onsdag 31 oktober 2018

Tja och så var det dessa hotelsemail som är snäppet värre än andra löss som hemsöker min mailbox - När skall dessa löss elimineras av EU och Interpol?


De finns i en mängd olika omfattningar och skrivningar, men det hela går ut på att jag skall betala bitcoin och det kan de ju bara se sig i stjärnorna efter! - De har minsann knäckt mina lösenord och koder och det mest fantastiska saker kan förekomma. Fantasin flödar i alla fall fritt och ohämmat.

Däremellan snöar det in mail VARJE DAG av allsköns kompott: "Gratismobiler" klara för leverans, Försändelser som jag inte löst ut med mobiltelefoner, Coop, E-cigaretter, Viagra, Potensmedel, Låna pengar, Placering av pengar, Resecheckar, Bensincheckar, Gratis biobiljetter som man skall betala 10:- för, Anställningar som jag erbjuds i diverse olika tappningar och minst sagt f@n och hans moster....

Det spelar ju liksom ingen som helst roll att jag spärrar dem som skräppost, de ligger ändå där i datorn så snart man öppnar mailboxen. Vara bortrest eller inte öppna mailen från hemmaplan spelar liksom ingen som helst roll. De oönskade mailen finns där ändå.


Naturligtvis blir vi svenska medborgare inte mindre utsatta av att hela den svenska Regeringen är begåvade med det ena stolpskottet efter det andra, som hanterar våra personuppgifter på ett klandervärt och faktiskt kriminellt sätt! T.o.m. säkerhetsklassade fakta delas ut/säljs ut till företag som inte är säkerhetsklassade. Ja, man kan bli matt för mindre. Det som retar mig mest är att vi dessutom skall livstidsförsörja dessa stolpskott till politiker, som inte ens besitter de minimalaste av kunskaper. Alltför stor del av dem är helt enkelt bara politikerbroilers med ett mycket begränsat kunnande och mycket begränsade referensramar. 

Allt som oftare har jag övervägt att bara stänga ner, stänga ute all denna teknik. - Jag börjar känna att måttet någonstans börjar bli rågat. - Känner att det någonstans gått en gräns där hela samhället mer eller mindre har havererat för länge sedan. Det är redan en hel del människor i Sverige som redan är akterseglade, när det inte ens längre är gångbart med kontanter på allt fler ställen och de varken har mobiltelefoner eller datorer. Jag undrar så när Regering och Riksdag skall inse vad som håller på att hända. Förstår de ens vad som håller på att hända?

Man kanske skulle göra ett motkrav på utbetalarna, att pengarna levereras direkt till mig och madrassen en gång i månaden. - Ja, jag grunnar ännu på hur jag skall kapa tåtarna till samhället, som jag känner allt mindre samhörighet med. - Livet har lärt mig att varje relation som inte fungerar skall man inte bibehålla och relationen till samhället är redan havererat.


Tycker du att jag överdriver? - Jasså, i så fall. Ta en titt vad som händer i SSS (=Sveriges Största Sandlåda): https://www.vasabladet.fi/Artikel/Visa/241676



Jag antar att en regelrätt förbannelse med woododockor väl antagligen är bättre skydd än det s.k. skyddet vi har genom NOA, Rikskrim, Rikspolisstyrelsen, Interpol, EU, FN och annat som vi sägs ha, men i själva verket inte alls har. Vi betalar allt mer för att få del av allt mindre. Det är de kriminellas marknad överallt, man behöver inte söka dem i Skatteparadis längre de finns precis överallt.....

Så här kan dessa fantasilösa hotelsemail se ut där de "minsann vet att jag varit inne på otillbörliga sidor", vilket fick mig till en början att bara brista ut i gapskratt när jag nåddes av de första. Mitt varande på webben är trots allt en rätt så enahanda och förutsägbar historia. Men nu har jag t.o.m. passerat det stadiet där jag bara skrattade åt dessa fantasilösa hotelsemail. Det här är det sista av stolpskottens mail som låg i min mailbox med hot om repressalier om jag inte betalade. 

Ja, jag väntar med intresse, speciellt som jag inte ens har samma operativa system efter ett datorhaveri helt nyligen. Men det var ju intressant att mina kontakter, citat: vänner, kollegor, släktingar är sparade. De två sista kategorierna ser jag med intresse fram emot att få vetskap om hur de kontakterna ser ut via datorn. Inte minst vilka de är!
Först stod naturligtvis min mailadress och när mailet anlände...

Hej!

Jag är en programmerare som knäckte ditt e-postkonto och enhet för ungefär ett halvt år sedan.
Du har skrivit ett lösenord på en av de otrygga sajterna du besökte, och jag fångade den.

Naturligtvis kan du ändra ditt lösenord, eller redan gjort det.
Men det spelar ingen roll, min rat software uppdaterar den varje gång.

Vänligen försök inte kontakta mig eller hitta mig, det är omöjligt, eftersom jag skickade dig ett mail från ditt e-postkonto.

Genom din e-post har jag laddat upp skadlig kod till ditt operativsystem.
Jag har sparat alla dina kontakter med vänner, kollegor, släktingar och en fullständig historia av besök på internetresurserna.
Jag installerade också en programvara för RAT på din enhet och lång tidspionering för dig.

Du är inte mitt enda offer, jag brukar låsa enheter och kräver pengar.
Men jag blev slagen av webbplatser med intimt innehåll som du ofta besöker.

Jag är i chock för din räckvidd fantasier! Wow! Jag har aldrig sett något så här!
Jag visste inte ens att sådant innehåll kunde vara så spännande!

Så när du hade kul på intima webbplatser (du vet vad jag menar!)
Jag gjorde skärmdump med att använda mitt program från din kamera på din enhet.
Därefter förenade jag dem med innehållet på den aktuella webbplatsen.

Kommer vara roligt när jag skickar dessa bilder till dina kontakter! Och om dina släktingar ser det?
Men jag är säker på att du inte vill ha det. Jag skulle definitivt inte vilja ...

Jag kommer inte göra det om du betalar lite belopp.
Jag tror att $887 är ett bra pris för det!

Jag accepterar bara Bitcoins.
Min BTC-plånbok: 1Mkgo9ACuciLhpinUPhTmRDfswL1aFChir

Om du har problem med detta - fråga Google "hur man gör en betalning på en bitcoin plånbok". Det är lätt.
Efter att ha mottagit ovanstående belopp tas alla dina data omedelbart bort automatiskt.
Mitt virus kommer också att förstöra sig från ditt operativsystem.

Min Trojan har automatisk varning, efter det att detta e-postmeddelande har blivit såg, kommer jag att veta det!

Du har 2 dagar (48 timmar) för betalning.
Om detta inte händer - kommer alla dina kontakter att bli galna bilder med ditt smutsiga liv!
Och så att du inte hindrar mig, kommer din enhet att vara låst (även efter 48 timmar)

Ta inte detta frivolously! Det här är den sista varningen!
Olika säkerhetstjänster eller antivirus hjälper dig inte säkert (jag har redan samlat in alla dina uppgifter).

Här är rekommendationer från en professionell:
Antivirus hjälper inte mot modern skadlig kod. Ange inte dina lösenord på osäkra webbplatser!

Jag hoppas att du kommer att vara försiktig.
Adjö.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar