lördag 28 september 2019

Greta Thunberg offret för penningmakter - Själv undrar jag när hon skall bryta ihop, som människa och när hennes föräldrar skall ta sitt ansvar! - Världen har blivit en enda stor bluff!

 
Ägna 20 minuter av din tid och lyssna på youtubelänken.
Lars Berns nya bloggadress för den som är intresserad:

https://anthropocene.live/

https://antropocene.se/ här är adressen till den tidigare, som fick tekniska problem. Men där man också kan läsa om socialdemokratins sista hopp om överlevnad, som den stora invandringen stod för.

Vad vill jag nu då, kanske du tänker efter att ha fått röriga ledtrådar. Tja, jag tycker att världen bara blir alltmer snurrig. Jag undrar egentligen bara hur det här kommer att sluta.

Klimat, havererad migrationspolitik, orättvisorna som håller på att dra isär hela Sverige, Trafikverkets glada fest där de håller på att utarma den svenska statskassan med sina utopibyggen som initierats av inavlade politiker. Samhällssystemet som uppvisar sådan inkompetens och brister att jag bara kan tänka: om det inte vore för mina barn och barnbarn skulle jag inte bry mig, utan sätta mig lugnt och bara åse när skutan sjunker och bluffen slutligen avslöjas.


Jag lärde mig i mycket unga år att skärskåda lögner och lögnaktiga personer, jag kan säga att den förmågan har jag inte förlorat, snarare är det så att den har blivit överaktiv. Så snart jag möter en oärlig människa eller någon som har sin egna dolda agenda så har jag redan luktat mig till det innan de ens öppnat munnen.

Ta bara det här med den masshysteri som nu pågår som bäst, människor travar ut i horder utan att stanna upp och tänka till. Hjärntvättade och programmerade! Människorna har blivit aktivister av alla tänkbara slag.

Själv höll jag nästan på att köra av vägen en morgon när jag satt i bilen och lyssnade på bilradion, nu skulle man t.o.m. ha mjölkskam! Eleverna får vegetarisk mat i skolmatsalen, till följd av att de inte orkar med skoldagen, alla tvingas in i denna diktatur att anamma det fullständigt galna och huvudlösa.
Greta Thunbergs tal i FN fick mig att nästan gå upp i taket! Det fick mig att inse att hon har trissats till gränslandet sammanbrott av penningmakten, som har sin egen agenda! - VAR är hennes föräldrar undrar jag? Greta Thunberg är faktiskt ännu inte myndig!

Greta Thunberg skriker nästan ut att i talet i FN: "ni har stulit min barndom", hon är fylld av hat och tårar och i uppenbart affekt!

Milda makter lilla flicka är det någon som stulit din barndom så får du vända dig till dina föräldrar.

Personligen undrar jag över Greta Thunbergs skolgång och det dubbla budskap om hennes betyg. Vilken skola har hon EGENTLIGEN gått i, det hela är mycket märkligt och dunkelt. Bara ännu en dold agenda syns i kulisserna.

Men det som är mycket allvarligt är hur vi vilseleds från Regeringskansliet, de är väl enbart tacksamma över alla dimridåer som kan läggas ut. Vi behöver skyddas ifrån pengamakten som råder i världen. Men vi behöver snart skyddas från oss själva om detta får fortgå.

Jag är inte religiös men jag tror jag börjat förstå vad som står i Bibeln om den yttersta dagen, när vi inte kan skilja vän från fiende, när vi t.o.m. inom familjer börjar ta död på varandra. - NEJ, jag kan inte texten, bara ordalydelsen...
I somras var jag och min dotter på kurorten Mösseberg eftersom jag behövde en välbehövlig paus, anledningen är att sjukvården inte fungerar. Men det var väl knappast någon nyhet. Folk hinner dö i sjukvårdskön.

Innan vi checkade in på Mösseberg åt vi lunch inne i Falköping. Vi satt utomhus och jag slogs än en gång av mängden fullt arbetsföra människor som definitivt kommit till vårt land tämligen nyligen på vårt socialförsäkringssystems och gemensamma statskassas bekostnad. De går och slår dank precis överallt varthän man än kommer i Sverige. De är alla välklädda med en mobil i högsta beredskap.

Jag blir ärligt och uppriktigt sorgsen eftersom jag vet hur livet blivit för våra äldre, funktionsnedsatta. Sista sparbetinget som skall drabba denna utsatta grupp är att man t.o.m. skall  dra ner värmen i äldreboendena. Dvs. samhällssystemet ägnar sig åt att sparka på våra egna mest utsatta vi har.

Vi gick in i domkyrkan i torsdags, som under många år var min och barnens kyrka när vi bodde i centrala Göteborg. Jag brukar gå dit och tända ljus för mina kära, eller i vår egen lilla kyrka, eftersom jag är långt ifrån deras gravar.


De hade gjort en liten "barnhörna" i nära anslutning till minnesrummet i Domkyrkan. Vi kikade in där till barnbarnets stora glädje. Hon slog sig ner och började rita. Jag och Herr H var något fascinerade över en del teckningar som fanns upphängda.

Frågan är sannerligen motiverad! Ja, hur mår man när man blivit uppspikad på korset?😜

Jag börjar förstå den agitator som Jesus med största sannolikhet torde ha varit. Han reagerade emot orättvisorna i samhället, där man idag vet att barnen som levde under denna tid var fruktansvärt undernärda. Jesus själv torde inte ha tillhört de fattigas skara efter ny forsknings sista rön.

Men det som var mest störande var att än en gång få upptäcka hur Domkyrkan blivit kapad av tiggarna! Bokmässan startade i torsdag och i Domkyrkan hade man ett föredrag i dess anda. Mitt i föredraget som pågick där framme vid koret så trillade det in två av dessa tiggare. De hade helt uppenbart gjort sig hemmastadda i Domkyrkan.

Den som nu tror att de satte sig längst ner i Domkyrkan tror fel, nej de tågade fram där åhörarna satt och där började de helt ogenerat att föra ett samtal sins emellan och därmed störde de föredraget!

Jag studerade vad som skulle hända. Den runda prosten, förlåt att jag skriver så, men tänkte genast på versen "vår prost är rund som en ost", när jag såg henne skrida fram tidigare med mobilen i högsta hugg. Nu satt hon dock försjunken i sin egen lilla värld, fortfarande med mobilen som enda intresse!

Medan de störande tiggarna havererade föredraget fortsatte hon att ogenerat studera sin mobil, som hon hade gjort ända sedan vi anlände till Domkyrkan. Tiggarna fick hållas en bra stund innan någon av de övriga ansvariga gick fram till dem och helt uppenbart förklarade att de inte kunde hålla på med sitt samtal.

Det var med en sur min som kyrkorummet lämnades med en protest, nästan så vi höll på att överkörda av den av den tiggaren som drog en "dra-maten" efter sig!

VAD har det blivit av vårt Sverige egentligen?


Nacka församling startade för flera år sedan en stiftelse för att samla pengar till ett moskébygge i Fisksätra! Jag vet en som då gick ur den svenska kyrkan. Uppenbarligen har svenska kyrkan blivit bra på att vända även andra kinden till.

I somras bad en busschaufför i Värmdö under sin rast och en passagerare fick vänta med att gå på bussen. Han skulle be sin bön.

Jag undrar: Har vi inte misslyckats katastrofalt med ”flyktingmottagning” på den mest fundamentala grunden? Regeringen, hela samhället och rättsväsendet har anammat den ohejdade laglösheten som blir allt värre och spritt sig i stort sett överallt i vårt avlånga land.





 


5 kommentarer:

  1. https://bakomkulissernabiz.wordpress.com/2019/09/23/foretagen-bakom-gretas-korstag/?fbclid=IwAR35yeM1j8Xa-_3NLCyoDecS5l7qA4tRMZUI_VxfZTQF-rSQ0UY-gD3soDw

    Här kan man läsa om hur hela den bedrägliga soppan är iscensatt. Greta Thunbergs föräldrar är i allra högsta grad inblandade liksom "folket med pengarna".

