onsdag 28 december 2022

I Sverige utvisar Migrationsverket en 12 årig flicka som är född i Sverige - NU är det nog på tiden att Migrationsverket och Regeringen talar om vari det humana ligger i det förfarandet.

 

Demonstration i Gällivare torsdagen den 29 december 2022 kl 12.00 i Gällivare Centrum - skriver Gällivare Närradios Aimo Liukku på Närradions FB sida.

 

Bilden är hämtad från uppropet i social media (FB).

12 årig flicka Duaa och hennes mor skall utvisas till Pakistan, enligt Migrationsverkets beslut.

12-åringen är född i Sverige och har ingen anknytning till Pakistan, där en mycket osäker framtid väntar både mor och dotter.

Krävs faktiskt att SVT om man nu vill kalla sig ett humant rättssäkert land intervjuar någon av partiledarna i den svenska regeringen, hur i hela fridens dar man kan tycka att detta är acceptabelt.

Så här har uppropet via social media sett ut:

Vem ger oss rätten att skicka en tjej på 12 år som är född och uppvuxen i Sverige till ett land hon aldrig besökt i hela sitt liv, ett land hon inte kan ett ord av språket, ett land där hon inte har några mänskliga rättigheter som flicka , ett land där hon kommer bli bortgift bara om något år, föda barn som barn själv. Hur ska denna svenska tjej från lilla Gällivare kunna förstå och acceptera en värld där hon inte får gå i skolan , inte får lämna hemmet ensam , inte får klä sig som hon vill, inte får älska den hon vill i framtiden. Hur ska hon kunna göra sig förstådd i ett land där hon inte förstår vad människor säger , inte kan läsa en text.

Migrationsverket Anser alltså att denna tjej som föddes här för 12 år sedan , som gått i svensk skola , som bara har svenska vänner , aldrig knappt har träffat en människa från Pakistan förutom sin mor , aldrig ens besökt landet Pakistan INTE kan ANSES ha tillräckligt stark anknytning i Sverige för att stanna och ska till sitt HEM land. Varför är Pakistan hennes hemland varför???? , det enda spår hon bär från Pakistan är hennes hudfärg , så då frågar jag Migrationsverket , är det hudfärgen som avgör ?

Hon är svensk i hjärta själ och borde ha fått ett svenskt medborgarskap för massa år sedan , hon har rätt till sin svenska identitet precis som vilken annan svensk tjej som helst.

Migrationsverket utför ren och skär misshandel av denna flicka , istället för att få vara ung och lycklig är hon livrädd , olycklig , sömnlös och mår fruktansvärt dåligt.

Allt hennes mor ville var att skydda sin ofödda dotter från det fruktansvärda hon själv fått uppleva i sitt hemland. Nu ska hon tvingas ta sin dotter till detta land , hur förklarar man något sånt till sin dotter.

Migrationsverket ni borde skämmas hur ni kan behandla ett oskyldigt barn på detta vis , hur har ni ens skam i kroppen att skicka ut hennes utvisningsbeslut lagom till jul.

Jag skäms över mitt land.

Älskade Tahira och Duaa vi slutar aldrig kämpa för er ❤️

Snälla dela dela dela hjälp oss i kampen…..


På annan plats finns att läsa fakta:


I Sverige gör man skillnad på män och kvinnor, trots att kvinnorna saknar rätten att bestämma sina liv, det gör männen åt dem.

 S+MP-regeringens nya undantagslag – med stöd av Centerpartiet – om s k ”ensamkommande” gav dem rätt att stanna i Sverige, trots att de saknade skydds- och asylskäl.

Antalet asylsökande som själva uppgivit att de är ”ensamkommande” och som kan omfattas av den s k Gymnasielagen har idag utökats från 9 000 till nästan 11 000 som skickats av familjen till Sverige för ett bättre liv för inte bara dem utan även för familj och släkt.

Ca 97% av dessa ”ensamkommande” utger sig för att vara afghanska medborgare, men eftersom ingen har några identifikationshandlingar så är det ingen som egentligen vet vad det är för människor.

Vi vet inte ens vad de heter. Många uppger olika namn eller stavar själva sina namn olika och har utnyttjat detta i olika situationer. Många har t.o.m uppgett ett annat namn när de väl fått uppehållstillstånd.

Inga språkkrav finns. Hur har politikerna tänkt att de ska kunna studera i Sverige när dessa män inte kan svenska? Många har aldrig ens gått i skola tidigare, trots att de är 20-30 år gamla.

Expressens granskning av de ”ensamkommande” som i samordnad och organiserad form tagit sig till Sverige visar följande:

• 99,4 procent är män [av ca 9 000 är 52 kvinnor].

AFGHANER SOM BOTT HELA LIVET I IRAN ELLER PAKISTAN

• 13,5 procent uppgav själva att de var födda i och hade bott hela livet i antingen Iran eller Pakistan.

MINST 49% FRÅN IRAN

• 49 procent har själva uppgett att de bott i Iran i minst ett år innan de kom till Sverige. I snitt uppgav dessa personer att de bott i Iran i 10 år.

Varför bifölls beslutet av C, MP, V och S om amnesti, trots Expressens avslöjanden innan riksdagen beslutade i frågan?

Sverige har blivit det godtyckliga landet.

• 0 procent hade giltiga ID-handlingar när de sökte asyl. [Alla hade tappat sina mobiler som de använder för kontakt med familj och släkt.]

• 78 procent har fått sin ålder uppskriven till 18 år [vilket innebär att de bedömts vara mellan 18 och 100 år] av Migrationsverket vid beslutstillfället.

Minst 57% levde utanför Afghanistan innan de kom till Sverige

• 46 procent har själva uppgett att de levt i Afghanistan innan de kom till Sverige. Av dessa bedömdes 2,6 procentenheter som inte trovärdiga i beskrivningen av sin hemvist.

 

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar