitet! Men förklara gärna det för mig, därför att jag förstår inget av ett så enfaldigt resonemang.

Kostnaderna för spektaklet torde inte heller ha slutat med någon acceptabel summa, eftersom polisen i Västra Götaland fått kalla in extra personal från Skåne. Jag börjar helt enkelt bli måttligt road av att polisen får lägga ner sådana enorma resurser och kostnader, istället för att få ägna sig åt brott och brottsutredningar. Det här är fullständigt onödiga och oacceptabla kostnaderna för samhället.

I de regionala TV-nyheterna hade man intervjuat två av dessa puckon, som sa sig inte acceptera, att någon framförde avvikande åsikter mot vad de själva stod för. Det skulle de aldrig acceptera.

Jag är sannerligen ingen Sverigedemokrat, men nu har jag f@n i mig ledsnat på all denna vuxenmobbing som pågår och det ständiga kränkandet av yttrandefriheten! Är det något jag inte vill lyssna till går jag därifrån, eller använder avstängningsknappen. Men jag tvingar inte andra till att dela mina åsikter genom att ta till våldsamheter och slå min vilja igenom. Det anstår helt enkelt inte en människa, som vill kalla sig för anständig och demokratisk människa.

Dessutom är det här äggkastande och våldsamma gardet, inte pålästa om den egna svenska historien! Det är det allra mest beklämmande i hela soppan, eller vilken falanger de själva är sprungna ur!

Det är för det första inte tillstymmelse av vanligt folkvett, när en partiledare för Vänsterpartiet, vid valnatten inte vill sminka sig i samma loge, med Sverigedemokraternas partiordförande. Inte blir det så mycket bättre, när hela den s.k. vuxna skaran som vill utge sig för att vara professionella yrkesmänniskorna, som sitter i Sveriges Regering, fortsätter mobben mot Sverigedemokraterna. Jag skulle vilja påstå att hade det varit en vanlig arbetsplats hade det kallats för vad det är: samarbetssvårigheter, när man vill sätta sig över andra människor som man förväntas jobba med på lika villkor.

Är det att försvara demokratin och yttrandefriheten genom att bete sig på det där viset? Har Sverigedemokraterna så många väljare på sin sida, att de nu sitter i Sveriges Riksdag, då är det så det är vare sig man gillar det eller inte!

Att inte acceptera ett demokratiskt val det och att inte heller vilja underordna sig de demokratiska reglerna vi har instiftat i det här landet: det är också att inte respektera andra människors åsikter och därmed kränka rätten till yttrandefrihet. Uppenbarligen är det så att vi lever i en förljugen diktatur av sällan skådat format. Man UTGER sig för att vara demokratiska människor, men hanterar verkligen inte situationer utifrån de demokratiska reglerna.

Då kan man också fråga sig, är jag också rasist i det här "rätta gardets ögon", bara därför att:

Jag vill behålla de svenska traditionerna
Jag vill kunna hissa den svenska flaggan, utan att be om ursäkt
Jag vill att skolavslutningarna skall vara traditionsbundna
Jag tänker inte lismande stödja några religiösa fanatiska ådror, som särbehandlar kvinnor och homosexuella

2 kommentarer:

  1. Debatten startad av SD är rasism och främlingsfientlighet.
    Startad: 2011-04-12 07:11:19

    Det finns 5 kommentarer.

    Ung Vanster anvander av princip inte aggkastning och andra typer av fysiska tillgrepp vid demonstrationer. Eftersom de gor sak av att inte lata SD eller andra framlingsfientliga grupper ga oemotsagda nar de upptrader i torgmoten etc, hander det dock frekvent att de sammankopplas med personer och grupperingar som inte bar samma princip.
    Jag kan inte ga i god for att det aldrig skett att UV-medlemmar gatt over gransen, men oftast far de ta del av skulden nar laga demonstrationer overgar i valdsamheter.

    Jag ar inte med i vanstern men jag tycker detta maste papekas.
    Anmäl >Jocke (2011-04-21 04:03:26)

    Jadu, käre, SD är rasism och främlingsfientlighet, vi två har nog totalt olika livsåskådningssätt.

    Du tycker att ta till våld: kasta ägg, stenar, flaskor och skapa ett tillstånd mitt i stan bland flanerande barnfamiljer, som mest liknar ett krigstillstånd, helgar medlen. Trots att puckona inte ens kan Sveriges egen historia! (men det verkar inte du heller göra).

    JAG kommer aldrig någonsin att tycka att någon kan ta sig rätten att ändra antagna spelregler, vare sig det gäller förhållningssätt mot SD, lika lite som jag accepterar LKAB:s förhållningssätt mot ortsborna, eller barnens rättslöshet!

    JAG kommer aldrig aldrig aldrig att acceptera godtyckliga handlingar oavsett från vilket håll det än må komma ifrån!

    Inskränker man yttrandefriheten då har man definitivt nått bananrepubliknivå!
    Anmäl >Gun - som INTE stödjer några former av förtryck! (2011-04-12 15:29:13)

    SvaraRadera
  2. SD är rasism och främlingsfientlighet.

    precis som det står i bloggen har svensken vänt kappan efter vinden - både högern och socialdemokratin stödde såväl nazismen som rasbiologin under andra världskriget och hyllade nationalsocialismen. Det är därifrån allt detta elände har sitt ursprung -SD har samma bakgrund och har valt bort den biten. Klandra en inhuman invandringspolitik är det samma som rasism? - det gäller att kunna skilja äpplen från päron.

    vad har en blogg om yttrandefriheten med rasism och främlingsfientlighet att göra?

    märklig inställning att stödja våldshandlingar och påstå sig vara för yttrandefrihet och demokrati speciellt som man vet att olika invandrargrupper står mot varandra och invandringspolitiken är problematisk och misslyckad.invandrare integreras inte i sverige
    Anmäl >tomma tunnor skramlar mest (2011-04-12 11:03:00)

    Sverige är ingen demokrati. Jo, du får tycka vad du vill, så länge du tycker rätt...
    Att diskutera problem med vår invandringspolitik, eller att ens erkänna att den har problem är inte godtagbart i detta land, demoktratins högborg...
    Sverige är varken bättre, eller mer demokratiskt än vilken valfri diktatur som helst. Vi är snarare snäppet värre, för inte bara trycker vi ner folk som inte tycker "rätt", vi har också mage att kritisera andra länder för deras odemokratiska statsskick....
    Det är kört för detta land!
    Anmäl >SeppoP (2011-04-12 09:31:05)

    Sverigedemokraterna är inte demokratiskt parti och kommer aldrig att bli det. De är rasister och främlingsfientliga och du kan fortsätta stödja rasimen(SD) i din blogg och ingen kan hindra dig. SD är en avknoppning från Vit Maktrörelsen vidrigaster falanger BBB samt NS m.fl. Äggkastande ungdomar stödjer i alla fall inte hets mot folkgrupp och främlingsfientlighet/rasism och det än vidrigare, nazism.
    Anmäl >SD är rasism och främlingsfientlighet. (2011-04-12 07:11:19)

    SvaraRadera