tisdag 27 juni 2017

Alla räddningsplaner för att rädda storbankerna och göra de giriga i Amerika ännu mer rika. De rika som håller på att sänka den globala ekonomin - Sverige då, hur illa är tillståndet här?

Antagligen är det redan kört, om man frågar mig vad jag tror och tänker.

Jag vet inte om även den här dokumentären: om de här vansinniga människorna i Amerika, som har egna moralregler, som inte delas av merparten av människor här i världen kommer att finnas memorerat någonstans. Det skulle verkligen behövas.

Det är det här svenska skolor skulle behöva lära ut, inte en massa svammel!

Jag hoppas att den dokumentär som ännu finns tillgänglig på SVT Play via datorn:

http://urplay.se/program/172112-why-poverty-en-amerikansk-mardrom
till den 30 juni 2017 kommer att läggas upp på Youtube precis det som finns från programmet, som Uppdrag Gransknings undersökning om Edvard Snowden https://www.youtube.com/watch?v=t8OI0aPzVH8

Jag kan bara hoppas på det bästa, men befarar det värsta vad som kommer att bli dess öde. Det blir väl som FRA när det genomdrevs på regeringsnivå här i Sverige, allt grävdes så långt ner det kunde göras. Då Stureplanshänget till advokat kunde stolpa upp och diktera för UD dvs. den svenska regeringen vad som de skulle göra.

Men detta öde borde inte ske med dokumentären: 


En amerikansk mardröm

Why Poverty?
Dokumentärserie


som körts på SVT, samtidigt som reprisen av "De nya moderaterna" med Reinfeldt & Co körts i repris på SVT. En serie som också borde sparas på Youtube "Förvandlingen":

https://www.svtplay.se/video/2818037/nya-moderaterna/nya-moderaterna-avsnitt-1


och del 2 "Förvaltningen", där man också visar hela bluffen:

https://www.svtplay.se/video/2823108/nya-moderaterna/nya-moderaterna-avsnitt-2?start=auto&tab=senaste

Man skall vara en fullständig stolle om man inte kan se kopplingarna och inse hur illa ställt det egentligen är. Amerika en mardröm som Fredrik Reinfeldt & Co kopierade och lyckades till 90%! Skodde sig själva och blev någon form av Rockstars, innan råttorna lämnade det sjunkande skeppet och vårt Sverige är nu i fritt fall.

Sossarna är inte sämre de fortsätter nedläggningen av hela Sverige. Fredrik Reinfeldts öppnade hjärta, med en herrelös Migrationspolitik håller på att sänka hela landet tillsammans med övriga ingredienser, därför att ingen sitter vid rodret längre.

De "Nya Moderaterna= det nya arbetarpartiet" är precis lika skickligt scenario, som hela det unkna Amerika, där man akterseglar hela den amerikanska befolkningen, som inte tillhör de girigas krets.

De girigas namn i Amerika är väl värt att memorera. Namn som Ayn Rand, David Koch, Charles Kock, Paul Ryan, Charles Schumer, John Thain, Scott Walker och inte att förglömma amerikanska presidenter, som börjar bli tröttsamt många. Ständigt på jakt efter ännu mer privata pengar. De kör med en omvänd Robin Hood politik: tar från de fattiga för att ge till de rika.
Man kan också undra hur det kommer sig att just svenskar är kraftigt överrepresenterade i Biderbergsmötena. Jag säger som den folkligt älskade kriminologprofessorn: Hata slumpen!

https://anthropocene.live/2016/06/10/varfor-ar-svenskar-kraftigt-overrepresenterade-pa-bilderbergmoten/

Har du inte stött på fenomenet Biderberggruppen finns här lite matnyttigt som man kan länka sig vidare. Det är bara Wallenbergs historik, hur testamentet såg ut som förbjöd dem att bli rika som troll själva, som sopats rent från nätet. Än så länge är det väl bäst att påpeka.

https://sv.wikipedia.org/wiki/Bilderberggruppen 

JA, det skall villigt erkännas: jag är kraftigt benägen att tro att de som deltar i denna grupps möten, inte har rent mjöl i påsen. De är en del av den unkna "räddningsplanen": Rädda storbanker och de rika.

 

Är det bara en tillfällighet, eller är det så att hålen i maskorna börjat bli så stora att de inte längre går att dölja, stoppa undan.

Hela pusslets läggs nu ut inför allmän beskådan, för de som orkar att ta del av de olika pusselbitarna, som alls inte är svåra att lägga ihop:

Reprisen av filmatiseringen om tändstickskungen "Ivar Kreuger" - som på den tiden var rik som ett troll. Där är det exakt samma bankers namn som figurerar alltjämt, liksom samma personer i dess förlängning. Det är bara Ivar Kreuger själv som saknas som ingrediens, eftersom han tog livet av sig själv i Paris mars 1932, sedan han ekonomisk stått på näsan.

Avsnitt 1:
https://www.svtplay.se/video/14084556/ivar-kreuger/ivar-kreuger-avsnitt-1?start=auto

Avsnitt 2:
https://www.svtplay.se/video/14185160/ivar-kreuger/ivar-kreuger-sasong-1-avsnitt-2?start=auto
Avsnitt 3 kommer också inom kort att finnas tillgängligt sedan den sänts på SVT

Jag kan inte låta bli att undra: var står den nye presidenten i USA, Donald Trump? Är han också lika girigt korrupt som sina företrädare? Framförallt - är han en som värnar sin egen befolkning, eller heter även hans egen privata Gud, MAMMON. Allt i självändamålssyfte att bli ännu rikare. Jag vet inte, men jag har svårt för alla dessa hjärntvättade som lägger in dessa nidbilder av Donald Trump. Senast idag var han framställd som ett stort och vulgärt svin i ett inlägg på FB. OK karln är en förryckt egotrippad typ. Men sen´då?

Det är svårt att veta och tränga igenom, eftersom media i vanlig ordning slagit följe med de köptas journalistik.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar