lördag 15 juni 2019

"IS-dotterns barn fortfarande fast i fånglägret", står det i rubriken - NU börjar jag bli både trött och less att behöva läsa dylika snyftreportage om terrorister.

Det hela börjar i Göteborgs-Posten med en grundläggande historik om vem "Emma" (fingerat namn) är och hennes bakgrund. Eftersom facit redan finns behöver man inte vara atomklyvare för att förstå att det handlar om fanatisk hjärntvätt och inget annat.

Det finns inget normalt i att ansluta sig till en terrorverksamhet vars enda syfte är att ta död på alla "otrogna hundar", allra helst på ett så grymt och avskyvärt sätt som bara är möjligt. Det finns inget humant eller normalt i deras sätt att leva.

https://www.gp.se/nyheter/g%C3%B6teborg/del-1-dottern-som-blev-is-hustru-1.15030102

Idag serveras jag åter fortsättningen av snyfthistorien i Göteborgs-Posten under rubriken "IS-dotterns barn fortfarande fast i fånglägret". 

Den artikeln går ej att återfinna på Göteborgs-Postens webbtidning - utan här får istället en annan länk bifogas:
https://www.pressreader.com/

Min frukost hinner kallna medan jag läser och när jag är klar är jag så upprörd att jag bara dukar undan den orörda frukosten.

Pappan till s.k. "Emma" beklagar sig över att de ringer till UD i stort sett varje dag, utan att de får något svar. Ibland så får det mig att undra hur det står till egentligen hos de här föräldrarna som lever i en förnekelse, att de överhuvudtaget har kunnat bli så patetiska.


En dotter som gift sig med inte mindre än tre IS-makar, som nu enligt uppgift är döda. Dottern har anslutit sig till IS redan 2013, dvs. lämnade Sverige för 6 år sedan. Jag vill verkligen inte att en sådan person skall beredas tillfälle att få återkomma tillbaka till Sverige!

Precis som alla andra som rest och anslutit sig till IS har de gjort sina val. De har valt bort Sverige.

Vi har i Sverige nog med problem med de som redan huserar runt i Sverige och med en Regeringen/Regeringar inkl. naiva politiker, som inte insett vad det är som håller på att ta form i det här landet.

De inser inte det trots att hela det svenska samhället har spruckit mitt itu på alla tänkbara sätt, förstår ändå inte sådana enkla saker som "orsak och verkan". Dagligen hör vi talas om hur den kriminella och terrorvärlden har tagit över, hur stor del av svenska befolkningen har blivit akterseglade.

Politiker och naiva människor fortsätter att tro att det bara är i den kriminella världen som detta pågår, att det inte drabbar någon "oskyldig" i det här landet. Så är det naturligtvis inte, det drabbar och kommer att drabba allt fler, det är oerhört dyr apparat att bara "mota Olle i grinden", dvs. man lägger enorma summor på något som inte bör ges någon näring överhuvudtaget, utan utrotas i grunden.

De här naiva människorna vare sig de är politiker eller bara allmänhet, de har lyckats förvandla ett blomstrande land till aska! Man skall vara tämligen inkompetent om man lyckas förstöra ett helt land på sådant sätt som skett i Sverige.


Klockan börjar närma sig fem i tolv och det är bara försynen hittills, som gjort att det ännu inte skett något större terrorbrott, eftersom även svensk domstol är fruktansvärt naiva. I Sverige av idag kan man skaffa sig enorma mängder med sådant som går att efterlikna det som Anders Behring Breivik iscensatte och ändå anser svensk domstol att det inte går att döma till brott! - Jag slår mig för pannan...

Om IS-dottern är det 2 steg fram och 15 ologiska rader bakåt i reportaget! Pappan till den här IS-dottern "Emma" verkar sakna alla former av logik. Han talar om att dottern inte är villig att lämna ifrån sig barnen för att få hem dem till Sverige. Han säger att "ingen mamma vill ju lämna bort sina barn utan att veta var de hamnar". - Om den pappan ännu inte har förstått det hela så räknar dottern inte sina egna föräldrarna som ett alternativ till att lämna ifrån sig sina små barn för att dessa skall överleva. Hon ser hellre att de dör i lägret där IS-kvinnorna i al-Hol har en egen moralpolis, som med hot och våld försöker upprätthålla terrorsektens ideologi i lägret. Mao är "Emma" fanatisk intill sista andetaget! Mer olämplig förälder får man faktiskt leta efter.


Europol oroas av att terrorrörelsen IS i allt högre grad söker unga kvinnliga rekryter. Naturligtvis har IS, ett gäng alfahannar, redan från första början insett hur deras skräckvälde skall kunna leva vidare. Sätta barn till världen utan kvinnor och få imperiet att växa det har de förstått redan i ett inledande skeende inte är någon lösning på ett framtida världsimperium. 

Beklagansvärt är dock att Göteborgs-Posten och annan svensk ledande media ger IS obehindrat med PR, när de fortsätter sin s.k. rapportering. - Stryp all rapportering så finns det ingen näring att hämta till denna terrorgrupp. Folk har en tendens att hänge sig åt snyftreportage istället för att inse vad det här handlar om. Så enkelt är det bara.

Göteborgs-Posten borde därför omedelbart hämta hem sin utsända fotograf Stefan Berg och reporter Hampus Dorian, därför att i Sverige finns det massor av sådant som verkligen borde sättas fokus på, men där det råder fullständig tystnad.

Jag ifrågasätter verkligen om sälja lösnummer skall gå före att se till att det här landet skall ha en enda chans till fortsätt överlevnad.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar