tisdag 9 maj 2017

Sverige har blivit en parodi och ett paradis för bedragare - människor som lever enligt sina egna lagar= ekobrottsling med näringsförbud, men i den finare kretsen även en skadechef för If, Vikingsgatan 4 i Göteborg

http://www.expressen.se/gt/hasse-hyr-ut-skrotbilar-som-bostad-till-tiggare/

Antingen har vi lagar som inte behöver efterlevas, eller att förutsättningar för häktning vid fortsatt brottslighet helt har skrotats, när en dylik person som Hasse Stenberg, som idag har 4,2 miljoner i skulder, gällande 2074 obetalda parkeringsböter, som ligger hos kronofogden och helt uppenbart är bilmålvakt och diversehandlare i mänsklig misär.

Sedan att Sverige inte vidtar sanktioner genom EU mot Rumänien det övergår mitt förstånd.En annan sak som övergår mitt förstånd är If:s kundombudsman Magdalena Rydén, som har kontor på samma adress som den skadechef på If, som vägrar att slutreglera skadeärenden där kompletterande läkarintyg och begärda journalanteckningar från akutbesöken flera gånger om har lämnats in för slutreglering. Läkarintyget är daterat 141018!

Skulle nu saken polisanmälas skulle det inte leda till någonting överhuvudtaget. Jag betvivlar att ens en brottsanmälan skulle upprättas.

Korruptionen och laglösheten är numera så utbredd att jag har helt givit upp hoppet om det här landet och hela EU-tanken.


1 kommentar:

  1. att de här som vandrar fot mot att man vill stoppa tiggeriet kanske skulle tänka till lite.

    if har en slogan: lugn vi hjälper dig! - de kanske skulle ändra om den till= IF lugn vi stjälper dig! ;)

    SvaraRadera