    SvaraRadera
  2. Det här är fullständigt urspårat i den svenska pressen. https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/g7j591/rysk-statsvetare-tydligt-att-greta-ar-nervsjuk
    Jag vill inte kalla Greta Thunberg för nervsjuk, men vid talet i FN så uppvisade hon ett ALARMERANDE hälsotillstånd!

    Cirkusen runt henne försöker dessutom med en dåres envishet påstå/göra gällande att det är Greta själv som är ensamfixaren av hela den här globala mediacirkusen! Vilket faktiskt gör mig riktigt upprörd, man skall vara bra naiv om man tror att det här har hon gått till att vara, från sitt ursprungstillstånd. ALDRIG men min fot sa benet och djupt tragiskt att föräldrarna inte stillar sig och tar hem henne och pusslar ihop en acceptabel vardag för henne!

    När man inte kan förstå att föräldrarna faktiskt utsätter sitt barn, som dessutom ännu inte är myndigt, för något som jag personligen själv aldrig skulle utsätta mitt tillräckligt utsatta barn för, måste man nog stilla sig!

    Media är precis lika ansvariga som föräldrarna, som kastat Greta Thunberg åt vargarna. Därför att vargar är det som drar i kulisserna, de har en egen agenda som är svårt att bara bortse ifrån!

    SvaraRadera
  3. https://bakomkulissernabiz.wordpress.com/2019/09/23/foretagen-bakom-gretas-korstag/?fbclid=IwAR35yeM1j8Xa-_3NLCyoDecS5l7qA4tRMZUI_VxfZTQF-rSQ0UY-gD3soDw

    läs hela inlägget där framgår klart och tydligt att föräldrarna försökt att hitta en väg för sin dotter, som dessvärre gick ut på att exploatera henne.

    SvaraRadera
  4. Är Greta Thunberg en tidsresenär? | Aftonbladet
    https://www.aftonbladet.se › ...
    för 44 minuter sedan - Är Greta Thunberg en tidsresenär?
    I nuläget har hon varken bekräftat eller dementerat ryktet. Slut citat.
    Enligt rykte har hon kommit för att varna oss om framtiden.
    I så fall borde hon ha kommit från framtiden och inte från 1800 – talet. Bilden på dubbelgångaren togs, påstås det, under 1890 – talet. Med normal livslängd torde hon i så fall ha varit vid liv ännu på 1950 – 1960 talet. Nog snarare så att bilden är från en avlägsen framtid då civilisationen som vi känner den är en skugga av sitt fornstora jag.

    SvaraRadera
  5. Nej, jag tror inte att Greta Thunberg är någon tidsresenär. Lika lite som jag tror att någon ny Messias skulle ha återvänt till jorden i form av en bokstavsflicka i flätor och butter uppsyn, som har en diagnos som varje upplyst person bör känna till är en konsekvens av hennes privata ryggsäck. Hela hennes kit ingår i den problematiken hon lever med.

    Jag vill inte ens kalla det för konspirationsteori, även om jag numera är införstådd med att det finns ingen egentlig död, mer än att kroppen ohjälpligt faller bort. Vi är energi och energi kan aldrig utplånas, bara omvandlas. JA, jag tror på kvantfysiken.

    Men i så fall har även jag ett uppdrag att utföra i detta nya liv/ i stora stycken är en upprepning från Spanien med dödsdag 1427, som kanske är anledningen till att jag är som jag är och kämpar för det jag tror på.

    Jörgen Sundvall, Gränna https://sseah.se/om-oss/
    sa något klokt till mig, med utgångspunkt till vad jag själv suttit och berättat i hans hypnosfåtölj: "Samma herrar bara annorlunda hattar". I det ögonblicket han sade det kändes det som om han drog en sanningens essens. Jag bär den meningen med mig sedan dess och mycket känns förklarat.

    Eftersom det gamla fotot, som liknar Greta Thunberg inte är känt vem det är. Så tror jag nog att vi skall lämna den teorin. Hon är dessutom inte i skick att sätta sig i någon hypnossoffa.

    SvaraRadera