torsdag 25 augusti 2016

Göteborg liknar alltmer vilda västern där laglösheten breder ut sig som en otäck massa och den svenska Regeringen de fortsätter sin Törnrosasömn.

Gängrivaliteter i sig, men det är tyvärr ännu mer djupt rotade än det som dagens Göteborgs-Posten kommit fram till att det hela haft sin grund i

http://www.gp.se/nyheter/g%C3%B6teborg/detta-har-h%C3%A4nt-svartsjukedrama-startskottet-1.3721722


Själv suckar jag ganska uppgivet därför att jag ser att fokus måste sättas ända ner i uppväxten och jag är glad över att en helt ny reporter, Monir Loudiyi, vid Göteborgs-Posten satt tummen mitt i prick vad som är den egentliga grogrunden och där det hela startat:

http://www.gp.se/nyheter/g%C3%B6teborg/%C3%A4r-n%C3%A5gon-verkligen-f%C3%B6rv%C3%A5nad-1.3718775

Ett barn som ägnar sig åt brottslighet redan i unga år, dit mobbing och det man valt att kalla för "bötning" dvs. regelrätta RÅN, sexuella trakasserier, föranleder samhället att hissa röd flagg på allvar!  

Nu har jag ett ganska långt eget yrkesliv som gett mig goda insikter i det s.k. insatser som skola och socialtjänsten har för unga urspårade/kriminella och sanning att säga är de rent ut sagt skrattretande.

Men p.g.a. dess allvar kan jag än en gång verkligen hålla mig för skratt. Det finns bara ett enda sätt att hantera dylika problem som uppstår kring ett barn, in i familjen och utred hela familjebilden och åtgärda den! 


GÖR OM - GÖR RÄTT!
Ett dysfunktionellt beteende är ingen dagslända. Den har sin djupare grund. Till 99% handlar det i grunden om några former av svek någonstans på vägen, väldigt sällan av att någon är född till demon.
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar