söndag 12 mars 2023

Covid och vaccineringen - NU har det kommit till den punkt där det hela har avslöjat sig. - Det måste vara flera århundrandens värsta illdåd mot mänskligheten.

 Det här är sannolikt mitt längsta blogginlägg i min blogghistoria där länkarna är otaliga och innebär flera timmar. - Men jag vill inte dela på något - jag vill att allt skall finnas samlat på ett och samma ställe, därför att jag inte vill att det skall styckas upp, försvinna ut i tomma intet.

Min ilska föddes i ett ovanligt korkat utspel av hälso- och sjukvårdsregionrådet Talla Alkurdi (S). https://www.svt.se/nyheter/lokalt/stockholm/har-debatterar-sd-toppen-covidvaccinets-effekter-i-regionfullmaktige

Talla Alkurdi (S) reagerade så starkt och lugnt sagt infantilt, när hon fick frågan av Martin Siltanen von Bell (SD) om de styrande partierna bevakat en läkarkonferens där vaccinfrågan diskuterats.

– Det var en anti-vaccin propagandakonferens och sådana kommer jag aldrig delta i, säger hon.

Martin Siltanen von Bell (SD) kommenterar replikskiftet i ett mail till SVT.

– Jag ville få en bild över Socialdemokraternas kunskapsläge och frågade därför om de tagit del av de många diskussioner som ständigt förs inom forskningen på det här området. Att Socialdemokraterna vill kasta fula ord på mig på grund av det får stå för dem.

Vaccinforskaren: Helt ogrundade teorier

Bevis för de kopplingar som Martin Siltanen von Bell (SD) gör, färre barnafödslar och covid-19 vaccinet, saknas enligt Matti Sällberg, professor och vaccinforskare på Karolinska Institutet. Att vaccinet skulle lagras i kroppen och påverka fertiliteten stämmer inte, men är enligt honom en vanligt förekommande teori i anti-vaccinkretsar.

– Det finns inga belägg för att vaccinproteinerna lagras i kroppen, utan de bryts ner en kort tid efter att de producerats. Snarare finns det belägg i den vetenskapliga litteraturen att COVID-19-infektion kan ha en negativ påverkan på till exempel graviditet. Så att vara vaccinerad skyddar mot detta. Med andra ord är det snarare tvärt om, säger Matti Sällberg.

Matti Sällberg är grundare och delägare i företaget Svenska Vaccinfabriken som framställer vaccin. - Är det någon fler än jag som redan på detta förhållande luktar sig till korruption av värsta sort. - I mina ögon ett klart fall av för åklagarmyndigheten! - Jag skall här visa en beviskedja som är förödande mot oss medmänniskor!

Vi som redan från första vaccindosen, Pfizers, fått allvarliga biverkningar kräver det. - Det stoppar inte där utan jag vill veta exakt vilka i den svenska Regeringen och de svenska myndigheterna, som godkänt detta fruktansvärda övergrepp på den svenska befolkningen!


Hälso- och sjukvårdsregionrådet Talla Alkurdi (S) kan nog trä på sig dumstruten över huvudet, hon talar emot en hel läkarkår även internationellt världsledande. Högst anmärkningsvärt! Talla Alkurdi (S) är verkligen en av de första som borde omgående lämna sin politiska och maktmissbrukande position!

De måste ha haft insikter om att det inte ens fanns några NORMALA studier bakom vaccinet.

I alla dessa länkar finns bevisning, som utredare och åklagare skall använda sig av:


https://swebbtv.se/w/4T7amfQkGKKBghrjT79zLS

https://swebbtv.se/w/6i7Gnnswij3gwocuhw2UVh

https://swebbtv.se/w/dHnFP1kozaz63D9zwFBj89

https://swebbtv.se/w/hQj6AFvQxwXLAFPicNmiRr


https://swebbtv.se/w/6Vg3aDjfQ5ENWEFMrNsJ3h Stor överdödlighet efter vaccination – överläkare och docent Sture Blomberg SU Sture som är docent och specialist i anestesi och intensivvård kar tidigare varit med i Swebbtv flera gånger. Han var nu senast med på den konferens som läkarupproret ordnade i Stockholm 21-22 januari.


https://swebbtv.se/w/pYBtB2zCzw4SUyQ5iSWUdd   Vad sades egentligen om vaccinerna under pandemins gång?

Swebbtvs Petra Agapi har i denna tillbakablick synat de uttalanden som gjordes i media av Professor Matti Sällberg.

  • Var det rimliga åtgärder som förespråkades?

Hur framstår Sällbergs rekommendationer i ljuset av vad vi idag vet om vaccinernas biverkningar?

 
Jag hittade denna artikel som visar att Matti Sellberg tjänar säkerligen pengar på att göra reklam för dessa genmanipulerade vaccinerna som han propagerar för. https://newsvoice.se/2021/08/matti-sallberg-svenska-vaccinfabriken/

https://swebbtv.se/w/18TgSEeXGNzVHQ6ggGQaS8
När lögnerna om Covid nu avslöjas så sker det med en gäspning

·         Nu har dr Fauci berättat hur det gick till när världen bestämde sig för att bemöta covid19 med drakoniska sanktioner. Han gjorde det under ed, så det känns ju rimligt att tro att han faktiskt talar sanning. När det kan bli tal om konsekvenser så brukar det bli lite svårare att ljuga.

·         Det visade sig att WHO varit flotta och bjussat Faucis mångåriga parhäst Clifford Lane, på en tripp till Peking. Lane rapporterar därifrån till Fauci hur imponerad han är av kinesernas strikta, ’strukturerade och välorganiserade’ sätt att hantera befolkningen i Wuhan.

·         D v s hans vittnesmål är inte direkt, utan bygger på hörsägen replikerad av det kinesiska kommunistpartiets representanter, om hur de sköter saken i den pandemidrabbade staden, hundra mil längre söderut. Att det är extrema åtgärder är han dock klar över, det är hans egna ord.

·         Om Fauci:

·         https://www.youtube.com/watch?v=qTudelKmtJw

·         Om blodpropparna, Died Suddenly:

·         https://rumble.com/v1wac7i-world-premier- died-suddenly.html

·         Om källkritik, Died Suddenly:

·         https://amidwesterndoctor.substack.com/p/what-is-causing-the-died-suddenly

·         Reuters fact check: 

·         https://www.reuters.com/article/factcheck-pfizer-vaccine-transmission-idUSL1N31F20E

Jag fortsätter med följande:

https://swebbtv.se/w/9r7Lp9Fi2Yo1SCr1mygVSN   En inkvoterad psykopats bekännelser?

Det är så här vi måste föreställa oss att snacket går på firmafesterna. Denna hybris är för många en typ av förträngning, ett sätt att hantera för sig själv att man ändå är OK, och få det bekräftat av andra som gör samma sak. Då blir man tillsammans övermänniskor, nietzscheaner.

För att slippa vara den lilla lort man egentligen, innerst inne, vet att man faktiskt är. Simpla, men djupt korrumperade människor. Så ser det mänskliga medvetandet ut, i alla fall hos de flesta. Sedan har vi förstås även en hög överrepresentation av psykopater bland dessa.

Psykopaterna behöver inte ens rationalisera sitt eller företagets beteende för sig själva. De vet exakt vad de håller på med och de känner lika lite skuld som den Walker visar. Han skulle mycket väl kunna vara en av dem, även om jag misstänker att han är för dum. Psykopater är sällan dumma. De är bara onda.

Jordan Trishton Walker, Pfizers Director of Research and Development - Strategic Operations and mRNA Scientific Planning, hör inte osannolikt till de inkvoterade. Titta på den sanslösa videon när han mer än salongsberusad sitter och skryter om hur det hela gått till. He He...tycker han. Det vore sannerligen en ödets ironi i så fall, att det var genom en sådan den stora hemligheten avslöjades. Går vi några steg upp i Pfizers organisationspyramid istället så ökar troligen både psykopattätheten och den rena ondskan. Walker slår ner journalisten och försöker att ta ifrån honom datorn, när inte det fungerar så vill han tillkalla polis! - Det är ett fyllslag som urartat, på det mest unkna sätt.

Psykopaterna har inga problem med att förstå varandra, de blir bara obekväma när de förstår att det finns dem som genomskådar dem, utan att själva vara korrumperade. Sådant kan de inte förstå. Hur kan man inte vilja göra som dem, när man har kapaciteten och får chansen?

Själv minns jag Peter Brost bok, sjuka pengar också Pfizer inblandade i den sagolika historien. LÄS den och inse att det är inte första gången som just det läkemedelsbolaget är involverat i väldigt smutsig verksamhet https://www.bokus.com/bok/9789172411302/sjuka-pengar-en-svensk-insider-skakar-lakemedelsindustrin/
boken utkom 2007.
Svensken som utmanarde den globala läkemedelsindustrin Läkemedelsbranschen är en gigantisk global profitmaskin. Globalt tjänar branschen - Big Pharma - ofattbara 500 miljarder USD, årligen (2007) För ett par år sedan hade de tio största läkemedelsbolagen tillsammans en högre vinst än hela vinsten för alla andra företag på Fortune 500 och för att öka vinsterna skyr läkemedelsföretagen inga medel. I Sjuka pengar jämförs Big Pharma med The Mob, den organiserade brottsligheten.

Peter Rost är "The Whistleblower" och han blåser sin varningssignal. Den kommer att ljuda högt, långt och länge. Peter Rost är en centralt placerad insider, som varit läkemedelschef för Norden och vice vd på världens största läkemedelsföretag, en mycket trovärdig källa. Hans avslöjanden skakar det amerikanska samhället. Mycket stora värden står på spel. I USA finns en lag som skyddar "whistleblowers". En anställd skall alltid kunna slå larm om brottslighet och oegentligheter på sitt företag, utan att riskera att bli uppsagd. Nu sätter Peter Rost sin framtid på spel med den här boken. Han har lämnat Pfizer och han ägnar hela sin tid åt följderna av sina avslöjanden.

Det blev ett tämligen oangenämt liv som väntade Peter Rost efter boken utkom. Han jagades läkemedelsbranschens smutsiga metoder och han hade tillslut inte ens en tillvaro, som nådde upp till Maslows nedersta steg av behovstrappan.

*****

https://swebbtv.se/w/uLBp6rcZoxRq61xz6FNgkM  Maskliknande blodproppar efter vaccination - Sture Blomberg och Lars Bern i Swebbtv Vetenskap 64v

Sture Blomberg och Lars Bern samtalar med Mikael Willgert om de makabra blodproppar som funnits i vaccinerade människor som dött. Sture Blomberg är f.d. överläkare på Sahlgrenska universitetssjukhuset i Göteborg och är docent samt specialist i anestesi och intensivvård. Han är högt meriterad och har mycket stor erfarenhet.

I detta program diskuteras runt de märkliga fynd funna av balsamerare i USA. I USA är praktiken att balsamera kroppar vanliga då man presenterar den avlidne synligt vid begravningsproceduren. I dessa fall går balsameringen till så att blodet pumpas ut ur ett blodkärl vid ljumsken medan en balsameringsvätska istället pumpas in. Detta är en ren rutinåtgärd utförd av balsamerare och tar ca två timmar. På senare tid har dock ett antal balsamerare slagit larm om ett anmärkningsvärt fenomen. Det visar sig att något har hindrat utpumpningen av blod och cirkulationen av balsamerinsvätska. Balsamerarna undersökte vad problemet var och fann enorma maskliknande blodproppar i blodådrorna. Enligt två balsamerare finns denna typ av blodproppar i 80% av de avlidna som tagit vaccin, men inte hos de ovaccinerade.

Orsaken till bildningen av dessa vita, hårda, gummiliknande proppar är inte helt klarlagd ännu. Flera forskare menar att det rör sig om Amyloid, vilket är proteinmolekyler i blodplasman, t. ex. fibrinogen, som fortlöpande klistrar sig fast vid varandra, tills slutligen hela blodkärlet blir blockerat och blodtillföseln till olika organ upphör. Sture Blomberg har skrivit en artikel på sin blogg: https://trovetandeochvetenskap.se/ som närmare beskriver hur skapandet av dessa blodproppar kan gå till.

Sture Blomberg berättar att han fick veta om dessa blodproppar genom en artikel i The EPOCH TIMES. I denna artikel hänvisas till en till en kemisk analys som har utförts på prover från en av dessa blodproppar. Som jämförelse utfördes även samma analys på blod från en ovaccinerad person. De slutsatser som kan dras av den analysen är att blodpropparna i själva verket inte förefaller vara just blodproppar, utan proppar av annat material. Analysen visar nämligen att olika specifika ämnen som t.ex. järn och magnesium och kalium finns i alldeles för liten utsträckning för att det skulle kunna vara en vanlig blodpropp.

Sammantaget så argumenterar Sture Blomberg och Lars Bern för vaccinernas farlighet och att vaccineringarna omedelbart bör upphöra. Vad Sture Blomberg ännu inte vet vid intervjuvtillfället är att mer hårresande fakta skall komma i dagen!

Kommentar från initierad tittare:
"Propparna är kopplade till spikproteinerna, så både ’långcovid’ och vacciner kan potentiellt vara orsaken. Se denna referens:
https://pubs.acs.org/doi/full/10.1021/jacs.2c03925
Det verkar vara flera typer av aggregering som sker. ’vanliga’ blodproppar (som påvisas vid d-dimer test som Sture förklarade) samt dessa gigantiska amyloidliknnde ’vita’ aggregat."

Här är en länk till intressant artikel i Nature:
https://www.nature.com/articles/d41586-022-02286-7
-------------------
Om grafenoxid:

Interactions of graphene and graphene oxide with proteins and peptides
https://www.degruyter.com/document/doi/10.1515/ntrev-2012-0078/html

Abstract: This review selectively describes the recent progress in the interactions of proteins (enzymes) and short-chain peptides with graphene and graphene oxide (GO). Particularly, the advances of the immobilization mechanisms of enzymes on graphene and GO, the catalytic properties of the immobilized enzymes, and their applications are summarized in detail. The interfacings of the peptides with graphene and GO, the as assembled conjugates, and their potential applications are discussed briefly. The possible ongoing development for the assembly of conjugates of graphene and GO with proteins and peptides in a controlled manner is speculated upon.

Redan den gamle läkaren Erik Eneby, som fråntogs sin läkarlegitimation av en tämligen tvivelaktig mobb. Tyvärr finns inte längre Erik Eneby med oss längre. Men här finns länken, att studera. Vad hans analys visade sedan han fått tag i Pfizers vaccin och fann, att vaccinet innehöll microber!:
https://bakomkulisserna.biz/2021/08/21/dr-erik-enby-har-filmat-pfizer-covax-och-berattar-i-en-intervju-med-borje-peratt/

Varför inte den svenska sjukvården genast analyserar vårt blod, vi som fått svåra biverkningar, det kastar en lång skugga över den svenska sjukvården.

Dr Erik Eneby är ingalunda ensam om att ha funnit att covidvacciner är allt annat än ok. Det verkar mer som om det tillverkats för att ta död på oss, när kroppens egna immunförsvar inte orkar stå emot!

https://swebbtv.se/w/w2rFbCKwV9tT9NEVs2uKtA Swebbtv Granskar - Kristaller och märkliga formationer i vaccinerades blod

I en rapport från en tysk arbetsgrupp av forskare konstaterar gruppen att toxiska nivåer av komponenter påträffats i så kallade covidvacciner. I samtliga undersöka blodprover från vaccinerade påträffades dessa toxiska substanser – utan undantag. Markanta skillnader observerades mellan ovaccinerat blod och vaccinerat blod. Forskarna drar som slutsats att covid-19 vaccinationskampanjen omedelbart bör stoppas.

Sabine Stebel är doktor i proteinanalys och är den engelskspråkige talespersonen för gruppen forskare som med hjälp av artificiell intelligens med 100% säkerhet kunnat särskilja vaccinerat blod från ovaccinerat blod. Hon förklarar att studien som genomförts egentligen är en kvalitetskontroll som myndigheterna istället borde ha gjort på de så kallade vaccinerna innan de distribuerades till befolkningen. Någon kvalitetsundersökning gjordes dock aldrig.

Forskarteamet undersökte huruvida avvikelserna i blodet från frivilliga deltagare härrörde från grafen/grafenoxid, men testresultaten avfärdade detta. Bland abnormaliteterna i det vaccinerade blodet konstateras bland annat kristalliknande strukturer samt innehåll av flera ovanliga metaller. Dr Stebel tror att dessa kristaller kommer från kolesterol och påpekar att det är ovanligt att kunna observera kristaller i blod från friska människor. Hon beskriver hur sjukt blod aggregerar och bildar klumpar till skillnad från friskt blod där de röda blodkropparna är runda och flyter obehindrat.

Fynden har, enligt Stebel, skickats via mejl till samtliga tyska riksdagsledamöter men enligt Stebel har bara Alternativ för Tysklands representanter svarat på deras kontakt. Läkarna som deltagit i arbetet vågar av rädsla för att mista sin legitimation inte stå med sina namn på publikationen medan andra i teamet är i en process av att snart bli avskedade och uppges dessutom bli trakasserade för att ha bidragit med studiens information.

Dr Stebel säger att hon tror sig komma få svårigheter med att få jobb sedan hon gjort sig till talesperson för forskningsgruppen. Hon understryker dock att riktig forskning bör ske utan politiska eller vetenskapliga skygglappar. Stebel uppger sig personligen känna ett flertal läkare som blivit trakasserade av polismakten i Tyskland och hon nämner att läkare har fått sina privatkliniker stormade av poliser, något som har lett till att en av hennes bekanta har flytt Tyskland för att undgå statliga trakasserier.

En sammanfattande rapport över gruppens fynd finnas att ladda ner här:
https://www.documentcloud.org/documents/22140176-report-from-working-group-of-vaccine-analysis-in-germany?utm_source=substack&utm_medium=email

https://swebbtv.se/w/4VmUkEAXBydmByHxzxhgMD Människorättsadvokaten professor Francis Boyle: "Covidinjektionerna är folkmord!"

1985 var professor Boyle högst inblandad i att ändra lagstiftningen kring biovapen i USA. Hans arbete ledde fram till den biologiska vapen och anti-terroristlagen från 1989 (the Biological weapons anti-terrorism act of 1989) som fortfarande är gällande i USA.
Bakgrunden till den nya lagstiftning som Boyle såg som nödvändig att implementera var att neokonservativa krafter under Reagan-administrationen började att missbruka information från genetisk ingenjörskonst för att utveckla och lagra biologiska vapen.

Francis Boyle är professor inom internationell rätt och är en av flera världsledande experter inom sitt område som anser att de så kallade ”vaccinerna” mot covid-19 inte är vacciner i ordets rätta mening. Boyle kallar sprutorna för ”Franken-shots” och anser att de tvingande vaccinlagar som införts på flera håll i världen tydligt bryter mot Nürnberglagarna avseende medicinska experiment på människor. Boyle ser likheter med agerandet kring covidsprutorna och nazistiska läkare från andra världskrigets dagar och läser ur Nürnbergprocessens domstolsstadga att ”mord utrotning och andra inhumana illdåd begångna mot civilbefolkningen” är just vad som försiggår i världen i detta nu. Han betraktar covidinjektionerna som brott mot mänskligheten och brott mot Nürnberglagarna och instämmer i Reiner Füllmich och advokaterna i coronakommitténs slutsats att den världsliga vaccinationskampanjen kring Covid-19 syftar till att i stor skala bedriva folkmord och depopulera jorden.

Under 2021 stoppade läkemedelsverket en studie som skulle innefatta 1,7 miljoner svenskar och som syftade till att utreda säkerheten och effektiviteten på covidsprutorna. Beslutet tillkännagavs av en tjänstekvinna på läkemedelsverket med en jävssituation.
https://www.youtube.com/watch?v=GW0BlTjIOuY&t=725s

Professor Boyle menar att beslut som detta skedde i ond tro av människor som betraktar svaga i samhället som ”värdelösa ätare” som det från samhällets sida är billigare att låta dö än att överleva. Han nämner gamla och handikappade som exempel på människor som kan tänkas offras och påpekar att personer som Bill Gates och Prins Charles är en del av en grupp inflytelserika och mäktiga människor över världen som än idag intresserar sig för eugenik.

Intervjun går in på biolabben i Ukraina som har blivit omtalade som biovapenlabb och sannolikheten för att det där utvecklas biologiska stridsmedel avsedda för att riktas mot Ryssland och dess befolkning. Enligt Boyle har dessa laboratorier startats upp av Pentagon och den amerikanska militären som har sysslat med biovapen allt sedan andra världskriget. Boyle nämner BSL-3-laboratorier (Biosäkerhetsnivå 3) och menar att alla dessa laboratorier är inblandade i all möjlig tänkbar form av biologiska stridsmedel- och döds-forskning.

Professor Boyle är författare till boken ”Resisting Medical Tyrrany- Why the Covid-19 mandates are criminal” som finns att köpa här:

https://www.abebooks.com/9781957807126/Resisting-Medical-Tyranny-Why-COVID-19-1957807121/plp

***

https://swebbtv.se/w/gBE5JQ2x77towndza45HZv Ann-Catrin blev skadad av vaccinet - läkarna vill inte rapportera. Hon är inte ensam - istället ifrågasätts alla vaccinationsskadade, som något som är mindre tillförlitliga eller trovärdiga.

Thailand var det första land som reagerade mot dessa vacciner och stoppade dessa.

SVT och mainstreammedia är inte något man längre kan lita på i någon rapportering. Tilliten får ställas till fria media.

Mörkläggningen och lögnerna är sanslöst:

Läkemedelsverket godkände att över 300 000 vaccindoser från Pfizer/Biontech som tillverkats i anläggningar som saknade ett nödvändigt säkerhetscertifikat togs in i Sverige i december 2020. Det visar läckta dokument som Epoch Times tagit del av. Myndigheten avvisar dock påståendet.

https://www.epochtimes.se/Covid-vacciner-tillverkades-utan-sakerhetscertifikat-241829

  MEN det värsta och vidrigaste av allt, är när man skärskådar vem som i själva verket ÄR WHO, det är Bill Gates, det som alla regeringar nu sätter sin tillit till. Titta på den här länken som journalisten Petra Agapi sammanställt:

https://swebbtv.se/w/6E5Gz2JTXNcYhzJkaBo8Xe Bill Gates och WHO under luppen

I detta avsnitt av Swebbtv Granskar tar Petra Agapi en titt på Bill Gates.

Bill Gates, en teknokrat som plötsligt tog över hela världshälsoorganisationen, men hur är det egentligen möjligt utan några vidare medicinkunskaper.

Om sanningen ska fram avslutade han inte ens sina studier på Harvard. Kanske går allt att köpas för pengar. Bevisligen kan man faktiskt gå från antivirusprogram i dator till antivirusprogram i människa. Kanske är det vi som är den moderna datorn?

Programmet skildrar Bill Gates bakgrund och karriär. Från skapandet av Microsoft till dagens position som en av världens rikaste och mest inflytelserika människor.

Vi får höra om rättegångarna mot Microsoft, skandalerna med vaccintesterna i Indien, om samröret med pedofilen Epstein vilket ledde till skilsmässa för Bill och Melinda vars Stiftelse också redogörs för i programmet.

Är Bill enbart en missförstådd filantrop med goda intentioner eller visar engagemanget i WHO, WEF m.fl. på en inte lika ädel agenda?

Själv vill jag lägga till något mycket tänkvärt, som vi numera översköljs över oss. Direktiven från WHO där vi numera med Regeringens medgivande numera skall sexualisera t.o.m. små barn. En rak väg in i pedofilin har alla myndigheter numera anammat, utan att ens reflektera över Bill Gates klara kontakter med Jeffrey Epstein. Melinda Gate säger mycket utan att uttrycka det i klartext.

Hur många som fastnat i denna sunkiga pedofilihärva är många, där finns även kungligheter, som fråntagits titel pga detta samröre!

Det hela leder oss vidare, anmärkningsvärda saker händer runt om i världen, inte bara i Kanada där en diktator styr med järnhand över folket. - Han är ännu bara en i den långa raden. Det här är ännu en som förstört sitt land:
https://rumble.com/v2bdxai-liz-gunn-letter-to-jacinda.html

****

https://swebbtv.se/w/gPMBm1uAcF5EN8ZB9smLpu

Fem metoder att styra Västvärlden

Ett sätt för den globala oligarkin att öka sitt inflytande är med hjälp av förment ideella organisationer. En som varit duktig på detta är George Soros med sitt Open Society som pumpar in pengar i olika organisationer med vänsterpolitik och subversiv verksamhet på agendan. Just nu är Georgien utsatt för detta. Många av de internationella organisationer som ses som ”neutrala” är i själva verket styrda av mäktiga globala oligarker genom sin finansiering, som t.ex. FN, världsbanken, valutafonden, WHO. Alla kontrolleras av denna oligarkin säger Lars Bern. Nu under pandemin så har ju WHO varit inblandat och denna organisation är till största del finansierad av Bill Gates som har intressen av att tjäna pengar på vaccin.

Även vetenskapen används av oligarkin för att främja sina intressen. Exempel på det är nu i samband med pandemin att man förfalskar forskningsstudier så att det påverkar många länders sjukvård till att köpa mängder med tveksamt vaccin samtidigt som fungerande billiga läkemedel som Ivermectin inte skulle användas. Definitionen av en pandemi gjordes också om så att Covid-19 skulle klassas som en sådan. Detta hade stor betydelse politiskt och juridiskt för att kunna få ut de icke testade s.k. vaccinerna.

Det har kommit en rapport som visar att Kina har tagit ledningen i 37 av 40 viktiga forskningsområden. Det blir allt tydligare, säger Lars Bern, att vi i Västvärlden spelar bort vårt försprång till Kina. Det kommer leda till att Kina så småningom kommer att vara den hegemoniska makten i världen. Sannolikt kommer då det kinesiska kommunistpartiet vara det som sätter de moraliska reglerna för vad som är rätt och fel.
-------------------

 Jag kan inte mer än hålla med.

En del de fortsätter med samma svada om Vaccinering trots den gräsliga biverkningslista som numera finns tillgänglig och som inte längre kan negligeras. Vår egna Vaccinsamordnare,
Richard Bergström, låter som ett hack i grammofonskivan, faktaresistent som han av allt att döma är!

Men samme man, Richard Bergström låter den 12 februari meddela att Sverige har slängts 8,5 miljoner doser Covidvaccin till ett värde av 1,5 miljarder kronor. Det motsvara nästan en femtedel av allt vaccin som har köpts in. Som lax på löken är han kritisk mot att Folkhälsomyndigheten inte varit tydliga nog!

Jag har bara ett enda att tillägga, polletten har väl äntligen trillat ner, även hos de värsta förnekarna. Människor har inte velat ta dos 3, 4 eller 5. Allt eftersom har väl den riktiga informationen nått människorna!

JA jag talar om överdödligheten som konstaterats världen över efter vaccinationerna.

Amerikansk tidning stämmer EU-kommissionen för "mörkade" vaccin-sms

EU:s vägran att lämna ut en sms-konversation mellan Pfizers ledning och EU-kommissionens ordförande Ursula von der Leyen i samband med ett gigantiskt vaccinkontrakt blir nu föremål för rättslig prövning.

Det är New York Times som valt att ta kommissionen till domstol. Bakgrunden är att tidningen i april 2021 kunde rapportera om sms-meddelanden som ska ha utbytts mellan Ursula von der Leyen och Pfizers vd Albert Bourla inför EU:s största vaccinupphandlingskontrakt för upp till 1,8 miljarder doser av Pfizer/Biontechs covid-vaccin, som Life Science Sweden tidigare rapporterat.

U-kommissionen har vägrat att lämna ut sms:en, eller ens bekräfta att de existerar, när journalister har begärt att få se dem. Det agerandet ifrågasattes av Europeiska ombudsmannen Emily O´Reilly efter en utredning i januari i fjol.

Kritik har framförts om att von der Leyen skulle ha gjort ett avsteg från de spelregler som gällt i tidigare vaccinförhandlingar för att personligen få fram ett preliminärt avtal, istället för att förlita sig på gemensamma förhandlingsteam.

Nyhetssajten Politico och flera andra medier rapporterar nu att New York Times stämt EU-kommissionen och kommer att möta dess advokater i domstol med yrkanden på att de har en rättslig skyldighet att släppa meddelandena.

Europeiska åklagarmyndigheten, Eppo, har inlett en utredning om misstänkta oegentligheter i samband med affärer med covid-19-vaccin inom EU. Flera internationella medier kopplar uppgifterna till ifrågasatta kontakter mellan Pfizers ledning och EU-toppen Ursula von der Leyen.

I fredags meddelade myndigheten att den inlett en utredning kring köp av covid-vaccin inom EU.

"Denna exceptionella bekräftelse kommer efter det extremt höga allmänintresset. Inga ytterligare detaljer kommer att offentliggöras i detta skede", skriver myndigheten på sin hemsida.

Enligt uppgifter i europeiska medier ska det finnas kopplingar till kontakter som ska ha skett på högsta nivå mellan Pfizers ledning och EU-kommissionens ordförande Ursula von der Leyen.

_____

Den krigstörstande och fullständigt sjövilda tanten, Ursula von der Leyen har jag en hel del att säga om. Men nu tar jag andpaus innan jag tar mig igenom den förkrossande sanningen om hur våra s.k världsledande politiker sålt ut folket.

Mest bekymrad är jag när jag inser vilka som ingår, eller lurats med i denna samling omänskliga varelser, som leds av överste-sekt-kokkot Klaus Schwab, World Ekonomic Forum, som i sin bok, som lanserades 2010, alltså före den s.k. pandemins utbrott: hur vi vanliga onödiga skall bli lyckliga, inget äga och decimeras - vi de tärande, som helt uppenbart är i vägen för deras s.k. "Great Resert".


PS. jag beklagar men bloggverktyget är inte längre det allra bästa, texten ändrar sig utom min kontroll. Etiketterna tycks ha försvunnit som man kan lägga till. Men vill du veta hur det förhåller sig måste du faktiskt titta igenom alla länkarna.

OBS. Blogginlägget är uppdaterat 13.3.2023 eftersom en del fallit bort och annat råkade komma i dubbel tappning. Sorry! DS.

 

 

 

..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar