fredag 9 juni 2023

Solcellspaneler, vindsnurror, elbilar och konstgräs på fotbollsplaner är redan nu en gigantisk miljökatastrof.

 Det är så här det blir, när noviserna springer globalisternas ärenden istället för att förstå, att de här s.k. miljöåtgärderna i själva verket är ett byte till ännu fler miljökatastrofer.

Så mycken galenskap är nu på gång att jag en del dagar tänker "Nej, jag har nog bara drömt det här, missuppfattat det hela, det kan inte vara riktigt". Men så inser jag att det är det tyvärr. Det är dessutom betydligt värre än så.

Det verkar inte som om de här s.k. beslutsfattarna inser vilka enorma ytor bara all denna skrot kommer att generera plats/upplag, som det dessutom inte finns någon hantering att ta hand om.

Då har jag inte ens berört allt elände och den enorma korruption som undergrävt hela Sverige. Vi har stadigt blivit ett "vi och de land" och beslutsfattarna tror verkligen på fullt allvar, att de kan fortsätta att utreda, förhala, fördröja och kasta skit på varandra, utan att ha en rejäl strategi för framtiden.

VAD kommer att hända när pendeln slår över, när de svenska medborgarna fått nog. Åker då alla ut ur landet, t.o.m. de som sköter sig och visar att de både vill arbeta, men även vara en del av det svenska samhället.

En del dagar misströstar jag rejält, när jag inser vilken "framtid" mina barn och barnbarn skall tampas med.

Jag tror att jag möjligen kan klara mig undan, eftersom jag nu varit barn under 50-talet och vet hur byteshandel fungerar människor emellan. Men också inte har några större egentliga behov för att kunna ha en tillfyllest tillvaro.

MEN vad händer, när bankerna tillsammans med staten stjäl mina pengar?

Vi är redan där, där de godtyckligt stänger ner människors konton, tar ifrån dem möjligheten till de dagliga behoven, eller bedriva verksamheter som kontrolleras av auktoriserade revisionsbyråer.

Det är inte längre bara fråga om att några globalistpotentater som konfiskerar ryska oligarkers tillhörigheter, eller länder stjäl både jord och land ifrån de som skall ombesörja mathållningen eller logistiken.

Allt oftare tänker jag på hur varje kulturepok försvunnit spårlöst. Det sista som man egentligen VET om dem, det är att allmän dekadens och laglöshet har varit förhärskande.

Trots att jag hela mitt liv varit en livsoptimist t.o.m i de värsta stunder i mitt liv, känner jag att något inom mig har gått sönder. Jag vet att det hänger i hop med att inte ens de små barnen är längre fredade för sexualisering och risk för sexuella övergrepp.

WHO och Skolverket har med öppna ögon satt våra minsta barn som pant för suspekta individer. Öppnat upp för pedofiler att härja fritt.

Jag kan inte låta bli att tänka på f.d. höjdhopparen Patrik Sjöbergs och Dumpens arbete med att freda barnen, där inte samhället ens har en strategi att skydda dem!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar