onsdag 11 augusti 2021

Den 223:e dagen 2021 - och mailboxen blev än en gång föremål för alla dessa allsköns löss som huserar vilt omkring sig.

 Skall jag inte få hjälp med mina erektionsproblem, så kan någon "hett" dam tillfredsställa mina manliga lustar. Trånande längtande efter min manliga kropp, eller var det kanske rent av snopp? Jag minns inte riktigt hur det var.

Men det kan vara rätt komplicerat och i vissa fall utifrån det faktum, att jag trots allt inte är någon man och absolut aldrig känt någon dragning åt det kvinnliga hållet på det planet.

- JA, jag antar att det är mitt kokheta namn GUN, som är vilseledande för de stackars lössen. - Så Sorry, det blir inte några svarsmail till trånande, längtande och understundom upphetsande damer, inte heller till några unga hingstar.

Ibland slås jag av tanken, att jag borde kanske ha plasthandskar på mig när jag öppnar min inkommande mailbox.

Jag har också lyckats spårats upp för ett större arv otaliga gånger. Jag har avsevärda summor på några bitcoinkonto, som jag enkelt kan få tillgång till, skatteåtebäringar, jag har vunnit... Några påstår sig t.o.m. ha knäckt mitt lösenord och presenterar det ena halvtaskigt förslaget efter det andra (som bevis).

Medan andra kan se i sina kristallkulor och tja, det är allsköns utfästelser, förutom då att jag rensar bort 100-talet skräpmail från diverse suspekta företag dagligen och Telia varnar ständigt för att min mailbox börjar bli full. Några filter och skydd verkar inte heller funka. Hela datorn läcker som ett såll...

Jag blir ärligt och uppriktigt talat allt oftare försatt i det tillståndet, att det pyser ur mina öron och Telia verkar inte heller var någon säker leverantör av något överhuvudtaget nu för tiden.

Därför att även Telia ägnar sig hellre åt humbug än värna sina kunder. Totalt tondöva har de också blivit, när de inte ens värnar våra mest sköra i samhället! Jodå, jag har nu försökt att t.o.m skriva till Telias styrelseordföranden, som skickade det vidare till en förstå-handikappad sekreterare, som fö slutligen gick i barnledighet och DÄR tog min energi slut. Två (2)år räckte för min del att "jobba gratis" med ansenlig tid i telefonkö och framför datorn. Det hela löstes på ett icke tillfredsställande sätt och ett bestående ekonomiskt tillkortakommande, men någon kund har de inte längre kvar som abonnent. - Det hela ledde till att även jag valde bort Telia som mobilleverantör!

Det enda som är säkert med Telia är att det blivit alltmer hysteriskt och absurt skrattretande dyrt. Överhuvudtaget hela detta tekniksamhälle, som försöker att få mig i sitt grepp och bevaka varje steg jag tar, har fått mig att överväga att gå in i total radioskugga för omvärlden och inte minst kontrollsamhället.

Emellertid var det nu ett tag sedan jag fick liknande hotelsemail. Men nu är dessa också tydligen aktuella igen. Nyss trillade detta mail ner vilket nog kan klassas som "fördröjd utlösning", (skickat 4 augusti och idag är det den 11 augusti). Avsändaren kanske borde prova någon av mina tidigare mail jag fått för "problemet med fördröjd utlösning". Jodå, det verkar finnas lösningar även på det planet!

 -----Ursprungligt meddelande-----
Från: cc@digitalsystemindo.com [mailto:cc@digitalsystemindo.com]
Skickat: den 4 augusti 2021 16:33
Till: här stod min mailadress
Ämne: [Suspected Spam] underrättelse

 Hälsningar! Jag måste dela dåliga nyheter med dig.

För ungefär några månader sedan har jag fått åtkomst till dina enheter som du använder för att surfa på internet.

Efter det har jag börjat spåra dina internetaktiviteter. Här är händelseförloppet: Någon gång

sedan jag har köpt åtkomst till e -postkonton från hackare (nuförtiden är det ganska enkelt att köpa sådant online).

Uppenbarligen har jag lätt lyckats logga in på ditt e -postkonto

Om du tvivlar kan jag göra några klick med musen och alla dina videor kommer att delas med dina vänner, kollegor och släktingar.

Jag har inte heller något problem att göra dem tillgängliga för allmänheten.

Jag antar att du verkligen inte vill att det ska hända, med tanke på specificiteten hos de videor du gillar att titta på,

(du vet helt vad jag menar) det kommer att orsaka en riktig katastrof för dig.

Låt oss lösa det så här: Du överför $ 1650 USD till mig (i bitcoin -ekvivalent enligt växelkursen vid tidpunkten för överföringen av pengar),

och när överföringen är mottagen kommer jag att ta bort alla dessa smutsiga saker direkt.

Efter det kommer vi att glömma varandra. Jag lovar också att inaktivera och ta bort all skadlig programvara från dina enheter.

Lita på mig, jag håller mitt ord. Detta är en rättvis affär och priset är ganska lågt,

med tanke på att jag har kollat ​​in din profil och trafik ett tag nu. Om,

om du inte vet hur du köper och överför bitcoins - kan du använda vilken modern sökmotor som helst.

Här är min bitcoin plånbok: 1P9JechND5yGa9HhKh6hH2R2u2nwRYryMx

Du har mindre än 48 timmar från det att du öppnade det här e -postmeddelandet (exakt 2 dagar).

*****

VAD blir då mitt svar.

Nej jag svarar inte på några mail, utan rensar bara helt sonika bort allt. Men svar blir nu här i min blogg till alla som skickar mig mail, som jag inte bett om att få, inte heller har någon anknytning till, hur jag ser på er existens och hela problematiken:


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar