måndag 19 september 2016

Tidningarnas hopikok-horoskop har ersatts av Facebooks små tester. - Men resultatet är detsamma!

Man kan förstå när någon i den egna minimerade Facebooksvänkretsen bara har behov av att inte nås av alla hemskheter till inlägg, som mestadels florerar runt på FB-sidorna.

Jag faller hellre för de här mer hjärnvänliga än de där, där pulser stiger några procentenheter av att bara konfronteras med. Här blev ett utfall på en hel del egenskaper för mitt eget vidkommande och nog är det så nära tidningarnas horoskop det kan komma:


Gun, du har ett rent hjärta och en ren själ. Ditt andliga namn Shanti reflekterar din oändliga skönhet och godhet. Du är "Inre fred" och en spirituell förebild för världen. Du ser saker som andra inte förstår och vet vad som kommer att hända före det händer. Dina vänner litar på dig. Delar ditt spirituella namn med världen nu och upplys dina vänner!
Shanti är ett indiskt namn som betyder "frid" eller "lugn".

Shanti är också ordet för fred på många språk i asien, bla. thailändska och sanskrit.

Jag tror på frid och lugn, där fred inte finns inom varje människa i så väl ord som handling är det bortkastade dagar att vara...
Ditt hjärta har varit med om mycket - både livets glada och sorgliga stunder, vilket är anledningen till att du känner igen personer starka och svaga sidor. Däremot är ditt hjärta fortfarande starkt, och slår med hela världens kärlek. Dela det som finns i ditt hjärta, och visa alla vad du har gömt inom dig.
 
Det skall jag upplysa min hjärtdoktor om, att jag fortfarande har ett starkt hjärta...
Gun, din energi är smittosam och fascinerande! Din energi lockar ditt folk. Din energi är ett index för din själ. Du lyser från insidan och det är hur du sprider den positiva energin omkring dig. Du tror på god energi och kan starkt känna negativ energi också. Du väljer alltid att utstråla din egen magiska frekvens än att samla upp andras dåliga.
 De sista veckorna har jag känt mig allt annat än snäll, det är några stycken som försökt att torka av de egna fotsulorna på mig, igen. Krigsstigen är väl ungefär en bra beskrivning som rått i mitt inre ett par veckor. Dvs. ovanligt länge. Men nu är jag i mitt vanliga tillstånd igen: jag skiter väl i vad andra har för sig och väljer att vara, huvudsaken är att jag själv vet vad jag står för...

Det är varför Saturnus vakar över dig!

... och jag som trodde att Venus var min planet, född på en fredag som tillhör Venus och med horoskoptecknet som är Venus´. Men visst är det så att jag är en person som går mina egna vägar och det är ju inte alltid så populärt, dock inget som jag kan göra något åt. Man kan inte behaga alla människor i världen. Försöker man med det konststycket då utplånar man sig själv...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar