måndag 15 maj 2023

Vem är Carl Bildt egentligen och vilka sammanhang har han befunnits i. - Det börjar bli rätt intressant, när alltfler har upptäckt hur allt hänger ihop.

 Här är en av alla dessa, Elena Malm.

Hon har lagt ner ett jättejobb på att ringa in Carl Bildt och hans fingrar i alla möjliga syltburkar. Dock inte Estonia, som jag redan skrivit om.

Vi har också kalsongtrickmannen, som ändrade sin förgiftningshistoria så många gånger, att det bara blev skrattretande. Men Carl Bildt träffade honom också i Ryssland på ett "hemligt hotellrum". Ibland är han inte så skärpt Carl Bildt som han vill framstå som, när han sitter i SVT och berättar sin "spionhistoria" på rysk mark.

Gör dig själv en tjänst och följ med Elena Malms jättejobb, som hon har lagt ner.

https://rumble.com/v2nk5r2-systemet-r-riggat.html

Hon skriver i länken:


En gång i tiden trodde jag att Sverige var en demokrati, att vi stod bakom fred och neutralitet, att vi skattebetalare genom SIDA hjälpte människor i världen som hade det svårt. Stolt tog jag del av SIDA:s arbete och kände att jag var en del i att människor fick det bättre. Jag var stolt över mitt land Sverige.

Jag trodde på vallöften och trodde på politiken. Vi i Sverige valde tillsammans hur vi ville att Sverige skulle fungera som land.

Efter hand förstod jag att vallöften inte hade någon relevans, ingen brydde sig om att fullfölja det som utlovats, efter hand förstod jag att det politiska systemet var en fars. Det skulle ge oss en känsla av att vi var med och bestämde. Valfusk som pågått i många andra länder tror jag inte ens behövs i Sverige, för det spelar ingen roll vem som vinner. Agendan ligger klar och vem som helst som vinner ska vara med och driva denna elitiska agenda, annars ryker deras makt. Mycket förmånligt för genomdrivandet av denna agenda är att Sverige består av en mycket lydig befolkning.

För er som sett mina filmer vet att freden är en viktig fråga för mig, efter hand förstod jag att Sverige inte försöker få fred. Inte nog med det, vi är till och med och driver på dessa krig. Politiker som har betalt med landets skattemedel arbetar bland annat för vapenindustrin och SIDA pengar används som en del i den vapenindustriella agendan.

Sverige drivs utan tvekan av en liten elit och en som varit mycket behjälplig i deras agenda är Carl Bildt. Den här researchen handlar om att systemet är riggat och hur Bildt både lydigt och tydligt driver elitens agenda och han går inte lottlös i det arbetet.

Människor i stora delar av världen har förlorat sina liv på grund av Sveriges engagemang i att driva krig och sedan göra pengar på att bygga upp de krigshärjade länderna.

Svensk industri har blomstrat (läs: Wallenberg har blivit farligt rika) och Carl Bildt anser när han lobbar för vapenindustrin att det här handlar om svenska jobb.

I Omtanke,
Elena (swish - 0709526666)

2 kommentarer:

  1. Familjen Bildt har en mycket lång historia det kan man se av det här upplysande avsnittet av "Vår mörka historia, del 2",
    https://www.youtube.com/watch?v=7sVTeoOzQK8

    som även visar på kolonisationsmakten Sveriges ageranden, som varar än i nutiden i allra högsta grad! /Gun

    SvaraRadera
  2. Gillis Bildt förfader till Carl Bildt håller samma stil.

    Dock märkligt att inte Carl Bildt sitter på den åtalades stol i den stora Lundinoilrättegången som skall pågå under flera år.

    Han måste väl ändå i sedvanlig Bildtanda ha haft inflytande över fördrivningen och ortsbefolkningens öde. Det går att jämföra med ickeagerandet i rättegången Shibbye/Persson. Ingennsmickrande bild igen som finns kring familjen Bildt.

    SvaraRadera