tisdag 30 juli 2019

Vad är det för vettvillingar som hemsöker mig på min mailadress?

Idag blev måttet rågat!

Efter att ha fått tips i flera månader nästintill dagligen om hur jag skall tillfredsställa min kvinna, få en 8 cm längre kuk (ja, det stod så)
så trillade som grand final detta in i min mailbox idag, man kan tappa andan för mindre. Det var droppen som fick bägaren att rinna över eftersom jag verkligen inte är intresserad av att "träffa någon" och definitivt inte är inne på några dylika webbsidor. Jag sitter "nöjd" sedan mer än 23 år tillbaka och kan överhuvudtaget inte tänka mig någon annan vid min sida och definitivt ingen kvinna! Blotta tanken får det att vända sig i magen:



Från: Tender Ekaterina [mailto:durrftyraql@outlook.com]
Skickat: den 29 juli 2019 21:21
Till: här stod min mailadress
Ämne: Gun Ek


Halsning!
Hur mar du?
Jag skulle vilja traffa dig. Jag letar efter palitlig relationer pa webben Network. Jag heter Katya. Jag ar kul och latt att kommunicera kvinna. I jag foredrar en halsosam livsstil|jag har inga daliga vanor|stod for sund livsstil}. Jag roker inte och anvander inte alkoholhaltiga drycker. Jag gillar att gora fitness. Om du ar intresserad i fortsattningen av var dating, skriv mig svaret. Om du har en onskan, jag kan skriva till dig mer om dig sjalv. Jag har aldrig haft en man och jag har inte barn. Snalla, tell mig mer om dig. Jag ivriga att {traffa|bekanta dig och ta reda pa du battre. Om du kan snalla bifoga dina image. Och da jag skickar min image.
Jag vantar svarbrev med enorm otalighet.
Basta halsningar, Katya.


Vad är det för stolpskott som finns på nätet. Gun är ingen mansnamn, i så fall vad skulle det betyda? Revolver? pistol? Visserligen har jag skojat och haft rätt roligt när jag bokat hotellrum utomlands och man svarat mig med "Mr Gun" att reservationen är mottagen.

Jag jag undrar på fullt allvar:


Sitter det nu någon där ute på nätet och tänker Ah, vilken man, han vara hårdkokt (minus försök till längre kuk, eller hur jag skall tillfredsställa min kvinna) heter GUN (revolver!)

Glöm det!

Gun är ett namn på bl.a. en Valkyria som är fullt jämförbart med en amazon.

Jag hoppas att min pappa och min moster Alice, som envisades med att jag skulle bära detta namn, ber mig om förlåtelse där de nu finns i sin himmel sedan väldigt många år tillbaka! Jag har aldrig känt mig bekväm med detta namn, utan det har känts som en kvarnsten runt min hals. Tydligen har inte omgivningen heller tyckt att det varit ett passande namn, därför att otaliga är de namn som de har försökt att döpa om mig till. Den ende som kunde uttala mitt namn, Gun, var min pappa utan att det lät som ett skällsord! Hur kul är det på en skala 1 - 100? = 0,72 minus!

Människor med andra språk kallar mig för GON - kul va? Låter som de fått en tupp i  halsen.



Är det nu någon som sitter inne med några tips hur man havererar någons mailadress, så kom igen! Förklara för mig hur jag skall bära mig åt därför att nu står jag inte ut längre. Stänga ner min mailbox är inte något alternativ överhuvudtaget för den som nu tycker att det är en enkel och smart lösning.

Jag har aldrig trott på hämnd tidigare i mitt liv, men de sista åren har jag på allvar börjat ompröva min inställning även till det. Inte så jag har lust och springa och döda folk "men just ge igen". Det tog mig 68 år att ta mig hit men nu ÄR jag verkligen där!

Jag har dessutom tagit fast att pennan är mäktigare än svärdet! Så huk er alla som vet med er att ni inte varit det ni borde ha varit. Stort som smått.

Varje dag får jag rensa min mailbox från dryga 50 vedervärdiga saker som jag inte bett om att få. Det finns en ständig varning från Telia att min mailbox är nästan fylld. Men Telia själv kan inte göra något åt denna hemsökelse! Den s.k. hjälp de kunde bistå med är bara skrattretande. AMATÖRER!

Jag har vänner som inte längre kan skicka mig saker och ting som de vill göra därför att några kompletta galningar har bestämt sig för att skicka mig allsköns skit som de tror att jag är intresserad av: Bitcoin, låna pengar, banta medan jag sover, köpa allsköns salvor, vitaminer, mineraltillskott, kosttillskott, de skall spå mig, utöva woodokrafter och svart magi, några knäppgökar tror sig t.o.m. ha knäckt mina lösenord och skickar mig riktiga hotelsebrev för de fall att jag inte skickar dem en rundlig summa pengar, sedan erbjudande av allsköns goja från coop som har några idioter som skickar mig allt möjligt från diverse konton, flygbolag som ger mig ditten och datten - den här listan kan göras väldigt lång och så avdelningen förstås: det djupt personlighetskränkande = det som blogginlägget började med! För det mesta skickar det mailen i dubbel upplaga, för att håret verkligen skall lätta när jag öppnar min mailbox!

Jag inser nu när jag börjar räkna upp allt som dräller in i min mailbox börjar bli tröstlöst mycket. Inkl. rena rama bedrägeribrev där man utger sig från att vara jag som är avsändaren till människor jag har en relation till på ett eller annat sätt och där man ger sken av att mailet kommer från mig och jag har något att tipsa de stackars mottagarna om.

Jag har också ett att erbjuda alla dessa som hemsöker min mailadress:

MÅ  ÖKNENS  ALLA  KAMELLOPPOR  HEMSÖKA  ERA ARMHÅLOR!


Det är en betydligt lindrigare form än i den
kusliga sången där Gun är en av tolv valkyrior som på en makaber vävstol, med avhuggna huvuden som tyngder och tarmar som varp väver utgången av slaget vid Clontarf. Något som satte slut på något vedervärdigt som pågick!

Eller i nordisk mytologi där valkyriorna är kvinnliga väsen som förde döda på slagfältet till gudarnas värld. En valkyria var en psykopomp (=
ansvarig för att slussa över nydöda själar till livet-efter-detta), en religionshistorisk term som betyder "Själaförare".

Nej, jag tror inte att det finns något egentlig död, bara kroppens fullständiga sönderfall och död. Vi är inte blott endast "kött och blod", det blir man varse första gången man körs in i en Magnetkamera och av ren och skär nyfikenhet trillar över i kvantfysikens mystiska värld, där man kommer till en viss punkt och sedan är allt plötsligt oförklarligt, dock evigt och utan synbart slut.

Vi är energi och energi kan aldrig utplånas, endast omvandlas. Det får vara bra med den kunskapen för min del.




1 kommentar:

  1. Hej Gun!

    När det kommer till spam så är det väldigt krångligt då det oftast handlar om olika sändare samt olika ämnen. Vi jobbar dock såklart med att stoppa så mycket vi kan.

    Det jag kan rekommendera är att ställa in filter. Läs mer om hur du gör detta här: https://www.telia.se/privat/support/info/bli-av-med-skrappost

    Ha en fin dag! =)

    //Daniel, Telia Kundservice

    SvaraRadera