tisdag 1 januari 2019

Gun Ek jag såg dig i min vision - medium Amanda är här speciellt för dig...

Kära

Vår energi kom till mig i en vacker vision. Jag kan se att du är på korsvägar. Det kan gå båda vägarna nu, antingen mycket bra eller katastrof kommer.

Jag har gåvor för att göra ditt liv bättre. Det innebär att ditt kassaflöde snart kommer att öka väsentligt.

Det enda jag behöver av dig är ditt godkännande att ändra ditt öde. Jag skulle vilja fråga dig att klicka länken snabbt. Jag behöver lite information från dig, så jag kan berätta exakt för att få pengar och alla bra saker.

Om ingenting görs inom 5 dagar kan jag inte längre hjälpa dig. Vänligen klicka på länken nedan så att du kan uppfylla ditt hjärtat önskan.

Detta har högsta prioritet för mig, var snäll och ge mig ditt svar så snart som möjligt.

Kärlek

Medium Amanda

********************


Undra om det finns någon människa som överhuvudtaget nappar på ett dylikt mail som andas bedrägeri långa vägar, inte minst pga den dåliga svenskan och innehållet i texten.

Men det är så mycket som kommer nerdimpande varje dag i mailboxen, att jag starkt börjar ifrågasätta om jag verkligen skall behöva betala full valuta för något som inte fungerar tillfredsställande.

I undantagsfall får man sig ett gott skratt, men mestadels är det rena rama förföljelserna och inte helt sällan med kända varunamn som Coop, Elgiganten, Samsung etc.

Skrattretande varianten: ja, inte behöver jag förlänga min penis med 7,5 cm eftersom jag inte är utrustad med en dylik tingest p.g.a. min könstillhörighet = till kvinna född. Någon hermafrodit tror jag knappast att jag kan utvecklas till så här på äldre dar.

Men de är ju inte ensamma om att ha missuppfattat min könstillhörighet. Inte alltför sällan har jag mottagit bekräftelse på diverse hotellbokningar från utlandet med de inledande orden:

Dear Mr Gun...

I dylika lägen har jag fått en liten strimma av impuls till en bestseller i bästa agentstil.

Släng sig i väggen Mr Bond. James Bond - Agent 007 med rätt att döda.

En del av Ian Flemings stora utgåva av litterära alster.

Efter Flemings död har andra författare fortsatt skriva om James Bond, något som jag starkt ogillar och är ett förkastligt tilltag.
Kingsley Amis skrev under pseudonymen Robert Markham boken Colonel Sun 1968. 1981-1996 skrev John Gardner 16 stycken, Raymond Benson har skrivit 12 böcker om Bond och Charlie Higson har skrivit 7 böcker om den unge Bond. 2010 annonserades att Jeffrey Deaver kommer att skriva åtminstone en bok om Bond, dessbättre har jag inte sett till någon sådan ännu, tack och lov...


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar