Google+ Followers

torsdag 20 april 2017

Det här är under temat: "Gå ner i vikt kvickt"! DOX "Sockerfilmen" fick t.o.m husets sockernasse att äntligen få polletten att tilla ner. - NU kanske det äntligen kan bli en förändring.

Jag undrar varför denna DOX film inte sändes på bästa sändningstid. Istället sändes den på allra sämsta sändningstid, när de flesta normalmänniskor är på väg till sängs, om de inte redan ligger där. Samma med reprisen, den var nog också utstuderat ang. sändningstid: att minsta möjliga publik skulle se den.

Personligen efterlyser jag samma infernaliska reklam som förekommer för all annat skit som SVT numera sänder.

Men det är klart det är ju inte "marknaden" intresserad av, den är bara intresserad av att fortsätta tjäna pengar på att vi blir alltmer sjuka och faktiskt dumma i huvudet!

Vill du ägna 1 tim 37 minuter till något vettigt i ditt liv: se den!

https://www.svtplay.se/video/6614800/sockerfilmen/sockerfilmen-avsnitt-1?start=auto

= "Hur mycket socker äter du egentligen? Filmaren Damon Gameau undersöker det dolda sockret i vår vardagskost genom att äta helt vanligt mat i två månader. Resultatet blir en chock för både hjärta, hjärna och mage."


Här på hemmaplan räknade sockernasse ut hur mycket socker hans frukost nästa dag hade innehållit och jag tror nog, att vi kommer att se en förändring här hemma, TACK och lov! Skall bli skönt att slippa se skiten. Det som inte finns hemma är inte heller åtkomligt och kan inte heller fresta... Enkel ekvation!

Bilden "lånad" ifrån http://www.lifezone.se/barn-2/varfor-undvik-socker/OM den i sin tur är lånad har jag inte lyckats ta reda på, men sannolikt är det så.


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar