torsdag 7 november 2019

Facebook är ett unikum av dubbelmoral - men de lyder väl under den socialdemokratiska partipiskan förstås!

Jag blev inte så lite förvånad när jag loggade mig in imorse för att läsa ett meddelande på Messinger, som ligger på FB.

Helt plötsligt dök det upp ett meddelande att jag inte kunde göra inlägg på 24 timmar eftersom FB hade stängt av mig p.g.a. av att jag hade publicerat ett inlägg som bröt mot FB:s policy. HÄPP!

Jag vet att jag har svarat med med att länka i en allmän tråd där det diskuterats nyhetsinslag, men jag lägger inte in dylika politiska inlägg på min egen FB-sida, som förhoppningsvis inte kan läsas av andra än de få jag har lagt upp som vänner.

Det hör inte hemma i min vänkrets att diskutera politik, jag har respekt för det fria ordet och klipper av de som inte respekterar det. De raderas från min smala FB-farstu om de fortsätter att lägga ut politiska inlägg på sina FB-sidor.

Så här stod det i meddelandet från Facebook:


Ett folk, Ett parti – Socialdemokraternas historia
00:00:00 - Prolog 00:03:38 - Rasbiologi 00:23:06 - Nazisterna 00:43:26 - Judarna 01:08:55 - Tandexperimenten 01:19:34 - Tvångssteriliseringarna I 100 år har ...

https://www.youtube.com/watch?v=W56ZKUVECWs

Mao så lägger sig FB i Sveriges dokumenterade historia och vill tillrättalägga den enligt den socialdemokratiska partipiskan!

Jag i egenskap av också samisk härkomst undrar om FB också tänker ta bort inlägg som jag gjort i den allmänna debatten och som f.d. miljöpartiet språkrör Gustav Fridolins dokumentär i 3 delar också kommer att förbjudas av FB, det är också uppgifter som Gustav Fridolin hämtat ur Riksdagens egna arkiv, precis de som finns om "Ett folk, Ett parti - Socialdemokraternas Historia - som den aldrig tidigare har berättats" och som blev anledningen till att FB stängde av mig!

https://www.youtube.com/watch?v=7sVTeoOzQK8





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar