lördag 20 oktober 2018

VEM är det som är intresserad av alla dessa kändisfamiljer som rullar på i TV-rutan? - Sist ut nu är familjen Hysén.


Fullständigt utmattad hängav jag mig åt att vara utsmetad i TV-soffan. Herr H hade lämnat rummet för att sätta på en kopp kaffe och fjärrkontrollen låg vid hans fåtölj. Jag orkade bara inte stiga upp och hämta den alltså blev jag matad med familjen Hysén. Det var dessutom den andra gången jag såg eländet av samma anledning. https://webb-tv.nu/hysens-kanal-5-dplay/

Himmel och pannkaka säger jag bara!

Glenn Hysén skulle åka till Kroatien med sin nya kärlek Camilla. Suck och stön. Den där mannen är ju i behov av alkoholavvänjning medan det överhuvudtaget finns några inre organ som funkar. Men han kanske satsar på att bli ett vackert lik istället för att välja livet. Det måste vara fråga om svåra alkoholproblem dessutom, eftersom han hann gå i taket för att han hade varit utan alkohol i ett par timmar för att kunna hoppa fallskärm, något som Camilla hade ordnat åt honom.

Glenn Hysén far ju runt som en duracellkanin hela tiden. Han har nog hela bokstavsskogen och verkar också ha haft det hela sitt liv. Visserligen verkar han vara en snäll man men vuxen är han definitivt inte på långa vägar. Det är nog tur att han har träffat någon som Camilla, som verkar vara motsatsen till Glenn Hyséns fd. fru Helena.

Glenn Hyséns fd. fru Helena är ju bara för mycket. Herre min skapare vilken människa! En morsa som inte ens förstår att barnen är vuxna och skall ha en eget vuxet liv är det något allvarligt fel på. Ringa när sonen är på date är ju bara för mycket, kräva honom på kodord för att veta om daten är bra, eller bestämmer vad sonen skall ha för kuddar i sitt eget hem. ISCH snacka om personlighetsstörning!

Helena Hysén är helt uppenbart enbart intresserad av pengar, glamour och kändisskap som hon fått genom Glenn Hysén. Han verkar ha varit hennes födkrok genom livet. Nu när hon inte längre har det så är hon ju bara för eländig. Hur hon uttalar sig om Glenn Hysén är ju bara helt otroligt. Det hela är väldigt enkelt: har man barn så lär man sig att hålla igen vad man tycker. Speciellt som man betett sig själv som den värsta (censur).

Jag vet inte av vilken anledning jag memorerat det, men jag minns att Helena Hysén berättade en snyfthistoria om hur det gick när hon fullkomligt la ut sig för Glenn Hysén, som på den tiden var gift och hur hon fick de andra fotbollsfruarna emot sig, med all rätt kan jag verkligen tycka. Jag vet inte riktigt hur man är funtad när man lägger ut sig för någon som är gift och har små barn, men inte står det riktigt rätt till däruppe under hatten och det vågar jag påstå att det inte gör under Helena Hyséns hatt.

Helena Hysén är bekymrad över att sonen Anton skall hitta någon som orkar med honom. Jag tror Antons största problem är nog att man kan undra vad det finns för partner som skall orka med hans morsa!

De här två vuxna barnen som Glenn och Helena Hysén har tillsammans borde för sin egen skull gå till någon som kan förklara situationen för dem, eftersom de själva inte verkar kunna hantera sin bedrövligt bittra morsa! Man behöver inte vara raketforskare direkt för att förstå hela situationen:

1) Glenn Hysén har helt uppenbart haft en kärlekshistoria på sidan om när han varit gift med Helena Hysén och det har likaså helt uppenbart lett till separation. MEN vad hade Helena Hysén förväntat sig? Det är hon själv som har anammat att det är ok att han har ett dylikt beteende. På samma sätt gick det till när hon själv såg till att det blev skilsmässa mellan Glenn Hyséns första hustru och honom där det t.o.m fanns små barn i äktenskapet! - Det ger inga guldstjärnor i kanten att själv ha ett sådant beteende, det tyder på att man inte ens duckar för att det finns små barn inblandade bara man själv får sina egna lustar tillgodosedda.

2) Helena Hysén känner sig ratad och då tar hon rygg på sina barn. Dvs. hon tvingar in dem/manipulerar in dem i en ställning, att ta parti för henne i egenskap av mamma. HELT fel strategi att göra som vuxen. Det är bara att bita i gräset och hålla igen foderluckan, som man bäddar får man ligga och har man bäddat knöligt så får man ligga knöligt!

3) Klassiskt är också att det är den nya kvinnan, Camilla, i det här fallet som får bära hundhuvud helt oförskyllt! De vuxna barnen är orsaken till detta eftersom de inte agerar vare sig etiskt eller med förnuftet. De borde inse vad deras egen mamma är för person: en manipulativ person som går omkring som en ångvält i tillvaron. Sannolikt psykopat...

Jag blir bara så himla trött och less på människor som skall båda äta kakan och ha den kvar efter att ha själv varit och nallat på grannens kakfat, som dessutom tillhört Glenn Hyséns små barn i första äktenskapet. Man kan undra när Helena Hysén skall inse vilken katastrof hon är i sina medmänniskors liv. Men själv tror hon på fullt allvar, att det är hon som är juvelen i kronan i det här programmet.

I själva verket hade det kunnat bli en riktigt bra serie om hur det är att vara kändisfamilj och hur det är när nya familjer uppstår och korsbefruktas.

4) Det är nog hög tid att Helena och Glenn Hyséns vuxna barn sätter stopp för sin mammas framfart och beter sig de vuxna människor de faktiskt nu är idag. Det är inte Glenn Hyséns nya kärlek Camilla som är problemet, det är deras egen mamma. Man kunde då önska att de själva insåg vilken manipulerade roll deras egen mamma intagit och faktiskt alltid varit. Helena Hysén är ju rena katastrofen och dylika personer har jag upplevt till leda! KRÄK!!!


Nu har jag helt ofrivilligt sett två av dessa program om familjen Hysén och som reklam dessemellan, som det är nu på TV 5, så kommer nästa snyftfamilj in: familjen Wahlgren!

Har folk ingen som helst integritet nu för tiden?

Sedan kan jag inte låta bli att undra, människor som träffar Glenn Hysén ute i vimlet när han är ute med sin Camilla, finns det verkligen inga som helst spärrar, eller tror de på fullt allvar att det är någon situation som de själva skulle orka med att aldrig få ha ett privatliv, få avsluta ett samtal i lugn och ro.

Nej, nästa gång jag ligger i TV-soffan och är helt utmattad och det är TV 5 som Herr H har lämnat på, kommer jag att stiga upp och ta mig fram till fjärrkontrollen om det så är det sista jag gör  här i det här livet!

1 kommentar:

  1. Hon förklarar framför kameran:

    – Mamma vill inte att vi ska träffa Camilla, för hon la ut något på Facebook till mamma. Då blev mamma arg och så blev hon arg på pappa och så kommer vi emelllan…

    Helt rätt, det är verkligen Helena Hysén som är problemet. Hon är inte heller mer intelligent att hon kommenterar bröllopsfilmen med "där ljög han". Han hade varit gift en gång tidigare och det var väl exakt samma sak han då också svor på att göra, men det hade Helana Hysén inga problem med att hon själv var den som sett till att han ljög.

    https://www.hant.se/glenn-hysens-barn-i-tarar-vagrar-traffa-hans-fastmo-camilla/

    Kan hålla med dig jag orkar inte heller med dylika personer och jag förstår inte vad det är för TV som numera sänds. Det måste vara skit i skallen på programmakarna eftersom det mesta går ut på att förnedra och skapa konflikter.

    SvaraRadera