lördag 2 februari 2019

Centerledaren Annie Lööf efterlyser mer hyfs, mindre hat och talar om en ny riktning för Sverige.

- Jag har faktiskt inte varit med om ett sådant respektlöst hat tidigare, sa Annie Lööf och efterlyste gränser för vad man får säga till en annan människa på gatan, i affären, i brev eller på sociala medier.

Men hon glömde Riksdagen, partiledardebatter i TV etc och inte minst kom hon inte ihåg sig själv.

Annie Lööf är en av de värsta respektlösa mobbarna, som knallar omkring i den där skon hon skall tugga i sig.

Jag var på väg hem i fredagseftermiddag från ett demensboende när jag satt och lyssnade på bilradion. Just när hennes skarpa röst och ord ljöd ut genom bilradion var jag på väg in i Tingstadstunneln. Ärligt och uppriktigt sagt är det förenat med livsfara att lyssna på en sådan kvalificerade mobbare som har sådant respektlöst hat, som t.o.m. trissar över deras egna medvetenhet.

Jag är definitivt inte någon aggressiv person och våld anser jag är fullständigt förkastligt i alla lägen. Men jag kan ärligt säga att skulle jag stå mitt framför Annie Lööf vete katten om jag inte skulle göra ett undantag från mina principer och ge henne en ordentlig fet smäll i nyllet.

Nu har jag lessnat på att bli kallad rasist för att jag tror på sunt förnuft och alla människors lika värde. Annie Lööf och hennes parhäst Jan Björklund (L) är så in i nordens korkade att de inte förstår att det de förespråkar försätter redan utsatta människor i Sverige för än mer utsatthet och vad är det för dubbelmoral med att "låtsas ta emot människor som kommer hit" när man faktiskt inget vettigt alternativ har att erbjuda dem, men än en fet smäll i nyllet i slutändan.
– Det är lätt att säga att vi ska vara solidariska med alla världens folk. Men hur solidariska är vi gentemot dem som vi har välkomnat hit?  Den solidariteten pratar vi inte ofta om, säger Hamid Zafar och  jag håller med honom fullt ut!


Det finns inte på en enda punkt som de här regeringarna har lyckats skapa vettiga liv till de som de har släppt in i det här landet. De verkliga rasisterna är de själva som nu tycker sig vara så mycket bättre, så mycket bättre att man inte ens respekterar väljarna!

En av de större hycklarna är statsministern Stefan Löfvén (S). Socialdemokraterna är det partiet verkligen rätta personer att sätta sig till doms över Sverigedemokraterna, ett parti som överhuvudtaget inte tillnärmelsevis skapat så mycket rasism som de själva har gjort.

Det är inte Sverigedemokraterna som har genomfört rasbiologin, eller försöksverksamheter på funktionsnedsatta och intagna i diverse vidriga anstalter.  Det är inte heller Sverigedemokraterna som har klassat homosexuella som psykiskt störda, eller något annat vidrigt som de här svenska politikerna har varit medverkande till.

Till skillnad från de här totalt totaldöva världsförnekarna förstår jag vad Sverigedemokraterna säger och står för. Men det betyder inte att jag håller med SD i allt de står för, men just nu är det parti som är minst skadligt för vår befolkning och lands välmående. De har förstått orsak och verkan fullt ut.

Jag kan bara se att det finns två partiledare som är ärliga och värdiga att föra det här landet vidare och den ena är Ebba Busch Thor (KD) och den andre än Jimmie Åkesson (SD). Resten har redan förpassats ut ur historien....

Jag satt och lyssnade på en intressant intervju, som jag till fullo kan skriva under på, eftersom jag själv haft barn i en problematisk skolvärld, som det inte var lätt att lotsa sig igenom. Intervjun är med ovanstående Hamid Zafar som numera blivit rikskänd som rektor. Han har lyckats vända en av de sämst fungerande skolorna i ett av Sveriges utsatta områden, Biskopsgården i Göteborg.


Jag tänker på mina egna erfarenheter dvs på min egen dotters första skola, som var Gustaviiskolan i centrala Göteborg, en skola med väldig blandning på nationaliteter, utan att det blev några problem överhuvudtaget. Det var en förebild för hur en skola skall vara på alla tänkbara sätt.

Högstadiet blev dessvärre i Hjällboskolan pga. att politikerna i Göteborg hade lovat mer än de ens hade tänkt hålla, utan hon bussades dit varje skoldag från åk 7-9. Hjällboskolan var rena rama katastrofen och just precis det som Hamid Zafar tar upp som det som är problem i skolan och inte pga invandrartäthet, utan på inkompetens att förstå vari problematiken ligger när en skolsituation inte fungerar!

Det var också en av anledningarna till att jag såg mig tvingad att fösa in min dotter i en privat gymnasieskola så att hon fick läka sig ifrån det som hennes unga själ utsattes för på Hjällboskolan. Hjällboskolan som lutade sig tillbaka på "duktiga elever" men som inte gav dem det stöd de också borde ha haft.


https://kvartal.se/artiklar/fredagsintervjun-hamid-zafar/?fbclid=IwAR3UbndgWE-vu0qtr_oW4pWclNAwBlzBYxBv6jfU7zDr-AIUkFhXsUOvQbw

Dåligt uppförande och kriminalitet är bara undanflykter från det egna ansvaret och inget annat. Jag har fått nog av den varan i NYA-Sverige.

Det bästa med fredagarna är faktiskt "Svenska Nyheter", ett underbart program med huvudet på spiken!

Se den på SVT Play https://www.svtplay.se/video/20836592/svenska-nyheter/svenska-nyheter-sasong-3-1-feb-22-00


Eller i värsta fall uppstyckade i olika avsnitt via Youtube.








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar