Google+ Followers

tisdag 25 oktober 2016

Politiker i ett nötskal: infrastrukturminister Anna Johansson (S), statsminister Stefan Löfven (s) och andra politiska förvirrade hjärnors irrfärder.

Stackars pappas flicka! = Anna Johansson (S). Tänk hur det kan bli när man aldrig fått vandra den väg som normalsvensken tvingats till och som inte blivit insparkad rakt in i gräddfilen av någon pappa. Hennes pappa Göran Johansson (S), Göteborgs fd. "starke man" tyckte att han ägde rätten, att inte behöva bry sig i några normala tågordningar. Dunk i ryggen så var saken biff! 

Det är nog inte helt uppbyggligt att ha dylika förebilder.

Infrastrukturministern Anna Johanssons (S) statssekreterare Erik Bromander reser mycket och dyrt! OM det eländet till människa kunde man läsa om i Dagens Nyheter och inte blev mitt sinne så mycket ljusare av att än en gång få ta del av stackars pappas flickas minst sagt häpnadsväckande respons på det allvaret som uppdagats. I en skriftlig kommentar till TT säger Anna Johansson bl.a. att "resande är en viktig del av regeringens arbete med att främja svenska intressen". HÄPP!

Hon blev slutligen mottagare i egenskap av infrastrukturminister (då hela Sverige hängde fritt i luften lång tid efter valet) över min förundran och klagan över att Centralstationen i Göteborg, som administreras av Jernhusen, stängde av  funktionshindrades möjligheter till åtkomst av Centralstationen!

Jag skall inte glömma mailsvaret jag fick av Anna Johansson, i egenskap av infrastrukturminister, där hon tyckte helt frankt att funktionshinder inte gav någon självklar gräddfil! Dvs. det betydde i klartext att det inte var någon självklarhet att Centralstationen var tillgänglig för funktionsnedsatta! - Jag å min sida svarade naturligtvis på hennes infantila svarsmail om Jernhusens olagliga verksamhet. Men det har visst blivit sådan hybris uppe på loftet sedan hon tillträdde som infrastrukturminister, att medborgare i Göteborg där hon själv hör hemma, inte är något för stackars pappas flicka att ta notis om!


Som om det inte kunde räcka, under helgen läste jag i Göteborgs-Posten hur den föga lönande pajkastning om ett visst rasistiskt parti, som man inte talar med och som enligt henne, stackars pappas flicka, hade en anmärkningsvärt synsätt på uppräknade individer. Trots att hon helt uppenbart inte är insatt i ämnet utan går på "viskalekens" regler. Men att tro är att icke veta. Det lärde mig min gamle lagman Fredrik Rekke och det är inte alls en tokig kunskap som jag fick av honom hösten 1974.

Sedan kan jag ju i ärlighetens namn inte förstå hur en ickefråga hos ett parti, är mindre värt än Anna Johanssons eget synsätt på funktionsnedsatta och äldre personer. Hon var med och lade ner det ena äldreboendet efter det andra som slutfinish i hennes Göteborgska politiska gräddfilsbana. Men även här kunde eländet till människa vare sig räkna, eller förstå vad som var på hennes ansvar. Då attesterade hon även räkningar som innebar regelrätta brott, dvs. OM det hade rört en vanlig svensk. Men nu tillhörde hon ju politikerskaran där korruption ingår gratis å franco.

Sedan har ju varken hon eller någon av de andra djupingarna slagits av att har nu Sverigedemokraterna fått över LO-medlemmar, Socialdemokrater och Moderater på flykt, så måste det rimligen enligt mina räknekunskaper betyda att det måste vara fråga om en himla massa nazister och rasister, eftersom det nu hävdas att det är det som Sverigedemokraterna består av. Man slås aldrig av tanken att det inte längre går att stoppa ner huvudet i sanden, utan måste inse att allt fler insett att hela Sverige är på väg in i en total kollaps. Då duger det inte längre att stoppa ner huvudet i sanden och låtsas som om problemen inte existerar.

Precis som om det skulle lugna på något sätt, låter Anna Johansson nu meddela att "Departementet går nu igenom Erik Bromanders resor grundligt. Om det upptäcks några felaktigheter kommer han att göra rätt för sig". 

- Jaha, men det lät ju som att öppna fönstret och vifta med tungan en liten stund igen! Det var precis vad Anna Johansson gjorde när korruption och svindel uppdagades här i Göteborg, då var hon också ansvarig och hade attesterat svindeln. Hennes ursäkt var helt i fil med socialdemokraternas nutidsanda, som jag äntligen börjat förstå är normalläge för en socialdemokrat.

För jag kan väl knappast tänka mig att normalsvensken inte minns den enorma svindeln som skedde av f.d. statsministern Göran Persson. Han "lånade" och svindlande bort nära nog 600 miljarder ur pensionskassan, när det skulle åtgärdas de illa skötta statsfinanserna. Inte en enda svensk enkrona har återbetalats av det "lånet"(läs stöld för guds skull, därför att det är det som det egentligen är fråga om!). Göran Persson lovade dyrt och heligt att varje enkrona skulle återbetalas!


Finns det verkliga inga åklagare som tar hand om dylika personer? Eller är det fritt fram för att det gäller det svenska folkets pengar, att svindla hur mycket som helst utan att det leder till några som helst repressalier?

Liiiten fråga bara i all enkelhet? 
- Är det någon sett röken av det s.k. lånet från pensionskassan?
Snacka om att vi bor i en diktatur!
 
Nästa socialdemokrat som är felskruvad under hatten, suck och dubbelsuck: statsministern Stefan Löfven. 

Vägrar man att se de skillnader som finns, relativiserar man inte bara förtrycket i Saudiarabien, utan förringar även våra svenska värderingar kring jämställdhet. Ge sig ut på en resa som enbart skall stärka familjen Wallenbergs finanser med Saudiarabien, är man nog så måttligt begåvad, eftersom man därvid även försätter det egna partiets utrikesminister Margot Wallström (s) på skambänken i ett mycket vitt och brett perspektiv! 

LÄS ledaren i dagens Göteborgs-Posten och sätt er sedan ner och fundera över tillståndet under hatten på den här karln som skall föreställa vår statsminister:
http://www.gp.se/ledare/statsministern-och-kulturrelativismen-1.3897401


Sedan måste jag ta bladet ur munnen ang. de här ständiga rasistanklagelserna i riksdags och regeringsdebattörers munnar, liksom medskribenters och en hel del hjärntvättade människor. Jag har lessnat på bristen av dra slutsatser och inte minst att vara åtminstone ett minimum påläst.

För den som nu mot förmodan inte lyckats läsa sig till att kommunismens företrädares ord och framförallt handlingar, den har mycket övrigt att önska.
Karl Marx, Lenin, Stalin, Hitler, Mao Zedong, Pol Pot m.fl hade som världsbild som innefattade, att en stor del av oönskat klientel, dvs. många miljoner människor måste rensas ut. I klartext dödas för att nå de politiska syftena, de själva hade som ledstjärna! Alla de här vettvillingarna lämnade miljoner av dödade/"utrensade människor" efter sig. Inte Karl Marx personifierad, men hans ord som blev hjärntvätten...

Same shit just different name!
 


Ordet kommunism håller jag fullt och fast med att det är så världen egentligen borde se ut. Men det är inte så kommunism har utövats någonstans, mig veterligen.

Den kommunism som funnits rent historiskt, den är verkligen skrämmande om något! Hur man då som Jonas Sjöstedt (V) bara kan stå och brösta upp sig och kläcka ur sig att Sverigedemokraterna är rasister, det är den gåta för mig, när man själv står upp till halsmandlarna i en så hänsynslöst och vidrigt ursprung som kommunismens verklighet är fyllt av och som dylika som Jonas Sjöstedt hyllat!

Men det är klart, jag utgår alltid ifrån att det är folk med bildning, som sitter och styrt vårt Sverige och DET är ju helt fel tänkt av mig! Men den som nu mot förmodan missat den viktiga biten av eget ansvar över kunskapsinhämtandet och som inte kommit från våra svenska lärosäten borde sätta sig ner och faktiskt se på TV och då menar jag inte "Hollywoodfruar" eller "Präster i kärleksskapstrångomål",  utan upplysningsprogram i form av en dokumentär som går på Axesskanalen och heter "Berättelsen om Sovjet", en dokumentärserie i två delar.

Ta fasta på del 1, Jonas Sjöstedt, innan du nästa gång uttalar dig om Sverigedemokraternas smutsiga ursprung, det löper ihop med ditt eget partis ursprung!


Med hjälp av tidigare gömd dokumentation avslöjas vidden av Sovjetunionens skräckregim. Bland annat behandlas den stora svälten i Ukraina, Katynmassakern, tvångsförflyttningarna och koncentrationslägren. http://www.tv.nu/program/berattelsen-om-sovjet

Men så vidare värst gömd har den inte varit, det här har varje människa med liten önskan om kunskap kunnat tillförskansa sig själv.Nu är Statsministern Stefan Löfven ute på en krigsresa med dunkla mål, men han är lika enögd som resten av mediadrevet på denna resa. Det pågår många oroväckande krig där Saudiarabien är involverad i.

 
Jag blir inte lugnare av att IS-krigare som kommer att återvända till Sverige, skall  hyllas med gratis körkort, bostäder och jobb. En krigsförbrytare är i mina ögon alltjämt en krigsförbrytare och borde hanteras därefter.

Inte blir jag heller mer väl till mods av att matas med SVT:s infantila reklam vid varje nytt program. Nu kommer ännu ett nytt program i SVT:s regi, som kommer att skapa ännu fler motsättningar: "Jag är muslim".

 
Jaha, det var ju intressant att ni är det, men vad har det med vår egen tideräkning att göra som nu är uppe i år 2016 och inte har något religiöst kvinnoklädestvång, eller några andra kvinnoinskränkande regler. Därför hade jag hoppats på att det var där, år 2016, som fortsättningen skulle äga rum, inte utifrån år 1437.

http://www.kuriren.nu/nyheter/indisk-mosk-haver-kvinnoforbud-9016961.aspx

I lördags fick vi besök av Moderaterna, som börjat få någon form av valångest. Det var två damer som försökte omvända en nog så motstridig Herr H, som erkände att han i ett svagt ögonblick faktiskt hade röstat på Moderaterna, eftersom inte något annat lämpligt alternativ fanns tillgängligt. Men det hade han verkligen inte för avsikt att göra någon fler gång!


När jag upplyste honom om att nu skulle jag och dottern åka iväg på paltlördag hos Sameföreningen i Göteborg, skulle han med fick han avsluta politiksnacket med moderatdamerna, då kom han intravande med två broschyrer i sin hand, som de hade lämnat efter sig. Moderaterna ville ha 100:- i partistöd ifrån honom! Sedan att en hel värld svälter och många är på flykt och inte har en chans i hela världen att komma ifrån krigets fasor, det ingick helt uppenbart inte i M-politikens världsbild. De behövde helt uppenbart de pengarna bättre! - Ja, så kan man ju också se på världsproblemen, när man bär M-struten tättsittande på huvudet! Det är väl därför som Stockholmare är smartare än lantisar...

Jag har en stark känsla av att min salige pappa, som satte två döttrar till världen, skulle snurra runt i sin grav om han visste vad som pågår just nu i världen. Jag hoppas att han håller med mig om att politik & religion & fackföreningar & giriga människor har överlevt sig själva. Nu måste sunt förnuft börja råda ute i världen, innan vi har totalförstört den.
 

en del bilder behöver inga närmare förklaringar, eller förklaringar över hur ett synsätt skiljer sig från ett annat, när det gäller synen på en medmänniska.

4 kommentarer:

 1. Snacka om att låtsas spela blåst och ovetande!! en chef som inte vet vad närmaste man har för sig!! Klart att hon vetat det, hade inte DN avslöjat det hela hade det fått fortgå = Foten åt Anna Johansson också!!
  är så jävla less på de här samhällssnyltarna!!!
  http://www.dn.se/nyheter/politik/efter-dns-granskning-bromander-lamnar-sitt-uppdrag/

  Fräckt av henne att tycka att handikappade inte skall ha tillgång till centralstationen!! Ett solklart fall för DO!!!

  SvaraRadera
 2. statsministern, glömde honom i hastigheten.SD kan han stå och gaffla om men åka till en diktatur som Wallenbergarnas lydpojke det är ok, borde han inte hacka på sjöstedt som hyllar sovjet och som ligger ännu närmare. Vänstern har väl inte tagit avstånd ifrån något som hänt i sovjet!!

  SvaraRadera
 3. "Jag förutsätter att det handlar om andra handelsutbyten"
  Pappheimare hela högen
  http://www.aftonbladet.se/nyheter/samhalle/article23785534.ab
  är UD kritisk mot Saudiresan är det allvarligt

  SvaraRadera
 4. Hemligstämplande brev som "kan antas att det stör Sveriges mellanfolkliga förbindelser, eller på annat sätt skadar landet om dessa uppgifter röjs", mer behöver man väl inte läsa för att inse vad det hela handlar om. Vi har politiker och högt uppsatta tjänstemän som agerar precis som de vill. Det hela handlar väl om Wallenbergs vapen till ett land som ligger i krig. Money talks!

  Anna Johansson borde rimligen inte sitta kvar. Känner hon inte till det som andra departementsföreträdare har reagerat emot och hon själv dessutom varit chef för, är det mer än illa. Det talar för att hon än en gång inte sköter/klarar av sina åtaganden, precis som hon inte gjorde när hon fanns i Göteborg.

  Men man behöver inte vara atomklyvare precis för att förstå att Metallklubbarnas goa´ gubbar spelar en avgörande roll här. Anna Johansson blir väl en uppföljare till Mona Sahlins (S) långa lista. - De här damernas ageranden inkl. Margot Wallströms lägenhetsaffär brister i ansvar helt enkelt och under normala förhållanden hade en vanlig "Svensson" redan varit åtalad, dvs. OM vi hade haft kvar ett fungerande rättsväsende, vilket vi inte har.

  Jag skulle i vart fall inte ha något fortsatt förtroende för någon av dem. Å andra sidan känns det som om det kryllar av personer både i Regering och Riksdag som inte borde vara med om att styra vårt land.

  Sverige har länge krackelerat betänkligt och än värre lär det bli. Det förstår & inser man, när man som jag bor mitt i skiten.

  ÄN en gång vill jag poängtera att jag INTE har någon politisk eller religiös tillhörighet! Jag tror inte på idén helt enkelt av många olika anledningar. Jag är helt övertygad om att ett land skall skötas för ALLAS bästa och utan undantag.Där ingår varken vanvård i något hänseende eller religiösa floskler, som är ämnade att exkludera.

  SvaraRadera