torsdag 1 februari 2018

Dessa politiska embryon - hur i hela fridens dar skall Sverige bli kvitt sådana? De sista bara för att nämna några ur de socialdemokratiska leden: Dan Eliasson och kommunalsvansen.

Dan Eliasson har varit generaldirektör för Migrationsverket och Försäkringskassan. Någon mer inkompetent generaldirektör får man nog leta efter.

Sedan blir Dan Eliasson, rikspolischef - sak samma. Intet nytt under solen. När jag betänker vad den stollen haft för förslag och hur han agerat blir jag matt.

Sedan måste jag betvivla Regeringens kompetens och om de överhuvudtaget är normalbegåvade, när man tycker att Dan Eliasson nu skall vara generaldirektör för MSB, en nog så allvarlig och viktig funktion som man har en tendens att inte förstå allvaret och viktigheten av att den myndigheten sköts på ett professionellt sätt. 


Dan Eliasson är inte professionell i yrkeslivet, möjligen professionell skitpratare inom de socialdemokratiska leden. Men där är han ju inte ensam.

Detsamma gäller vårt lokala socialdemokratiska kommunalråd, Ann-Sofie Hermansson, en av obegripligt många. Men det är klart titeln ger ju en helt annan lön och förmåner av herrelöst slag. Några demokratiska regler eller ens på rätt sida av lagen behöver man befinna sig för att företräda socialdemokratin.

Ann-Sofie Hermansson (s) satt inte i kommunalfullmäktige när hon tog över efter
Kommunstyrelsens ordförande i Göteborg, Anneli Hulthén, utan Ann-Sofie Hermansson kom in, på ett för demokratins självklara gångar, helt obegripligt sätt. För inte så länge sedan utsåg Ann-Sofie Hermansson två nya kommunalråd, som inte heller var folkvalda.


Jag förstår därför inte hur inbitna socialdemokrater ens kan finna något som rättfärdigar eller förhärligar denna politiska soppa, som de står för. De har inte ens en nedre gräns för vad de är mäktiga till att företa sig med trollkonton och uppvigling.
Ett interndrama av dignitet utspelar sig just nu i Göteborg, där folkets röst väger lätt som en droppe vatten. Regeringen har blandat sig i Västlänken innan ens saker och ting var utredda. Hur mer korrupt och inkompetent kan det här landet egentligen styras?


Gud bevare Konungen, säger jag på Amerikanskt vis!  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar