måndag 2 oktober 2023

Nu har hela Nobelstiftelsen fått hjärnsläpp! - ”Upptäckten från de två nobelpristagarna var avgörande för att utveckla effektiva mRNA-vacciner mot covid-19 under pandemin som startade i början av 2020”, skriver Nobelstiftelsen på sin hemsida.

 Nobelstiftelsen kan inte ha en enda frisk hjärncell kvar i huvudet!

Så många dödsfall som finns i Covidvaccinets spår inkl. vaccinskador, borde istället gjort att Covidvaccinet med omedelbar verkan hade dragits in och överhuvudtaget aldrig injicerats i några människor, eftersom de inte ens följt normala vaccinstudier!

De båda forskarna, Katalin Karikó och Drew Weissman har de utvecklat mRNA-teknik för covidvaccin?  - där börjar och slutar också det hela…

Vad var det Robert Malone uppfann? mRNA-tekniken?

Vem/vilka är skyldiga till Covidvaccinet? - Belönar vi verkligen folk som medverkat till att döda, lemlästa och förstöra livet på massor av människor?

Det var i och för sig knappast förvånande, att Nobelstiftelsen lyder under globalistgängets tvivelaktiga skara. Men nu får det nog vara slut med Nobelstiftelsen eviga fadäser!

Först utesluts ett parti ur Sveriges Riksdag, att närvara vid Nobelfesten i Stockholms stadshus under en följd av år. Ett stor parti, Sverigedemokraterna, SD, som svenska folket valt i demokratisk ordning.

Det sätter sig Nobelstiftelsen över och har egna åsikter om!

NU när de helt plötsligt har ändrat fot och bjuder in Sverigedemokraternas partiledare, då följer nästa haveri som ett brev på posten.

Jag hoppas innerligen att kungahuset överhuvudtaget inte tänker medverka i någon Nobelmiddag! - Gör de det vore det en skam för hela Sveriges Kungahus!

Men Nobels fredsprisstiftelse delar också ut fredspris till någon som lämnat efter sig fler krig än han själv ärvde!

Jag tillhör den grupp vaccinskadade, som ådragit mig bestående funktionsnedsättning, eftersom jag dragit en nitlott angående Batcher. Gudarna endast vet om jag kommer att ens kan överleva! 

Karolinska institutet forskar på behandling av långtidscovid, men ingen bryr sig i att forska hur man skall återställa immunförsvaret som är fullständigt havererat genom Covidvaccinet!

Det framgår inte heller om de som fått långtidscovid har fått några vaccinet eller inte!

Hela världens makthavare verkar vara en allvarlig sjuk företeelse!

Titta på denna utomordentliga kartläggning som SwebbTVs Petra Agapi gjort om både Bill Gates, hela vaccinhärvan och WHO.
https://swebbtv.se/w/6E5Gz2JTXNcYhzJkaBo8Xe

Öppna ögonen - innan det är alldeles försent!

Jag har själv gjort ett längre inlägg om just vaccinet och dess märkliga turer. Sannolikt mitt längsta blogginlägg någonsin, men jag har valt att inte dela upp det för att ingen skall kunna försvinna i mängden.
http://gun-m-ek.blogspot.com/2023/03/covid-och-vaccineringen-nu-har-det.html

Visserligen är det så att inget är längre sökbart på webben. Man gör allt för att gemensamt mörklägga vad som pågår ute i världen och med dessa suspekta människor, som ingår i den människofientliga sekt.

Det finns en anledning till att att journalisten Julian Assange sitter där han sitter och Edward Snowden befinner sig i Ryssland sedan åtskilliga år tillbaka.


Det är straffet för att rapportera om hur oskyldiga människor dödats av USAs drönare, då använder man andra människor för att blanda bort korten, vad det egentligen handlar om.

Hade nu det varit sökbart på webben ur min blogg, så hade jag kunnat visa att jag skrivit om det också, hur tuffa advokaten från Hollywood stolpade upp i Sveriges departement i Stockholm och visade med hela handen hur slipstenen skulle dras!

OBS! Blogginlägget är ändrat 3.10.2023 sedan jag djupgrävt ännu mer om Covidvaccinet. 

 


2 kommentarer:

  1. Fruktansvärt med Nobelpriset här finns en genomlysning av situationen https://swebbtv.se/w/7udoYEowDt53CX16ZTJE2z

    SvaraRadera
  2. Så var det nu också konstaterat genom Robert Melone själv vem som står bakom konstruktören av rMNA, men han har inte bidragit till att massmörda och lemlästa människor.

    Det är helt riktigt att Nobelstiftelsens företrädare är fullständigt vettlösa, som går ut och hyllar något som dödat/lemlästat människor och fått länders ekonomier på fall.

    Nu väntar vi på åtal av dessa personer och SVTs granskning inkl mainstreammedia agerande! Än så länge är det tyst, enbart den dagliga fria media SWebbtv har lagt fram sanningen. - Skrämmande vilken värld vi lever i!

    https://swebbtv.se/w/7M1yBq7LU1dBgPBSGZzGNc

    SvaraRadera